Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 05-28-07, 10:48 PM   #201
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
經由下雪條link,我在youtube睇左好多有關男高音既片。
最後比我搵到個咁既神人:
http://youtube.com/watch?v=YjO_VXHxs...elated&search=
真係好有娛樂性呀
http://youtube.com/watch?v=Se1FFJjrsrw

簡直痴線ga
我睇完呢段片既【果粒音】之後,隻耳仔e+仲響度V~wun~wun~
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 12:14 AM   #202
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
今日去綠盒唱k,見到楊培安多左幾首歌唱
跟住去信和地庫,見到有兩隻佢既碟買,每隻盛惠110
DA,唔好再扮黃蒙拉喇,不如轉型做楊培安啦

P.S.
響youtube搵到段片
不過重點唔係呢個,而係跟住呢段評語
因為入面有幾句令我諗起DA
你將不斷地被要求表現你的高音
不斷地被限制在高音的部份,這個會是你的問題
讓你的高音夠高、夠強、但不刺耳( << 順帶一提,呢四隻字令我諗起泳兒),你就會更上一層樓
"讓你的高音夠高、夠強、但不刺耳"

我都追求中啊!!!但該如何追求.......
力不從心la....

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 01:43 PM   #203
Hyde
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
經由下雪條link,我在youtube睇左好多有關男高音既片。
最後比我搵到個咁既神人:
http://youtube.com/watch?v=YjO_VXHxs...elated&search=
真係好有娛樂性呀
vitas聽過好耐lu, 佢d高音超正
Hyde 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 01:45 PM   #204
Hyde

引用:
作者: DARK ANGEL 查看文章
"讓你的高音夠高、夠強、但不刺耳"

我都追求中啊!!!但該如何追求.......
力不從心la....
你唱歌唔夠穩定, 你首先搵個方法令自己穩定d先
舊 06-01-07, 01:03 PM   #205
下雪邊界

引用:
作者: masaki 查看文章
情婆回饋K團第二炮 之 5/6月份K聚
日期:暫定10/6 (情婆張coupon14/6就deadline喇)
1) 下雪 (1/6同9/6唔得)
2) masaki (prefer星期六, sat有機會+1)
3) Hyde (無所謂)
4) 情婆(想8號後,因為要考試)
5) tinggy (sat/sun) i have a 5$ coupon off/head at Greenbox or Redbox
我想問一問……10/6大家得唔得
舊 06-04-07, 08:06 AM   #206
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
引用:
我未必

7.23LB
舊 06-04-07, 11:22 AM   #207
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
星期日我都唔太得...我的確星期六先比較得閒

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 06:33 PM   #208
MR WONG

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0774 4213 6312
PSN  IDalvin
XBox Live Gamertagalvinkk
引用:
10.11/6我得.去吾去得?

地點係旺角? thx

此篇文章於 06-06-07 07:24 PM 被 MR WONG 編輯。
MR WONG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 06:46 PM   #209
tinggy
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
i may be late again on sunday ><

舊 06-06-07, 07:53 PM   #210
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
我幾時都得...

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-07, 08:16 AM   #211
下雪邊界

情婆回饋K團第二炮 之 6月份K聚
日期:暫定9/6或10/6 (因為情婆張coupon14/6就deadline喇)
1) 下雪
2) masaki (10/6唔太得...9/6比較得閒同有機會+1)
3) Hyde (無所謂)
4) 情婆 (幾時都得...)
5) tinggy (9/6先得)
6) MR WONG (10/6先得)

um...如果少數服從多數的話就9/6啦~定係繼續照舊10/6?大家有咩意見?因為今日已經係7/6,所以請大家盡快表態
舊 06-07-07, 10:21 AM   #212
tinggy

Saturday is good! 9/6 plz

舊 06-07-07, 11:14 AM   #213
masaki
小峽谷肥安娜

sorry...係我既錯!
我9/6反而唔得tim...
10/6啦~如果我把聲仲未死既話

"唔該要串光陰走辣"

舊 06-07-07, 05:27 PM   #214
MR WONG

ok了

我9/6 .10/6都去得..

Willow..去吾去?
舊 06-08-07, 01:09 AM   #215
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

10/6可以ge話會到(應該.......)

7.23LB
舊 06-08-07, 05:08 AM   #216
Hyde

我要sunday先ok喇
sat唔得, sorry
如果唔ok唔使就我
舊 06-08-07, 06:42 AM   #217
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
作者: MR WONG 查看文章
ok了

我9/6 .10/6都去得..

Willow..去吾去?

我成個6月的星期六同日都差不多有野做

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-07, 12:41 PM   #218
tinggy

ohh..gum ah, you guys go on 10/6 la
i cannot come lu
next time sin la

舊 06-08-07, 08:26 PM   #219
masaki
小峽谷肥安娜

做住下雪代理先

日期:10/6
1) 下雪
2) masaki
3) Hyde
4) 情婆
5) MR WONG
6) Dark Angel

仍然歡迎加入

"唔該要串光陰走辣"

舊 06-08-07, 09:13 PM   #220
MR WONG

引用:
作者: Willow 查看文章
oh..ic..ic

唯有下次..

小茗~tina~又去吾去呢?
舊 06-08-07, 09:22 PM   #221
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
作者: tinggy 查看文章
ohh..gum ah, you guys go on 10/6 la
i cannot come lu
next time sin la
引用:
作者: Willow 查看文章
下次下次 下次大概可以...

"唔該要串光陰走辣"

舊 06-08-07, 11:43 PM   #222
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
作者: MR WONG 查看文章
oh..ic..ic

唯有下次..

小茗~tina~又去吾去呢?

佢仲忙過我

引用:
下次下次 下次大概可以...

下次應該無問題掛

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-07, 12:36 AM   #223
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
無問題~~~~~~~

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-07, 10:32 AM   #224
下雪邊界

引用:
做住下雪代理先

日期:10/6
1) 下雪
2) masaki
3) Hyde
4) 情婆
5) MR WONG
6) Dark Angel

仍然歡迎加入
masaki呢次做得唔錯ga,k團以後既希望靠晒你喇

集合時間同地點已經以pm形式通知大家
由於今次book唔到房既關係,所以要到時先到先得,希望準時既團友可以盡量準時 (廢話 )
舊 06-10-07, 07:27 AM   #225
下雪邊界

緊急!

Hyde因急事所以今日唔得閒
而且尋晚一直落大雨行雷落到E+ (.........)

我決定今日果個k聚
因天雨關係延期、響11/6~14/6入面再搵一日唱過…
打還打…唔好打頭呀…

此篇文章於 06-10-07 07:31 AM 被 下雪邊界 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:26 PM

手機版 | APP版