Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-17-08, 11:44 PM   #226
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
你識玩咩game?
board game的話我只識玩波多黎各同settler...........
唔係唔識玩, 只係有名你叫做盲鬼je...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-08, 11:56 PM   #227
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
喂犬夜叉廿個人玩大話骰只能每人拎一粒 否則好難計...........

CAFE老細話食完飯可以收起部分桌子
我開始諗緊到底係咩枱? 擔心...=口=|||

等我帶定啤牌去 據講當地有UNO呀大富翁呀果D東東 但就係冇啤牌

不如開返個投票睇下玩咩GAME?
大話骰規矩 : 第一個叫既人最少一定要叫個一局參加人數既骰仔數目......

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
唔係唔識玩, 只係有名你叫做盲鬼je...
我純粹只係想問你識玩邊隻board game..............

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 12:02 AM   #228
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
大話骰規矩 : 第一個叫既人最少一定要叫個一局參加人數既骰仔數目......

我純粹只係想問你識玩邊隻board game..............
board game...卡卡城, risk, 大富翁, Ticket to Ride, Life of Fortune, BANG!!...大約係e d

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 12:13 PM   #229
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
I'm "OUT"

舊 11-18-08, 07:41 PM   #230
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
board game...卡卡城, risk, 大富翁, Ticket to Ride, Life of Fortune, BANG!!...大約係e d
你算比我好
我只係識玩大富翁, 波多黎各, settler, 仲有.....唔記得 (應該都唔係好多)

公式

紅字為重點

舊 11-18-08, 10:37 PM   #231
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
我只識玩UNO(仲要唔勁)
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 10:43 PM   #232
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
規矩係人定的 況且咁多人你叫人點計數呢
引用:
作者: lauchai 查看文章
I'm "OUT"
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
我只識玩UNO(仲要唔勁)
睇黎要另外圍個圈係玩呢d game的教學

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 10:56 PM   #233
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
規矩係人定的 況且咁多人你叫人點計數呢

睇黎要另外圍個圈係玩呢d game的教學
十幾個人玩大話骰的話,計數唔係問題
不過會變得唔好玩,因為嗌完無人開的話,都幾難到番自己再嗌

另外,除左killer之外,樓上講過既game都應該幾易上手
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 10:58 PM   #234
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
十幾個人玩大話骰的話,計數唔係問題
不過會變得唔好玩,因為嗌完無人開的話,都幾難到番自己再嗌

另外,除左killer之外,樓上講過既game都應該幾易上手
但係教完仲要實習架喎

舊 11-18-08, 11:04 PM   #235
下雪邊界

引用:
但係教完仲要實習架喎
實習2~3 round應該上手喇卦
舊 11-18-08, 11:04 PM   #236
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
成廿個又圍圈咪玩拍七(game名)囉
會搵到gaf有咩人有先天性老人痴呆

舊 11-20-08, 06:35 PM   #237
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
人數o岩o岩好可以打返場足球....

此篇文章於 11-20-08 06:42 PM 被 Kami 編輯。
Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 07:31 PM   #238
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: Kami 查看文章
搞踢波的話我退出

我最近因為踢波搞到差d入廠大修

公式

紅字為重點

舊 11-20-08, 10:17 PM   #239
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

尋晚唔記得加返m eye個名tim

舊 11-20-08, 11:13 PM   #240
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
=____=

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 11:30 PM   #241
下雪邊界

引用:
作者: Kami 查看文章
引用:
尋晚唔記得加返m eye個名tim
新黎新豬肉,到時M眼響場邊做啦啦隊啦
舊 11-20-08, 11:31 PM   #242
The One
業餘歌手

M眼大影相嘛

舊 11-21-08, 12:45 AM   #243
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
M眼大影相嘛
你都可以拎部450出黎影囡
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 12:49 AM   #244
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: Middle 查看文章
=____=
唔好呃post喎中大

舊 11-21-08, 01:14 AM   #245
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

我話明亂入呀...仲諗住做神秘角色...
唉....咖啡太早揚聲了....
我諗住到時坐埋一邊打GVG呀嘛

舊 11-21-08, 01:20 AM   #246
The One
業餘歌手

引用:
作者: M-eye 查看文章
我話明亂入呀...仲諗住做神秘角色...
唉....咖啡太早揚聲了....
我諗住到時坐埋一邊打GVG呀嘛
不如你約我一齊亂入
我都有GVG

舊 11-21-08, 01:30 AM   #247
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
不如你約我一齊亂入
我都有GVG
我我我都有GvG
我打爛左個格制,好唔開心

舊 11-21-08, 01:55 AM   #248
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 虛無 查看文章
我我我都有GvG
我打爛左個格制,好唔開心
你好似第2 次打敢達打到爛制~ XD

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 12:05 PM   #249
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
我個fd來不到,佢要返學
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 12:08 PM   #250
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001