Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
電視遊戲討論版>Street Fighter V 情報區 3 | 已售
wing 10:01 AM 07-18-16
作者: Reishin:
唔知有無下一輪dlc角色
story mode見佢一早整定一堆,你話冇下一輪我都唔信
Montague 10:39 AM 07-18-16
唔知有無下一輪dlc角色
望佢一陣完場會講
newb 10:52 AM 07-18-16
https://www.twitch.tv/srkevo1

EVO best 8
newb 01:13 PM 07-18-16
EVO 又比Infiltration贏左
wing 02:01 PM 07-18-16
有冇野公布?
RS 200 02:32 PM 07-18-16
作者: wing:
有冇野公布?
打top8前講左juri係月尾出,算唔算?
wing 03:16 PM 07-18-16
作者: RS 200:
打top8前講左juri係月尾出,算唔算?
DLC roadmap一早講左, 唔算啦.
ComeLOLoh 07:03 PM 07-19-16
香港PSN出左Capcom Pro Tour 2016 Pack $178
一堆顏色,兩件新衫,一個新stage,title只係字可以無視,我就覺得極之貴。
シェンムー 07:23 PM 07-19-16
貴到嘔 , 一個新場單買要$71
シェンムー 07:24 PM 07-19-16
同SF5 衫貴過SF4 好多
SF5 $3x 一件
SF4 $3x 五件重要齊色
wing 09:12 PM 07-19-16
作者: シェンムー:
同SF5 衫貴過SF4 好多
SF5 $3x 一件
SF4 $3x 五件重要齊色
離譜過doa

不過又真係有人買, 琴晚就打左一隻貴婦春麗
卡樂B 11:00 AM 07-21-16
作者: wing:
離譜過doa

不過又真係有人買, 琴晚就打左一隻貴婦春麗

果個係"風俗孃" 春麗
tao 11:57 PM 07-21-16
作者: ComeLOLoh:
香港PSN出左Capcom Pro Tour 2016 Pack $178
一堆顏色,兩件新衫,一個新stage,title只係字可以無視,我就覺得極之貴。
而家SFV咁多付費DLC..........

諗緊capcom雖然"話"唔會出加強版
但總覺得佢會過左一個season後,
出隻包哂第一季DLC既什麼complete edition.......
ComeLOLoh 02:24 AM 07-22-16
佢出加強版,好過而家出接近加強版價位既DLC。
而且困住係原本改極有限既source code度。
wing 10:55 AM 07-22-16
作者: ComeLOLoh:
而且困住係原本改極有限既source code度。
呢樣應該唔係大問題, 如果有心執過d netcode或者其他野, 一樣可以出大patch.
sf4時代ultra 一變二呢D大改都可以dlc update.

但依家係咁整衫賣都唔做好其他實際野(arcade mode, 整好server, 之前話會出的daily challenge 同extra battle), 真係掠水掠得好難睇.
RS 200 10:59 AM 07-22-16
今次SFV賣衫真係過份左,上集都話有package,幾十蚊幾件,百幾蚊full pack......老老實實我有買過幾次full pack,咁多人物抵比佢賺。
但今集就幾十蚊一件,仲要d顏色另外要打返黎之餘仲要收fm.....作為多年fans真係買唔落手
wing 11:14 AM 07-22-16
作者: RS 200:
今次SFV賣衫真係過份左,上集都話有package,幾十蚊幾件,百幾蚊full pack......老老實實我有買過幾次full pack,咁多人物抵比佢賺。
但今集就幾十蚊一件,仲要d顏色另外要打返黎之餘仲要收fm.....作為多年fans真係買唔落手
仲有一個因素, 係無印sf4真係俾足料你, 人物足夠, 模式又齊. super sf4雖然另外賣, 但加咁大堆人物而且game價比一般game平, 都算係抵玩.

但依家..... 完美示範左咩叫自己拆自己招牌. 如果唔係多年sf的忠實fans(SF2,3,zero, 4幾個系列街機入唔少錢+全部更新版都買過至少一個版本的原裝家用版), 我真係鬧都費事鬧.
newb 11:32 AM 07-22-16
Capcom Pro Tour 2016 Pack 官方話大部分賺到既錢係擺番落CPT 個預算,咁佢CPT又真係狂燒緊錢既…
newb 11:38 AM 07-22-16

http://www.capcom-unity.com/haunts/b...ghter-v-roster

Juri 香港時間27號出
wing 11:50 AM 07-22-16
比較想佢公布下一輪dlc人
Reishin 11:50 AM 07-22-16
其實之前唔係話所有dlc(定角色?唔記得咗)都可以fm買?
見到d新衫要用錢仲要咁貴已經無興趣…
wing 12:01 PM 07-22-16
其實之前唔係話所有dlc(定角色?唔記得咗)都可以fm買?
見到d新衫要用錢仲要咁貴已經無興趣…
從一開始都只係話可用fm買所有人物, 同另外一D額外內容, 好似衣服. 但冇話係全部DLC.

敝在capcom曾經話3月出daily challenge, 基本上日日online打一陣就可以夠fm買每月出一個的人物. 依家大家都知, 數己走.
newb 10:44 AM 07-27-16
Juri 已出
黑澤夜 09:53 PM 07-27-16
1.07 下載唔到. 有冇C hing 係咁?
ComeLOLoh 05:19 AM 07-28-16
作者: 黑澤夜:
1.07 下載唔到. 有冇C hing 係咁?
1.05呀

你試下delete d 唔要既野。通常都係空間不夠
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面