Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-29-11, 08:14 PM   #826
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
盲人字俾盲鬼用架XDD:xdxd:
由手機版發出
豆腐 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-11, 11:25 PM   #827
。光。
Junior Member

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: LAMR 查看文章
我比較想要index =w=

TO 光

原來毒薔蝕骨是我同學HECO一同出合刊的同人,,,
是個正妹.....你今天有看到嗎
啊是嗎?好想認識認識w
是穿lolita的那位嗎?
其實她的檔子就在我旁邊的旁邊,就是沒機會搭訕XD

過客ge的頭像好可愛w
好想收藏mac機玩ge連環拍同走樣相啊XD
仲有果張靈異合照!!
。光。 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 01:21 AM   #828
LAMR
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: 。光。 查看文章
啊是嗎?好想認識認識w
是穿lolita的那位嗎?
其實她的檔子就在我旁邊的旁邊,就是沒機會搭訕XD

過客ge的頭像好可愛w
好想收藏mac機玩ge連環拍同走樣相啊XD
仲有果張靈異合照!!
是lolita那個沒錯~~我還故意走去問XD

所以下次你看到我同學的攤就知道了他上色畫風還滿突出的
LAMR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 09:31 AM   #829
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
beagleflash,你果張改用盲人凸字,呢個建議會唔會仲好D?
引用:
作者: 豆腐 查看文章
盲人字俾盲鬼用架XDD:xdxd:
咁要肯定人地識凸字先得啦。

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
咁QR-Code/ AR-Code 都ok wo, 要用cam 對到近1近.......
係喎,QR-Code仲好。仲可以加啲資料,再埋去解釋一下。掂!

舊 08-30-11, 09:18 PM   #830
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: beagleflash 查看文章
咁要肯定人地識凸字先得啦。
識摸就得嫁la~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 10:35 PM   #831
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
摸咗未必會識,不過唔摸就一定唔識

如果空少講呢句,一定殺晒
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 11:10 PM   #832
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:

咁等空少再黎講多次吧

舊 08-30-11, 11:59 PM   #833
碧克

註冊日期: Aug 2003
老實,ok期待有下次

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 01:13 AM   #834
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 碧克 查看文章
老實,ok期待有下次
你快D 收我做徒第...... 我想學多1技之長....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 09:36 AM   #835
綾小路雷太

引用:
作者: 碧克 查看文章
老實,ok期待有下次
睇黎大家都OK期待~ 似乎係我將某人放得太大了...

我諗都係時候諗諗下次聚D乜@@

舊 08-31-11, 09:42 AM   #836
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章

ICE-BREAK / 以 BOARD GAME or CARD GAME(非ACG) MEETING~~

舊 08-31-11, 09:53 AM   #837
碧克

註冊日期: Aug 2003
睇幾多人+乜人啦,
我都想用套「風聲」毒下人,不過唔係熟既好難玩得開心.
普通網聚玩game真係好睇時機,如果又係好似上次咁十幾廿人,我唔多建議玩最多只能容納十人以下既game.
幾個人圍埋玩其實同幾個人圍埋自己吹水一樣,都係會整到一個個「小圈子」咁.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 10:44 AM   #838
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:

紅酒蒸糕包

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 11:33 AM   #839
豆腐
無間豆

3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:

引用:
咁等空少再黎講多次吧
兩位玩野乎

舊 08-31-11, 01:08 PM   #840
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 豆腐 查看文章
兩位玩野乎
好似有人講過一句Face is Fate啦。

舊 08-31-11, 01:43 PM   #841
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
有"人"有感而發ma...........

舊 08-31-11, 02:35 PM   #842
綾小路雷太

引用:
my face, my fate? ~_~?

舊 08-31-11, 03:10 PM   #843
圖騰製作中

你的樣子如何 你的日子也必如何

舊 08-31-11, 04:41 PM   #844
圖騰製作中

做咩好似少左人出聲咁既!! 我要玩罰●!!

舊 08-31-11, 04:43 PM   #845
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: 查看文章
我想拖你去埋邊打

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 04:51 PM   #846
綾小路雷太

引用:
作者: 查看文章
引用:
作者: 才子 查看文章
我想拖你去埋邊打
我好肚痛.......
GO AHEAD各位!!!

舊 08-31-11, 05:26 PM   #847
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 才子 查看文章
我想拖你去埋邊打
原來個罰game係偽才拖埋一邊xxx,yyy最後zzz....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 05:30 PM   #848
圖騰製作中

原來真才女對獸●有性趣

舊 08-31-11, 05:37 PM   #849
豆腐
無間豆