Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-16-08, 05:50 PM   #76
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
GOGOGO~
沉船無話可說..不過留心佢身邊有無狼狗..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線  
舊 12-16-08, 06:46 PM   #77
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

我係QQ同佢講左我既心意,佢反問我們有可能嗎?之後就下線了......

舊 12-16-08, 07:06 PM   #78
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

哈哈,睇黎我真係諗得太多啦,白白唔開心左3日.....

舊 12-16-08, 07:17 PM   #79
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
我係QQ同佢講左我既心意,佢反問我們有可能嗎?之後就下線了......
犯左大忌,就算追正常女仔你都已經心急過頭
引用:
唔好再諗佢啦,搵個更好的女仔啦

舊 12-16-08, 07:33 PM   #80
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
犯左大忌,就算追正常女仔你都已經心急過頭

唔好再諗佢啦,搵個更好的女仔啦
你不是應該一早安慰人

舊 12-16-08, 07:44 PM   #81
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: darkvolver 查看文章
你不是應該一早安慰人
一路都已經安慰緊啦

舊 12-16-08, 09:03 PM   #82
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
一路都已經安慰緊啦
我覺得你插多d

借位,抽下先

舊 12-16-08, 09:05 PM   #83
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:

咁人地反問你一下、你就卻步......

俾自己靜下都好

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 12-16-08, 09:11 PM   #84
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

我無卻步,佢留言後就下了,我根本同佢講唔到D咩

舊 12-16-08, 09:17 PM   #85
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
即係仲存希望?
想變私伙野要付出好多錢先得wor
POKA 目前離線  
舊 12-16-08, 09:18 PM   #86
darkvolver
頹冗

引用:
作者: POKA 查看文章
即係仲存希望?
想變私伙野要付出好多錢先得wor
你應該講短/長期

舊 12-16-08, 09:31 PM   #87
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
都有可能係呢個原因嘅

引用:
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=183244
引用:
三 陪 女 : 找 人 包 都 不 找 港 人

一 班 香 港 師 奶 結 伴 到 深 圳 蛇 口 買 。 本 報 記 者 攝

不 過 , 陳 太 亦 批 評 許 多 同 鄉 暴 發 後 , 窮 奢 極 侈 , 「 佢 叫 晒 成 堆 食 物 , 食 唔 晒 , 好 浪費 ! 」 她 稱 , 看 到 鄉 下 許 多 親 友 富 貴 後 , 育 子 女 也 有 問 題 , 「 縱 到 壞 晒 ! 」
此 外 , 在 羅 湖 商 業 城 賣 茶 葉 10 多 年 的 港 商 張 雄 表 示 , 八 十 年 代 開 始 在 深 圳 做 生 意, 其 後 移 民 美 國 。 10 多 年 前 再 回 深 圳 , 發 現 變 化 真 的 好 大 , 「 現 在 內 地 人 有 錢 ,消 費 力 不 比 港 人 差 。 」 他 笑 稱 , 現 在 連 娛 樂 場 所 「 三 陪 」 小 姐 都 揶 揄 「 香 港 人 有 小錢 , 沒 大 錢 。 」 現 在 , 香 港 經 濟 不 景 , 她 們 更 揚 言 「 找 人 包 都 不 找 香 港 人 , 內 地 同胞 更 大 方 。 」
Designer 目前離線  
舊 12-16-08, 10:44 PM   #88
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
2者身份地位背景差距太大既人係無辦法走埋一齊既

此篇文章於 12-16-08 10:48 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線  
舊 12-17-08, 01:33 AM   #89
Guy
Game Master
Taylor

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDguyyiu
引用:
好多野其實唔需要解釋比別人知...
問下自己覺得咁做值唔值得...
值得,繼續去...
唔值,怕將來後悔...就停下來吧

有d經歷要自己去感受過先知道,其他人點講都講唔到比你聽...

GUY修行中
Guy 目前離線  
舊 12-17-08, 01:59 AM   #90
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

半夜起身睇下佢係唔係度,終於見到佢啦......
佢問我有什麼保護她,我們一直說一直說.......我問她需要什麼可以說,最後她說一個月要2萬就下線了.....
這下子打擊真大,我估唔到佢真係咁想要錢....我.....係唔係要停下來呢!!

