Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-05-09, 01:31 PM   #76
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
14號要返半日工...之後可能同朋友出去掛~~~

單身左23年,慣晒啦~~

此篇文章於 02-05-09 01:35 PM 被 Orage 編輯。
Orage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 01:32 PM   #77
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 犀牛大叔 查看文章
skill point都是用hkd堆砌出來的
岩岩同GF(guitarfreak)堆砌左個1300分...突然間冇左個目標
唔同真係搵番個GF咩...

今年第22個單身情人節...咪又係咁過...
不過今年2月15日同16日要考試..14日同16日又要返工...你殺左我吧la..
我其實鍾意將hkd入去iidx多d~~
因為iidx 變化可以好大~~好challenging!

打dm/ jubeat/ iidx/ddr 都得啦~

舊 02-05-09, 01:44 PM   #78
犀牛大叔
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Seppie 查看文章
我其實鍾意將hkd入去iidx多d~~
因為iidx 變化可以好大~~好challenging!

打dm/ jubeat/ iidx/ddr 都得啦~
咁我會揀打dm lu..至少唔使重頭黎過ma
犀牛大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 01:45 PM   #79
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
咁我會揀打dm lu..至少唔使重頭黎過ma
其實我成日覺得打dm 打得叻又好睇既,好有型XD
不過我好難打到架喇

回正題: 如果有單人情人節煲機團請預埋我XD

舊 02-05-09, 02:05 PM   #80
犀牛大叔

引用:
其實我成日覺得打dm 打得叻又好睇既,好有型XD
不過我好難打到架喇
不過我都係見打得叻但係唔好睇既多 (or扮型..)
開頭唔怕瘀同唔怕醜,慢慢打就打到ga la~
同埋會有好多人樂意教女仔打dm ga

引用:
回正題: 如果有單人情人節煲機團請預埋我XD
單人好難成團wor
單身就得

此篇文章於 02-05-09 02:12 PM 被 犀牛大叔 編輯。
舊 02-05-09, 02:11 PM   #81
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: ahleung 查看文章
做到佢咁型又唔錯~~
會成隻八哥咁的樣架喎! XD

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 02:16 PM   #82
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
不過我都係見打得叻但係唔好睇既多 (or扮型..)
開頭唔怕瘀同唔怕醜,慢慢打就打到ga la~
同埋會有好多人樂意教女仔打dm ga

單人好難成團wor
單身就得
同感啦~~

我乞求過某dm銀字男仔friend教
佢一口拒絕
嬲爆!!!

捉我字!?

舊 02-05-09, 02:23 PM   #83
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
請大家留意,
如果變做離題、吹水topic 我就會close ...... ~___~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 03:28 PM   #84
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Middle 查看文章
請大家留意,
如果變做離題、吹水topic 我就會close ...... ~___~
sorry middle

舊 02-05-09, 05:55 PM   #85
犀牛大叔

引用:
作者: Middle 查看文章
請大家留意,
sorry~

返正題~
我想問係唔係有d地方有搞活動係專for單身人士架(not for speed dating,純粹提供活動給單身人士)
如果有的話其實會有幾多人真係有興趣去ga??
舊 02-05-09, 07:01 PM   #86
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
sorry~

返正題~
我想問係唔係有d地方有搞活動係專for單身人士架(not for speed dating,純粹提供活動給單身人士)
如果有的話其實會有幾多人真係有興趣去ga??
即食派對?
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 11:22 PM   #87
Misaki Taro
God of Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
引用:
作者: onz 查看文章
希望今年電台有"情人節反擊中心"聽...
我都係........
好似3,4年前既野黎.....
宜家仲keep 住唔del ~笑死 ~
剛好今年係星期6....希望有la ~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 12:41 AM   #88
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我記得....以前 情版未RESET前

有個去死去死團 仲有張海張-.- 有冇人POST番出來 唔小心DEL左

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 12:56 AM   #89
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: GN00508771 查看文章
我記得....以前 情版未RESET前

有個去死去死團 仲有張海張-.- 有冇人POST番出來 唔小心DEL左
請看第三頁

其實點解唔開番果個topic比我E D忠心會員

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 01:30 AM   #90
Gary~K
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
如果單身但要湊仔,咁可以點過?
Gary~K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 01:33 AM   #91
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
樂觀D睇 起碼唔使煩要食乜買乜送乜去邊
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 08:38 AM   #92
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: POKA 查看文章
樂觀D睇 起碼唔使煩要食乜買乜送乜去邊
應該話:
只好咁睇~ <>

anywayz
單身又好有人要又好
都希望大家情人節過得開心

舊 02-06-09, 09:01 AM   #93
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
情人節....咁岩day off...
xyz...
同公司講話要返工都唔得....

單身人士...果日唔返工仲可以做咩?

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 09:23 AM   #94
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 0001 查看文章
xyz...

打機啦~~我就約左人打gf店內battle
上單身朋友家開party都ok架

舊 02-06-09, 09:49 AM   #95
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
你地就好...情人節可以約出街打機...
英國咩都無得做 ...

自己過緊第三年單身情人節 ...
應該同個妹同表弟過...放half term要照顧佢地...
自己又唔係未拍過...唔心急 ...
錢又真係見駛左...

星期六...圖書館過 ...

舊 02-06-09, 09:56 AM   #96
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: KAGA08 查看文章
你地就好...情人節可以約出街打機...
英國咩都無得做 ...

自己過緊第三年單身情人節 ...
應該同個妹同表弟過...放half term要照顧佢地...
自己又唔係未拍過...唔心急 ...
錢又真係見駛左...

星期六...圖書館過 ...
你冇買ndsl/ psp過去咩

舊 02-06-09, 10:16 AM   #97
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 0001 查看文章
xyz...

其實, 情人節咪又係普普通通通o既一日, 做返平時做o既野咪得囉. 做乜咁多人都要為左無節目而煩惱?

清明節又唔多覺會有人話 "冇山拜, 又冇工開, 點算?"

舊 02-06-09, 10:38 AM   #98
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: loser 查看文章
其實, 情人節咪又係普普通通通o既一日, 做返平時做o既野咪得囉. 做乜咁多人都要為左無節目而煩惱?

清明節又唔多覺會有人話 "冇山拜, 又冇工開, 點算?"
agree....
即係好似母親節咁, 係好o既就日日都好, 專登整個節日出黎set好哂你地做d乜, 被商人們牽著鼻子走
依個係商業社會o既通病

舊 02-06-09, 10:40 AM   #99
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
其實情人節o係以前有佢o既特定意義o既,
都唔單止為對情人好而要o係果日慶祝。 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 11:45 AM   #100
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRaymond9542
雖然話無情人既可以搵朋友
但如果全部朋友都唔係單身呢
24463929 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:07 AM

手機版 | APP版