Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-08-08, 02:52 PM   #976
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
正確答案其實係...?

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-08, 03:03 PM   #977
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
正確答案其實係...?
鴕鳥

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-08, 02:49 AM   #978
想不到
Senior Gamer
翠星教教徙

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
肯定係廣告啦
咩廣告黎?
想不到 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-08, 02:51 AM   #979
圖騰製作中

ORION TELESCOPES 望遠鏡廣告

舊 07-09-08, 09:25 AM   #980
kevinltb
Ultimate Gamer
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
估唔到一間美國公司都會咁樣開自己國家玩笑

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-08, 09:29 AM   #981
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
總好過唔俾開國家玩笑

舊 07-09-08, 06:40 PM   #982
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-08, 07:56 PM   #983
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 法修 查看文章
個主持好Buy佢個Idea
唉...8萬5本來係好政策黎
買樓既人應該深切體會到有幾好

舊 07-09-08, 08:21 PM   #984
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 某F 查看文章
本意係為人民好

錯ge係地產佬

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-08, 11:05 PM   #985
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: kevinltb 查看文章
估唔到一間美國公司都會咁樣開自己國家玩笑
加埋你e句 真係笑了

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-08, 11:35 PM   #986
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

撈家回歸……

舊 07-09-08, 11:39 PM   #987
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: kyu 查看文章
GJ!
如此的答案,果然是人才!!!
嘩,e班細路掂呀
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 04:58 AM   #988
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
作者: 某F 查看文章

其實我都覺得呢個政策好
可惜香港太多人炒樓la

舊 07-10-08, 09:25 AM   #989
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
呢架既正版好似係邊度見過......
係咪可以同消防車&救護車合體個隻?

舊 07-10-08, 09:32 AM   #990
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
其中一幅炸,重有大把
http://club.hardspell.com/showtopic-2428.aspx
有辦法把把这个小孩子修掉嗎...转帖
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 02:59 PM   #991
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 豆腐 查看文章
呢架既正版好似係邊度見過......
係咪可以同消防車&救護車合體個隻?
變型金剛來的....

舊 07-10-08, 03:04 PM   #992
圖騰製作中

舊 07-10-08, 03:38 PM   #993
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
呢張正,睇多幾睇有d似銃夢的機械人設計

舊 07-10-08, 07:00 PM   #994
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: Designer 查看文章
其中一幅炸,重有大把
http://club.hardspell.com/showtopic-2428.aspx
有辦法把把这个小孩子修掉嗎...转帖

此篇文章於 07-10-08 07:05 PM 被 呂鳳仙 編輯。
舊 07-10-08, 07:01 PM   #995
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
[IMG]http://1.blog.xuite.net/1/b/8/a/17149096/blog_755782/txt/18085893/8.jpg[IMG]
隻豹向後走

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 07:08 PM   #996
chrischun
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
西遊記果張最爆

舊 07-10-08, 08:56 PM   #997
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: chrischun 查看文章
西遊記果張最爆
果然夠「豬」

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 09:19 PM   #998
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

舊 07-10-08, 09:29 PM   #999
圖騰製作中

果張蘇真真既潮語圖都係唔好貼吧......

舊 07-10-08, 09:32 PM   #1000
圖騰製作中

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
笑點係...用返自己公司電話亭?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:52 PM

手機版 | APP版