Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-02-09, 04:42 AM   #126
雷刀
Senior Gamer
山菜組引換券が欲しい

註冊日期: Mar 2003
XBox Live Gamertagsamusknife
1) seppie, 韓燒!
2) 雷太, 邊爐, cafe
3) 雷刀, cafe / 韓燒

舊 08-02-09, 02:39 PM   #127
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
更正下

1) seppie, 韓燒/cafe!
2) 雷太, 邊爐, cafe
3) 雷刀, cafe / 韓燒

舊 08-02-09, 02:46 PM   #128
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Seppie 查看文章
去cafe 都好ar
只要唔係遊船河唔係咩野服裝party
我都會join架喇

唔好講少
h&m 初離hk時, d 衫既料真係好差
不過呢年d 衫既料同cutting都靚左好多
yet 價錢仍然好抵!!
我都入好多!!
其實船P好開心...
Diana 目前離線  
舊 08-02-09, 03:00 PM   #129
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
其實船P好開心...
我好難預時間

舊 08-02-09, 03:04 PM   #130
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
其實船P好開心...

係天星小輪攪都好
dragonwing84 目前離線  
舊 08-02-09, 03:22 PM   #131
Diana

引用:
作者: dragonwing84 查看文章
係天星小輪攪都好
係天星小輪度無呢d..

p.s.唔係我,我個fd黎....
Diana 目前離線  
舊 08-02-09, 03:41 PM   #132
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
係天星小輪度無呢d..

p.s.唔係我,我個fd黎....

嗯...其實天星小輪真係麻麻 都係遊艇好玩d
dragonwing84 目前離線  
舊 08-02-09, 03:49 PM   #133
Diana

不過船p會貴d,星期五六日大約位位350...
1-4便大約位位250...
仲要看看有幾多人玩滑水,如果多人玩要book多隻細筵會貴d...
而且有時男太多女太小,女仔都唔計夾在內...(不過要看情況啦,)

所以中意2D世界ge朋友仔,未必會捨得俾甘多錢玩呢d陽光戶外活動...
Diana 目前離線  
舊 08-02-09, 04:20 PM   #134
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
你個friend,背脊好得wor
有晒比例
膚色曬得又靚
Terry仔 目前離線  
舊 08-03-09, 08:32 AM   #135
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

so sorry
我唔係特別鍾意2D世界
只不過我既嗜好...除左留意名牌服飾之外, 都好平民化lor a

唔好講咁多
有心既, 投左票先講
unless 列明有咩野活動唔會join, 否則投得票就要少數服從多數

此篇文章於 08-03-09 08:40 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 08-03-09, 10:03 PM   #136
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
更正下

1) seppie - 韓燒/cafe!
2) 雷太 - 邊爐, cafe
3) 雷刀 - cafe / 韓燒
4) 雪界 - 無所謂,跟大隊
2同3呢兩個名好易撈亂...
下雪邊界 目前離線  
舊 08-03-09, 10:19 PM   #137
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
2同3呢兩個名好易撈亂...
我睇到都覺得好不安......

我又更正下先...

2) 綾小路雷太 - 邊爐, cafe
4) 雪界 - 無所謂,跟大隊

舊 08-03-09, 10:22 PM   #138
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
其實我覺得234都一樣咁不安

4) 下雪邊界 - 無所謂,跟大隊
下雪邊界 目前離線  
舊 08-03-09, 11:24 PM   #139
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:

join就係喇~~哈哈~~
唔...呢個星期尾cut 人頭+決定做咩野啦
請大家有心參加就快手投票

舊 08-04-09, 12:32 AM   #140
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
而家15號搞??
咁我唔得lu

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 08-04-09, 12:34 AM   #141
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:

有幾不安呀

舊 08-04-09, 12:43 AM   #142
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
而家15號搞??
咁我唔得lu
你邊日先得閑?
睇下我地就唔就到你

舊 08-04-09, 12:46 AM   #143
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
你邊日先得閑?
睇下我地就唔就到你
除o左9, 11, 15,16/8~~~
其他都仲係free

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 08-04-09, 08:44 AM   #144
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
除o左9, 11, 15,16/8~~~
其他都仲係free

一係8月22星期6...啦.
我ok
睇下大家得唔得閑~~改唔改得日子

舊 08-06-09, 02:05 AM   #145
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
同大家分享一條短片

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 08-06-09, 12:02 PM   #146
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
好好睇! 好感動!差d冇左個機會......

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-06-09, 09:35 PM   #147
Diana

昨晚我同朋友去過上上次版聚間cafe,
d coffee仲好好飲,d野食仲係好 ok,
不過今次係坐下面,
Diana 目前離線  
舊 08-06-09, 09:52 PM   #148
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
昨晚我同朋友去過上上次版聚間cafe,
d coffee仲好好飲,d野食仲係好 ok,
不過今次係坐下面,
下面個feel仲正

舊 08-06-09, 09:54 PM   #149
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
如果你地搞版聚, 可以享下面自己出topic
當然, 有問題果d我地會鎖topic
你地呢d正常的版聚可以自己開條thread
只要標明係私人性質與gaf無關就可以

呀, 仲有, seppie, dragonwing84, 你地唔要太敏感啦
有時人地乞人憎, 都唔駛咁勞氣的
始終都係上網, 對d唔識的人無謂咁傷身勞神

Lost In Paradise

此篇文章於 08-06-09 11:05 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-06-09, 11:09 PM   #150
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
如果你地搞版聚, 可以享下面自己出topic
當然, 有問題果d我地會鎖topic
你地呢d正常的版聚可以自己開條thread
只要標明係私人性質與gaf無關就可以

呀, 仲有, seppie, dragonwing84, 你地唔要太敏感啦
有時人地乞人憎, 都唔駛咁勞氣的
始終都係上網, 對d唔識的人無謂咁傷身勞神
岩就搭咀, 唔岩咪扮啞囉

關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:21 PM

手機版 | APP版