Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-14-09, 10:36 PM   #176
yuffie
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
上星期係某高清台的Music Station看到..........

「藤岡藤巻」・死ね!バレンタイン・デー!

http://www.youtube.com/watch?v=JdqFArFVCuA

我都係單一匹馬過2月14日,不過當我自己聽到都覺得好搞笑.......
yuffie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-09, 01:32 AM   #177
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
再次沒有情人,但係已經大個仔...
見到情侶唔會覺得眼冤,人地有係人地o既事,做咩要轟殺人

見到人地有好應該祝福人地快D....嘛
今日同家人出去唱K....中晒閃光彈....有D仲要好鬼索呀ding.................

真係唔轟殺人就係比 一對對孖公仔 係咁"一閃"......

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-09, 01:49 AM   #178
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
今日食半價sushi
見到d 2個人既情侶全部要等位
d 4-5個人既就唔駛等lor
心都涼埋
情侶

壽司店轟殺情侶XD

舊 02-15-09, 02:35 AM   #179
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
心都涼埋...... ~____~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-09, 12:29 PM   #180
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Middle 查看文章
心都涼埋...... ~____~
唔係點ar
唔通話佢地好可憐?
佢地有人陪有人錫, 排幾耐都冇所謂啦
我地呢d單身既就要o係度等, 睇住佢地放閃光彈又要肚餓, 係咩野感受先
只係有感而發lor

舊 02-15-09, 01:01 PM   #181
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
出左去攞訂左ge兩個相架比水木同堀江ge簽名
一出去成堆閃光彈....
重要成街都係花...(本鬼怕花味, 會想打hut chi)

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-09, 01:35 PM   #182
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
今日同家人出去唱K....中晒閃光彈....有D仲要好鬼索呀ding.................

真係唔轟殺人就係比 一對對孖公仔 係咁"一閃"......
唉,當大家有情人的時候也會放出大量閃光的啦~

當然~亂咁係街上放閃光的情侶~
不用祝都很快散
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-09, 03:03 PM   #183
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
出年情人節大家都一定好忙, 好多節目

因為 2010/2/14 - 農曆大年初一
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-09, 04:15 PM   #184
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: Seppie 查看文章
唔係點ar
唔通話佢地好可憐?
佢地有人陪有人錫, 排幾耐都冇所謂啦
我地呢d單身既就要o係度等, 睇住佢地放閃光彈又要肚餓, 係咩野感受先
只係有感而發lor
又唔係要替人地可憐,人地係自己邊個丫,
不過又要心涼......
人地係自己邊個呢......

見大家話自己單身好似好可憐、人地兩個人係埋一齊就係放閃光彈,
甚至祝人地快d 散,
我覺得大家唔係真係咁小器囉

舊 02-15-09, 04:16 PM   #185
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: enishi 查看文章

係呀,我都諗梗下年d 人會點樣慶祝情人節、
定係會「被迫」取消慶祝 : p

舊 02-15-09, 04:23 PM   #186
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:

見大家話自己單身好似好可憐、人地兩個人係埋一齊就係放閃光彈,
甚至祝人地快d 散,
哈哈,祝人地散只限朋友。
禮尚往來o者~我曾經都比佢地祝過無數次啦~
家下人地咁開心,還下禮o者~祝下祝下都唔會成真啦
當然亦唔希望
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-09, 04:24 PM   #187
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
引用:

呵呵呵~~!!!!
掂呀!!!
2010年年初一
大家一齊同我慶祝生日!!!!!!!

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-09, 07:46 PM   #188
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:

甚至祝人地快d 散,
我e家冇犯版規, 可

我嚴正聲明我既post 冇任何underlined 部分既意思!

此篇文章於 02-15-09 10:48 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-09, 11:40 PM   #189
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: Seppie 查看文章
我e家冇犯版規, 可

我嚴正聲明我既post 冇任何underlined 部分既意思!
我有話你犯版規咩...... ~__~"

舊 02-16-09, 12:09 AM   #190
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
哈~

呢度好多睇唔開嘅可憐虫
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-09, 12:13 AM   #191
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: JoeII 查看文章
哈~

呢度好多睇唔開嘅可憐虫
請注意用詞,謝謝

舊 02-16-09, 12:15 AM   #192
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
我有話你犯版規咩...... ~__~"

我都費事令你難做`

舊 02-16-09, 12:53 AM   #193
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:

咁咪仲好, 各位單身版友唔使諗果日做乜好喇.

反而可能好多餐廳被迫做少好多生意/ 好多侍應被迫果日開工.

此篇文章於 02-16-09 12:57 AM 被 loser 編輯。
loser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-09, 01:37 AM   #194
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:

正\/,起碼見少D閃光彈

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 02-16-09, 01:46 AM   #195
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
請注意用詞,謝謝
a 我覺得好唔舒服喎,佢咁既一句
好挑釁性

舊 02-16-09, 03:19 AM   #196
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: loser 查看文章
咁咪仲好, 各位單身版友唔使諗果日做乜好喇.

反而可能好多餐廳被迫做少好多生意/ 好多侍應被迫果日開工.
花店 朱古力戈D 都唔知開唔開好

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-09, 03:26 AM   #197
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: JoeII 查看文章
哈~

呢度好多睇唔開嘅可憐虫
用spoiler o黎講出E句話的你令你更像你所講的那種生物

舊 02-16-09, 08:34 AM   #198
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:

乘機見家長逗利是啦~~~

舊 02-16-09, 09:15 AM   #199
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:

唉...最衰我連大年初一都無節目呢
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-09, 09:37 AM   #200
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
下年既年初一如果仲係冇女朋友,就可一如既往咁避年, PERFECT
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:14 AM

手機版 | APP版