舊 12-17-08, 02:11 AM   #91
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
佢問我有什麼保護她,我們一直說一直說.......我問她需要什麼可以說,最後她說一個月要2萬就下線了.....
這下子打擊真大,我估唔到佢真係咁想要錢....我.....係唔係要停下來呢!!
哈哈哈 本身唔想出post 睇下人沉船幾盞

一個月要2萬, 其實不用想了 她本意為你好 叫你死心啦

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線  
舊 12-17-08, 02:11 AM   #92
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
我當,你真係好鍾意佢甚至愛佢喇,
咁你自己都應該會有你o既愛人方式,
係對方要你做咩你就會奮不顧身為對方達成丫,
定係會以你自己角度、覺得真正對佢好o既方式去愛佢(例如你所講o既幫佢搵份工),
又還是、o係兩者之間搵個平衡?

定,覺得都係應付不來,
乾脆放棄算?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 12-17-08, 02:37 AM   #93
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
2萬個月包一個 ,樓主不如參加大陸啲婚姻介紹,如果真係想幫同胞,不如捐款去宣明會或樂施會
Designer 目前離線  
舊 12-17-08, 02:48 AM   #94
Guy
Game Master
Taylor

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDguyyiu
樓主....想停下來??

聽下~~
不值得

GUY修行中

此篇文章於 12-17-08 02:52 AM 被 Guy 編輯。
Guy 目前離線  
舊 12-17-08, 03:18 AM   #95
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
拋得個身出嚟, 唔為錢唔通係為興趣咩!? 你應該慶幸佢咁直接同你講喇!

HIM 目前離線  
舊 12-17-08, 03:52 AM   #96
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Designer 查看文章
2萬個月包一個 ,樓主不如參加大陸啲婚姻介紹,如果真係想幫同胞,不如捐款去宣明會或樂施會
分開日日換款都唔使2皮啦~~~
POKA 目前離線  
舊 12-17-08, 03:54 AM   #97
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
2萬..可能係佢而家一個月工作有2萬掛~
其實..冇咩可能改變到..
唔好話內地人,香港人而家都好難搵工啦
有2萬一個月,又想通左ge..錦真係好好搵的錢..
(比起其他正路一d的工作,都要d學歷技術之類)
如果你搵到一個2萬月薪的工作,
佢條件又符合,錦咪有機lo..
不過..
記得到時講我知咩工錦著數
光熱斗 目前離線  
舊 12-17-08, 07:12 AM   #98
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
本來以為好清高....
原來是在唱獨腳戲....

我女朋友是內地人,佢都話呢類人好危險

舊 12-17-08, 08:06 AM   #99
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: elmond 查看文章
本來以為好清高....
原來是在唱獨腳戲....

我女朋友是內地人,佢都話呢類人好危險
呢類人你係講我定佢?我有幾個同事都係大陸老婆/女友,本來我有些同事有朋友在大陸工作,可以介紹一些簡單工作比佢,我會搵地方比佢住,幫佢過一D正常生活,起馬日出而作丫,錢唔夠我當然都會幫{能力內},她昨晚就一直問我,我要佢唔好再做夜店有咩保障佢,講真我就只能做到這些了,我自己都無2萬一個月,估唔到佢都幾直接

此篇文章於 12-17-08 08:08 AM 被 荒木飛呂彥 編輯。
荒木飛呂彥 目前離線  
舊 12-17-08, 09:25 AM   #100
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
你想幫人, 係好事
但係你有無諗過
佢想唔想比你幫呢?

諗野太一相情願都唔係好事
我大陸d 女仔文書, 讀完有學位出黎, 日出而作都係得個兩千零蚊個月到
d line女就仲開心, 千零蚊就可以要佢企足全日起度係咁啤鐵
佢可以覺得自己仲青春, 有本錢搵d easy money
當佢而家搵到5-6千個月, 你又點叫番佢日出而作搵番一兩千呀

上面租個單位先一千幾百
一個月比兩萬蚊我既話
我仲唔租個單位
請番七八個十七八歲
開番間淨係for 自己既maid cafe
日日煮定飯開定水等我放工牙

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已

此篇文章於 12-17-08 09:31 AM 被 jamsquare 編輯。
jamsquare 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 10:50 AM

手機版 | APP版