Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-03-10, 11:19 PM   #251
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
死! 我越黎越睇唔明...........
似係入銀挑機.
突然間咁認真, 好奇怪~ over了不少~

舊 05-03-10, 11:29 PM   #252
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
我都睇唔明..... 連插下嘴機會都無

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-10, 01:05 AM   #253
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我都睇唔明..... 連插下嘴機會都無
開部NDS 玩下 POKEMON~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-10, 06:48 AM   #254
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
只不過係想講,有事啲野唔好諗得太多,
有動力既時候就要出手,如果唔係就咩都太遲啦。

舊 05-04-10, 07:31 AM   #255
吸血伯爵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
我冇追post
我的經驗:只岩現實,唔岩網上

如果你同女仔係同事/同學,但完全未交涉過,即你地同陌生人冇分別
你應該同幾個同事/同學一齊攪些放工/放學活動
總有一次她會去掛,但到時就唔好太主動同佢吹水,最多問下佢有冇下一場,冇就join埋過黎啦
應該同自己友吹多d,無意中講下自己的興趣,你的興趣要男女同通,common,如影相,聽歌or買名牌
搏有共同興趣,當然你事先可以打聽下佢like d咩
如果冇就講下睇戲囉,順便約埋佢睇
一齊玩過兩3次,拎電話就易好多啦,而且是直接問直接拎
又唔會比人知你想追佢

如果個女仔真係陌生人
如日日搭巴士見到,or便利店職員
就算係比較有機會接觸到,如第二個部門/同級同學
你冇好好既外表,我都建議放棄
經驗之談,80尾,90後女仔,如果佢地個樣係靚到你完全未交涉過都想識的話
佢地大多都]睇外表,因為後生女當然想搵個對等既男友
如果你有,就直接去識佢,成功率會很高
吸血伯爵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-10, 09:07 AM   #256
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
個人認為大大方方去拎已經好OK
MSN/FB/電話一樣者
肯開口時
通常都問到..掛?
當然唔好一開始就問電話 講返幾句野都要掛

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-10, 10:10 AM   #257
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: shiro_b 查看文章
sorry,打錯字!

答問題:

如果對方是正常人都ok,習慣了(咁講好似好串,但十幾年來真係好多下...)
但係如果係阿叔,老嘢,問價,就會無名火起....
尤其後者.我個樣似做雞咩!?咁諗
即係..... 後生靚仔問價就 ok? a

舊 05-04-10, 10:15 AM   #258
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
個女仔會唔會咁答你?

「比個電話你,咁我咪無電話囉?」

舊 05-04-10, 11:26 AM   #259
雷火武