Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-05-09, 01:51 AM   #51
卡樂 B 薯仔
Crazy Gamer
隱性情色恐怖份子

註冊日期: Feb 2002

路過純粹發洩...

Not all the things visible are real...

任何事都為別人 自己擺在最後面 來一次遠走高飛 再猶豫就別後悔
擇期不如就今天 bye bye blue Monday 肩上一把破吉他 流浪到天邊

此篇文章於 02-05-09 01:56 AM 被 卡樂 B 薯仔 編輯。
卡樂 B 薯仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 02:27 AM   #52
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
作者: 卡樂 B 薯仔 查看文章

路過純粹發洩...
立即加入xd
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 02:36 AM   #53
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
呀~通常之前幾日會比大家既怨念氣氛同化左
跟著到左果日又唔記得原來情人節咁過左~XDD

講真我唔覺得情人節會特別sweet D咁
係商業化日子黎

舊 02-05-09, 02:48 AM   #54
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: seed 查看文章
我不能同意更多,馬高大
單身幾好呀,冇負累,多麼的自由哦 /

再加上我都要求唔到d乜,我樣衰,又冇身材,又冇學識,又冇身家,真係女都唔要我啦
而且成廿幾歲人都仲吊兒郎當,成個細路仔咁就知我有幾唔成熟啦 vv
她們有能力選擇一個比我更好的

此篇文章於 02-05-09 02:51 AM 被 Marco 編輯。
Marco 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 03:00 AM   #55
雷刀
Senior Gamer
山菜組引換券が欲しい

註冊日期: Mar 2003
XBox Live Gamertagsamusknife
情人節我會開始放大假放到月尾....
有錢的話肯定去旅行避開d閃光彈,可惜我無= =

到時做乜到時再算lu

舊 02-05-09, 03:38 AM   #56
九里貓
Insane Gamer
腐係好事

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagcarman337
好開心咁製作朱古力

舊 02-05-09, 07:12 AM   #57
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
其實無另一半,咪繼續搵囉,
或者安於現狀都唔錯,
但又要怨要恨要妒忌,盞令自己更加唔開心......
而家你自己一個過得好差嗎?
有時d 野都係你睇人好、人睇你好

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 08:34 AM   #58
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: teamkiller 查看文章
咁即係可以打下面 ?
-------
慣了.....我係常常臨到呢D大時大節先會突然要一個人過....
好在果日我都應該要返工....仲要係多數返夜
tk好波!!!!
基爺~~星期5小心dXD

引用:
作者: Marco 查看文章
單身幾好呀,冇負累,多麼的自由哦 /

再加上我都要求唔到d乜,我樣衰,又冇身材,又冇學識,又冇身家,真係女都唔要我啦
而且成廿幾歲人都仲吊兒郎當,成個細路仔咁就知我有幾唔成熟啦 vv
她們有能力選擇一個比我更好的

算啦~~~
感情事真係好煩厭既一樣野
有又煩冇又煩
我尋日先同nds講我覺得o徒左大半年既時間lor
之前拍果d我真係又唔覺得係o徒時間
呢個故事告訴我以後真係帶眼識人!

此篇文章於 02-05-09 08:52 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 09:08 AM   #59
Be With You
命運的巨輪開始轉動..

註冊日期: May 2005
引用:
作者: Middle 查看文章
其實無另一半,咪繼續搵囉,
或者安於現狀都唔錯,
但又要怨要恨要妒忌,盞令自己更加唔開心......
而家你自己一個過得好差嗎?
有時d 野都係你睇人好、人睇你好
同意
我自己就唔覺得即使係有另一半
係情人節會特別甜蜜..... (為這天活動安排失當而嗌交,一d 都唔出奇)
食既野選擇唔多之餘
身為男生亦要花無數心思去編排一整天活動.....

當你有拖拍的時候,到時自然會念掛自由自在的日子

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 09:13 AM   #60
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: teamkiller 查看文章
咁即係可以打下面 ?
-------
慣了.....我係常常臨到呢D大時大節先會突然要一個人過....
好在果日我都應該要返工....仲要係多數返夜
上面同下面都唔打得~

引用:
作者: 咩Feel 查看文章
呀~通常之前幾日會比大家既怨念氣氛同化左
跟著到左果日又唔記得原來情人節咁過左~XDD

講真我唔覺得情人節會特別sweet D咁
係商業化日子黎
愛情始終都是金錢堆砌出來的

引用:
作者: Be With You 查看文章
同意
我自己就唔覺得即使係有另一半
係情人節會特別甜蜜..... (為這天活動安排失當而嗌交,一d 都唔出奇)
食既野選擇唔多之餘
身為男生亦要花無數心思去編排一整天活動.....

