Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 11-26-12, 11:47 AM   #51
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
好人卡

舊 11-26-12, 12:35 PM   #52
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
好人卡
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 12:38 PM   #53
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
你今日收左未

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 01:52 PM   #54
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: BistonC 查看文章
你覺得狗公仔麵好有趣好搞笑?

[SPOILER="事實"]
HEERO 有問題,好多次亂post

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 01:59 PM   #55
HEERO
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: B|WINS 查看文章
HEERO 有問題,好多次亂post
以前插你死撐狼毒英時記仇到E+
你咁滿意咪又上天台去篤人背脊囉
HEERO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 02:37 PM   #56
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: HEERO 查看文章
以前插你死撐狼毒英時記仇到E+
你咁滿意咪又上天台去篤人背脊囉
喂喂!你講起先記得! 我全以中立去睇,係你中意叫人"死撐""記仇"

使鬼篤背脊咩,GAF好多版友插過你啦

請版大再一次警告下你
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=223067

想post核突已有專區亦有條文,而你仲覺狗肉麵好好笑,變態乎?

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。

此篇文章於 11-26-12 02:40 PM 被 ZlWS 編輯。
舊 11-26-12, 03:22 PM   #57
HEERO
Crazy Gamer

引用:
作者: B|WINS 查看文章
喂喂!你講起先記得! 我全以中立去睇,係你中意叫人"死撐""記仇"

使鬼篤背脊咩,GAF好多版友插過你啦

請版大再一次警告下你
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=223067

想post核突已有專區亦有條文,而你仲覺狗肉麵好好笑,變態乎?
你中立 ? 我想笑
五十步笑百步 ? 你自己話其他版友的言論是傻的時都比版友插時你又唔講

每人笑點都有不同你有資格批鬥人嗎, 你開個自high噁心變態圖區都不惶多讓
舊 11-26-12, 03:43 PM   #58
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
你中立 ? 我想笑
五十步笑百步 ? 你自己話其他版友的言論是傻的時都比版友插時你又唔講

每人笑點都有不同你有資格批鬥人嗎, 你開個自high噁心變態圖區都不惶多讓
每人笑點都有不同完全不在你話食狗係好好笑, 你放驚訝圖區而且叫驚訝才毫無問題
那圖區正給大家有心理準備下去知or你所說自high !你家下係off-topic,真正自high,你知唔知咩叫off-topic呀

話你錯就企定認錯,改下佢吧!

此篇文章於 11-26-12 03:46 PM 被 ZlWS 編輯。
舊 11-26-12, 03:56 PM   #59
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
有無d一睇你真係會鏟既會員分享下??[vol.00]

舊 11-26-12, 03:58 PM   #60
Slush
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
本日最佳笑點

你地鏟人去出面鏟,呢到係睇笑圖
Slush 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 04:08 PM   #61
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
有無d一睇你就自high到爆既圖分享下??

舊 11-26-12, 04:08 PM   #62
HEERO
Crazy Gamer

有D小人只要有D邊位就成日念住追住報仇插人

貼D粗口圖再搞個區叫人有心理準備, 就可以算係合法粗口
喜歡搞自high噁心變態圖區的人想法真有趣, 當咗自己係神咁去批鬥世人

此篇文章於 11-26-12 04:12 PM 被 HEERO 編輯。
舊 11-26-12, 04:09 PM   #63
david
The One

註冊日期: Mar 2002
呢度唔係笑圖區咩,做咩變佐鬧交區?

補圖:

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 04:16 PM   #64
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: david 查看文章
呢度唔係笑圖區咩,做咩變佐鬧交區?

補圖:
佢份人真係好好笑
佢都冇留意我政治立場係點就覺得係

見佢次次係咁先指正佢,
以為自己鬧緊交,其實佢先記仇,見我話佢就好似高官錄音,repeat回我
驚嚇post 說明底線下的,太過份都係會ban,大家都好合作!!
但佢自己就作 粗口論,笑死人咩.jpg

夠喇,叫你改post,卻多野up

此篇文章於 11-26-12 05:16 PM 被 ZlWS 編輯。
舊 11-26-12, 05:22 PM   #65
cnw1126
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002

舊 11-26-12, 05:24 PM   #66
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: cnw1126 查看文章
繼吹兩兄弟

舊 11-26-12, 06:04 PM   #67
叉燒飯
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2005

舊 11-26-12, 06:16 PM   #68
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
那是絕對做不到的。

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 06:24 PM   #69
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: 查看文章
那是絕對做不到的。
的確做不到的

視乎第一反應
A:B錯了
B:? sorry,我改吧
A:C錯了
C:? 邊有錯,你針對我...
A:CY,唐唐,波叔錯了
their wife :我錯了

舊 11-26-12, 06:56 PM   #70
HEERO
Crazy Gamer

你話人係錯的話, 那你指出錯D乜, 和你說出自己為什麼是對的看看

比個小人死咬著不放, 不理佢但又懶死係度講個不停
以前話佢死撐狼毒英後, 就只會每次拿回以前的貼出來去說人壞話
舊 11-26-12, 07:10 PM   #71
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
孔乙己咩,人地係小人唔通你係君子,大家入黎係睇笑圖,唔係睇開拖呀…

舊 11-26-12, 07:17 PM   #72
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
孔乙己咩,人地係小人唔通你係君子,大家入黎係睇笑圖,唔係睇開拖呀…
係羅,少年太年輕,不懂放下

舊 11-26-12, 07:34 PM   #73
HEERO
Crazy Gamer

引用:
咁你就要睇清楚係邊一個, 單純只係入來追著咬人了, 惹到小人還慘過比johnny屈機架
佢唔只一兩次係咁樣, 就算係其他人話緊其他人的事情, 佢都會切入其他人的話題再入我舊貼去講壞話

舊 11-26-12, 09:01 PM   #74
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:

狗肉麵
支那人, 韓國人吃狗肉可不是第一天的事

但說好的笑點呢?
Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 09:46 PM   #75
碧克

註冊日期: Aug 2003

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.15] Iro ~清談館~ 1019 08-20-12 04:51 PM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.14] flmthy ~清談館~ 1007 06-27-12 12:22 AM
Game vol.17 (完) 魚伕 體育版 25 11-02-04 05:46 PM
估波遊戲VOL.17 龍寶寶 體育版 22 11-04-03 05:00 PM

現在的時間是 05:32 PM

手機版 | APP版