Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-23-08, 03:34 AM   #451
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
未扮美少女戰士時都仲肯的
同意得不能再多

a 另, m眼大影集體相時, 係咪有女仔同iris有身體接觸的?
當時佢反應如何? 有冇任何抗拒舉動?
突然好奇想知道一下
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:35 AM   #452
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: loser 查看文章
完來唔關乜乜 acg 男事.

各位美少女似乎要檢討一下喇!!!! 咁難得有外來女子加入, 唔好斷男版友米路喎.
佢自己都唔LIGHT UP
好難搞的說

舊 11-23-08, 03:35 AM   #453
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
習慣黎架, 對住朋友都冇愛心, 點叫第d人信你會對佢有愛心?

講真, 我地呢d冇錢冇樣野, 就係靠內在食糊架啦嘛......俾人睇到你咁樣, 實笑死人
所以成日比人話冷漠

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:35 AM   #454
綾小路雷太

引用:
各位美少女似乎要檢討一下喇!!!!
你係咪想步夜叉後塵去抽牌? 葵扇六岩唔岩駛?
舊 11-23-08, 03:36 AM   #455
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
話時話,點解間鋪頭會有雞翼、豬扒、意粉、甜品、檸檬水…同埋芝士腸咋
的確比原定Menu 的...寒酸..
不過算了吧,醉翁之意

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:37 AM   #456
綾小路雷太

引用:
不過算了吧,醉翁之意
咁你在乎乜?
舊 11-23-08, 03:38 AM   #457
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
習慣黎架, 對住朋友都冇愛心, 點叫第d人信你會對佢有愛心?

講真, 我地呢d冇錢冇樣野, 就係靠內在食糊架啦嘛......俾人睇到你咁樣, 實笑死人
GAF人有幾多人真係冇錢?
只係去曬ACG, 相機, 玩具, 槍械 同電子產品je

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 11-23-08, 03:39 AM   #458
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
GAF人有幾多真係冇錢?
只係去曬ACG, 相機, 玩具, 槍械 同電子產品je
你又話自己盲

講野咁到point

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:39 AM   #459
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
你係咪想步夜叉後塵去抽牌? 葵扇六岩唔岩駛?
唔記得左葵扇六係乜...

戚黛黛?

但係無啦啦要我步佢後塵!!???

舊 11-23-08, 03:42 AM   #460
圖騰製作中

引用:
咁你在乎乜?
[冠冕堂皇]在乎珍惜與大家相處、遊戲的機會啦[/政治正確]

舊 11-23-08, 03:43 AM   #461
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
不過算了吧,醉翁之意
其實我只係在乎得芝士腸
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:43 AM   #462
綾小路雷太

引用:
唔記得左葵扇六係乜...

戚黛黛?

但係無啦啦要我步佢後塵!!???
有人講錯一句說話俾我地偉大既bluegirl聽到而被兇then乖乖抽牌

本來有人想話, 唔駛抽啦, 我要葵扇六啦~ 可惜藍妹金口一開話要佢好似古惑狼咁落樓下攪
即時心寒

對唔住, 又諗返起個情景, 我笑左

又, 夜叉(條褲) 及狼 (隻六仔), 對唔住, 我都係貫轍宗旨, 一視同仁
可惜天公不做美, 不放你地一條生路, 所以請你地放過我
舊 11-23-08, 03:43 AM   #463
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
本鬼今次唔夠細心, 下次如果重帶人來會小心d的了
你又係..送女仔起碼要送三個地鐵站距離先叫細心呀....

舊 11-23-08, 03:44 AM   #464
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: M-eye 查看文章
玩夜左多數都送到樓下架...

好少例外

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:45 AM   #465
綾小路雷太

引用:
佢出去個時間, 夠來回皇崗有突啦

ps~ 同樣係女仔, 我反而想知cathy會唔會都係支持我地唔住, 等佢發表下感想都好
(其實我只係想知係我地問題定係個別問題)
舊 11-23-08, 03:45 AM   #466
The One
業餘歌手

引用:
咁你在乎乜?
玩囉

舊 11-23-08, 03:46 AM   #467
圖騰製作中

引用:
其實我只係在乎得芝士腸
其實我只係在乎某人享用過的芝士腸....點解我唔打包(淚)
我知係好變態

舊 11-23-08, 03:46 AM   #468
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
三個地鐵站你就放過本鬼吧....
本鬼一向就近就送到門口, 唔係就送到車站

舊 11-23-08, 03:47 AM   #469
The One
業餘歌手

引用:

ps~ 同樣係女仔, 我反而想知cathy會唔會都係支持我地唔住, 等佢發表下感想都好
你想問係咪你問題?

舊 11-23-08, 03:47 AM   #470
下雪邊界

一諗起劉仔同雷太
我突然諗起我張頭像
舊 11-23-08, 03:47 AM   #471
loser
Game Master
......

引用:
有人講錯一句說話俾我地偉大既bluegirl聽到而被兇then乖乖抽牌

- skip -
我係為眾男版友謀緊福祉, 應該唔會有事掛.

舊 11-23-08, 03:49 AM   #472
下雪邊界

引用:

cathy上年都出過2~3次版聚,如果支持唔住的話,都唔會再出黎啦
舊 11-23-08, 03:50 AM   #473
loser
Game Master
......

引用:
一諗起劉仔同雷太
我突然諗起我張頭像
你個頭像.... 見倒都痛

舊 11-23-08, 03:50 AM   #474
The One
業餘歌手

引用:
一諗起劉仔同雷太
我突然諗起我張頭像
我唔會推倒佢架

舊 11-23-08, 03:51 AM   #475
The One
業餘歌手

引用:
我係為眾男版友謀緊福祉, 應該唔會有事掛.
可能死得更慘

論壇跳轉

現在的時間是 05:02 AM

手機版 | APP版