當你有拖拍的時候,到時自然會念掛自由自在的日子
其實~ 一齊過就已經夠~~~ 2 個人開心的~ 去邊食咩都開心架啦~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 09:35 AM   #61
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 基路亞 查看文章
其實~ 一齊過就已經夠~~~ 2 個人開心的~ 去邊食咩都開心架啦~
如果人人都咁諗就天下太平
至敝有d人鍾意比較

舊 02-05-09, 09:45 AM   #62
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 卡樂 B 薯仔 查看文章

路過純粹發洩...
寫包單冇事o既話入硬
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 10:18 AM   #63
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 基路亞 查看文章
唔知點解~ 我覺得你呢個係「徵友」post~

(光速逃~~~~~ XDDDDDDDDD

無咩姐~ 上年我1 月分手咪又係咁過~ 唔駛整野諗去邊諗食咩仲開心~
蕉冰?

引用:
作者: ayato
悲觀d睇, 我連一晚洗幾千蚊響自己鍾意ge人身上ge機會都無, 我就會覺得自己好慘
如果你袋住 d 錢身痕的話, 我唔介意你使o係我身上, 不過你唔使中意我.

引用:
作者: ayato
其實會有單身friend 飯局
不過唔想出街見到d情侶眼冤(其實係妒忌 )
所以唔去
搞個 gaf 單身飯局囉

此篇文章於 02-05-09 10:21 AM 被 loser 編輯。
loser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 10:23 AM   #64
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: loser 查看文章

千祈唔好
我好down~唔想見人

舊 02-05-09, 10:25 AM   #65
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
另一個被迫單身族.

每年情人節都係番屋企打機訓覺~~
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 11:38 AM   #66
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: loser 查看文章
係出去食完飯順便轟殺情侶先好預我

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 11:40 AM   #67
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: ahleung 查看文章
另一個被迫單身族.
做阿部寬二世?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 11:43 AM   #68
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
做阿部寬二世?
做到佢咁型又唔錯~~
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 11:45 AM   #69
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
出去打完機上番1200分食完飯順便轟殺情侶先好預我

舊 02-05-09, 11:49 AM   #70
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: ahleung 查看文章
做到佢咁型又唔錯~~
仲要有錢 單係套hifi同電視都夠開心
引用:
作者: Seppie 查看文章
出去打完機上番1200分食完飯順便轟殺情侶先好預我
咁激動
但2月14真係好銀眼
就算自己當時有女朋友都會覺得買花唔實際
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 11:51 AM   #71
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: POKA 查看文章
仲要有錢 單係套hifi同電視都夠開心

咁激動
但2月14真係好銀眼
就算自己當時有女朋友都會覺得買花唔實際
打機果d skill point!
唔係hkd 1200

舊 02-05-09, 12:03 PM   #72
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
先轟後吃, 再轟再吃都仲得.

此篇文章於 02-05-09 12:06 PM 被 loser 編輯。
loser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 12:39 PM   #73
犀牛大叔
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Seppie 查看文章
打機果d skill point!
唔係hkd 1200
skill point都是用hkd堆砌出來的
岩岩同GF(guitarfreak)堆砌左個1300分...突然間冇左個目標
唔同真係搵番個GF咩...

今年第22個單身情人節...咪又係咁過...
不過今年2月15日同16日要考試..14日同16日又要返工...你殺左我吧la..

此篇文章於 02-05-09 12:41 PM 被 犀牛大叔 編輯。
犀牛大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 12:42 PM   #74
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 犀牛大叔 查看文章
skill point都係用hkd堆砌出黎既姐
岩岩同GF(guitarfreak)堆砌左個1300分...突然間冇左個目標
唔同真係搵番個GF咩...

今年第22個單身情人節...咪又係咁過...
不過今年2月15日同16日要考試..14日同16日又要返工...你殺左我吧la..
我某一年都係15號考試
但14號過得唔好,結果唔合格
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 12:44 PM   #75
Chiasuka

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDChiasuka_Aki
XBox Live GamertagChiasuka Aki
我寧願起屋企玩dead rising 啊~~ XDDD
Chiasuka 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:07 PM

手機版 | APP版