Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 下期版聚想參加之活動
BBQ 11 73.33%
打邊爐 5 33.33%
去CAFE 5 33.33%
酒樓食飯 2 13.33%
其他(請註明) 3 20.00%
多重選擇投票。 投票者: 15. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-18-09, 01:53 PM   #801
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
想搞六月(超私人)meeting...................

因為偶生日, (由於待業的關係成日呢享屋企) 所以想乘機出黎玩

有冇人知道享麥當當開生日會是否很貴?
如果享麥當當搞, 有冇人有興趣黎?
好丫,就玩盡佢

應該唔係好貴,
除左基本收費外,食幾多俾幾多:

http://www.ddbi.com.hk/mcdonalds/cam...en/bdparty.htm

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 05-18-09, 02:06 PM   #802
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
abs
家中事忙

舊 05-18-09, 02:10 PM   #803
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
想搞六月(超私人)meeting...................

因為偶生日, (由於待業的關係成日呢享屋企) 所以想乘機出黎玩

你講起M記,我記起N年前蘿莉星人搞那次
成班超齡小朋友係度搞事

嘿哈兒 目前離線  
舊 05-19-09, 12:20 PM   #804
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
我之前同公司d 同事搞過, 俾成村人望住我地低能
阿Wing 目前離線  
舊 05-19-09, 01:01 PM   #805
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

因為小時候好羡慕人地有得享麥記開生日會............
但係似乎大家都冇乜興趣咁就....................

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 05-19-09, 01:05 PM   #806
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:

藍莓版主生日
我有興趣來
但時間係?

我中7時都參加過同學搞既M記生日會
會有公關姐姐陪玩遊戲
引用:
因為小時候好羡慕人地有得享麥記開生日會............
但係似乎大家都冇乜興趣咁就....................
點會無興趣 係咪去TUEN MUN 搞?近我

此篇文章於 05-19-09 01:08 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線  
舊 05-19-09, 01:11 PM   #807
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
麥當當叔叔的生日會
點解唔問我呢...話曬我都幫過小妹妹係到搞生日PARTY

果次搞...請左20人內
只係收你每人的禮物錢...大約$25一位 (計BOOK場幾多人...咪計番條數)

其他收費 就係你地當日ORDER左D咩野食...

計埋EXTRA既裝飾(氣球公仔/場景)(不同款式不同價錢)

我果次都係$())有找

舊 05-19-09, 01:30 PM   #808
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 亞飛 查看文章
麥當當叔叔的生日會
點解唔問我呢...話曬我都幫過小妹妹係到搞生日PARTY

果次搞...請左20人內
只係收你每人的禮物錢...大約$25一位 (計BOOK場幾多人...咪計番條數)

其他收費 就係你地當日ORDER左D咩野食...

計埋EXTRA既裝飾(氣球公仔/場景)(不同款式不同價錢)

我果次都係$())有找
@﹪)一位 @@"

聽講而家有得搞夜場生日會,藍妹有冇興趣?

PS:我有興趣出席。

舊 05-19-09, 07:11 PM   #809
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

夜場生日我知, 不過果d好貴架喎...好似...

咁即係麥記要幾錢一位左右呀.......你地兩個口供唔夾的

亞飛, 你老婆大人ok嗎?

時間都係星期六多架啦 夜晚

藍莓咖啡 目前離線  
舊 05-19-09, 07:39 PM   #810
綾小路雷太

引用:

如果根據飛哥口述,推論如下:

$()) / @) [計佢最盡人頭先啦] = @%)> 一位@@"
其實講 @%)係因為當初四捨五入當 %))) 咁算

有計錯請揚聲OTZ

舊 05-19-09, 10:50 PM   #811
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
你講起M記,我記起N年前蘿莉星人搞那次
成班超齡小朋友係度搞事
話時話,當年d相仲有冇人有 我唔見晒

如果我冇記錯,係16歲生日/

舊 05-19-09, 11:15 PM   #812
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:

你食乜就比幾錢,照計姐~
POKA 目前離線  
舊 05-19-09, 11:18 PM   #813
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
雷太
記住做記者影相我睇

舊 05-19-09, 11:25 PM   #814
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 蘿莉星人 查看文章

相我好似有,又好似無......BBQ相我就有....
話說當年邊個影相的...問佢地吧...

嘿哈兒 目前離線  
舊 05-19-09, 11:39 PM   #815
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
如果根據飛哥口述,推論如下:

$()) / @) [計佢最盡人頭先啦] = @%)> 一位@@"
其實講 @%)係因為當初四捨五入當 %))) 咁算

有計錯請揚聲OTZ
佢果個$<>4下話.............

佢係想講狗靈靈有找下話?
每人HKD=$%呀..........

HKD @%) 咁貴!?

藍莓咖啡 目前離線  
舊 05-19-09, 11:42 PM   #816
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
係唔係人多同人少問題呀

不過唔好理咁多
中大去問問啦

舊 05-20-09, 12:46 AM   #817
綾小路雷太

引用:
佢果個$<>4下話.............

佢係想講狗靈靈有找下話?
每人HKD=$%呀..........

HKD @%) 咁貴!?
唔知道啊,呢層真係要問飛哥哥

劉仔:如果佢地唔係六月頭搞,我應該影到相的
事關對焦屏花左,應該會囉去換

舊 05-20-09, 02:36 AM   #818
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:

唔係17歲咩???果次係連埋佐藤一齊生日架麻~我好似仲有你拎住包煙果幾張相~不過都唔知擺左係邊~

我就係o係果時麥記派對度識到我係GAF既第一個女朋友勒~

如果係麥記再搞多次既話我都有興趣黎喎~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

此篇文章於 05-20-09 02:39 AM 被 碧咸廿三 編輯。
碧咸廿三 目前離線  
舊 05-20-09, 08:54 AM   #819
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:

我最記得呢幕……

麥記姐姐:你姓咩ga?
大家:……(靜左)
突然有人話:姓羅ga!
麥記姐姐:哦 ~~我地一齊為羅小朋友慶祝!
下雪邊界 目前離線  
舊 05-20-09, 08:55 AM   #820
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
唔係17歲咩???果次係連埋佐藤一齊生日架麻~我好似仲有你拎住包煙果幾張相~不過都唔知擺左係邊~

e兩句加埋直頭係危險發言

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 05-20-09, 10:33 AM   #821
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
[/B]

e兩句加埋直頭係危險發言
咁就叫危險發言................咁係一個派對度識到一個女朋友有幾奇呀老兄....

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

此篇文章於 05-20-09 10:35 AM 被 碧咸廿三 編輯。
碧咸廿三 目前離線  
舊 05-20-09, 12:11 PM   #822
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

算啦, 都係當我冇問過

藍莓咖啡 目前離線  
舊 05-20-09, 01:22 PM   #823
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:

快d搵返出來吧...我都想要返一份copy .

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
我最記得呢幕……

麥記姐姐:你姓咩ga?
大家:……(靜左)
突然有人話:姓羅ga!
麥記姐姐:哦 ~~我地一齊為羅小朋友慶祝!
笑左...因為當時跟本唔知蘿莉星人真名係咩.

嘿哈兒 目前離線  
舊 05-20-09, 02:32 PM   #824
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
咁就叫危險發言................咁係一個派對度識到一個女朋友有幾奇呀老兄....
係動機je

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 05-20-09, 03:33 PM   #825
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
係動機je