Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-28-08, 05:09 PM   #626
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
K聚? 去港式果D就真係齋聽歌

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 05:37 PM   #627
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 安東尼さん 查看文章
香港果D無得唱既咩?

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 07:35 PM   #628
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 基路亞 查看文章
路過~ 唱k 小弟有興趣~ /
不過又有d 怕羞~~~
你又唔係第一次黎,學咩人怕羞

舊 11-28-08, 07:38 PM   #629
咩Feel
Game Master
脫線一族

XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 安東尼さん 查看文章
...........嗯,我部份認同
我既粵語歌庫停留到明年今日炸.............

我一向只聽J pop

舊 11-28-08, 08:52 PM   #630
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 虛無 查看文章

我一向只聽J pop
港式的話我只識大部分李克勤既歌同少部分歌手既歌.........
日式的話就都識一dd日文歌............全部都同動畫有關...........

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 09:42 PM   #631
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:

我一向只聽J pop
粵語歌庫停留到Beyond年代\

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 11:27 PM   #632
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
你又唔係第一次黎,學咩人怕羞
照住我啊毛哥~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 11:31 PM   #633
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
粵語歌庫停留到Beyond年代\
無問題
只要你唱到"早班火車"
包你技驚四座

舊 11-28-08, 11:34 PM   #634
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
有邊個收唔到kami d相唔該call我

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 12:27 AM   #635
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: lauchai 查看文章
無問題
只要你唱到"早班火車"
包你技驚四座
本鬼把聲咁沉你叫本鬼唱駒哥d歌? 想本鬼死咩.....

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 11-29-08, 12:28 AM   #636
The One
業餘歌手

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
有邊個收唔到kami d相唔該call我
舉手/

舊 11-29-08, 12:28 AM   #637
The One
業餘歌手

引用:
本鬼把聲咁沉你叫本鬼唱駒哥d歌? 想本鬼死咩.....
幫你建降key

舊 11-29-08, 01:20 AM   #638
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
我好小聽歌...我的年代停留在張國榮同陳亦迅...=.="
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 01:30 AM   #639
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
幫你建降key
你比本鬼唱水木d歌重好啦

舊 11-29-08, 01:36 AM   #640
The One
業餘歌手

引用:
你比本鬼唱水木d歌重好啦
正呀

舊 11-29-08, 01:37 AM   #641
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
我唱K歌新至陳奕迅,基仔,林峯......舊至黃凱芹,羅記,秋官,葉振棠,關正傑......都無問題

此篇文章於 11-29-08 01:40 AM 被 如月釋臣 編輯。
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 01:46 AM   #642
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
正呀
到時就 Mazin~go~Mazin~go~Mazingar~~Z!!~~

舊 11-29-08, 01:52 AM   #643
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
到時就 Mazin~go~Mazin~go~Mazingar~~Z!!~~
我想唱下影山D正歌!!!
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 01:54 AM   #644
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
我想唱下影山D正歌!!!
影山難唱d, 佢有d叫位好高...

舊 11-29-08, 01:59 AM   #645
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: 基路亞 查看文章
照住我啊毛哥~
a K房咁黑仲怕羞,要我學戲院D人搵電筒照你呀?

舊 11-29-08, 08:58 PM   #646
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
路過

大家可以試下唱70's~80"s的英文歌........可能大家會幾喜歡

舊 11-29-08, 11:43 PM   #647
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

喂 傾版聚唔係傾唱咩歌........... 唔好享度狂吹 等間ot得勁我成個topic剷架
你地係米真係想搞k聚呀

舊 11-29-08, 11:44 PM   #648
The One
業餘歌手

引用:
喂 傾版聚唔係傾唱咩歌........... 唔好享度狂吹 等間ot得勁我成個topic剷架
你地係米真係想搞k聚呀
搞左先, 再睇反應啦
今次我實報名/
而且有下雪, 唱k冇難度

舊 11-29-08, 11:46 PM   #649
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

k聚我唔搞 叫middle/下雪搞啦........

一係我地轉移陣地過音樂版傾, 一係就連埋neo music果邊搞大型k聚
book party場

舊 11-29-08, 11:55 PM   #650
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
k聚我唔搞 叫middle/下雪搞啦........

一係我地轉移陣地過音樂版傾, 一係就連埋neo music果邊搞大型k聚
book party場
其實原本係講「薯仔屋」果度有野食有遊戲玩仲有k 可以唱 ja...... ~___~
不過講返,上次問過價,
晚上8-12 包場每人大約要百六蚊囉

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:42 AM

手機版 | APP版