Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-08-09, 11:00 PM   #126
kimiko
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: KAGA08 查看文章
由佢字行間可以睇得出佢講緊反話 ...
咁佢斬講得幾反?船都沉喇咁反!!
kimiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 11:12 PM   #127
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: kimiko 查看文章
咁佢斬講得幾反?船都沉喇咁反!!
我都覺得我唔會再拍到拖
根本唔會再相信人
男人個個都.......唉

舊 02-08-09, 11:24 PM   #128
Gary~K
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Seppie 查看文章
不如話你突然話自己弄璋弄瓦仲得人驚
只能說萬事皆有因,命運不由人

有幾驚,都未夠呢頭講拜拜果頭公開戀情果下嚇親
Gary~K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 11:34 PM   #129
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Gary~K 查看文章
只能說萬事皆有因,命運不由人

有幾驚,都未夠呢頭講拜拜果頭公開戀情果下嚇親
是但啦
都過左去
唔ot了

舊 02-08-09, 11:47 PM   #130
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
我都覺得我唔會再拍到拖
根本唔會再相信人
男人個個都.......唉
引用:
是但啦
都過左去
唔ot了
咪咁灰啦~
希望在明天
大把人夠覺得女人個個都...........咩架啦~
咪一樣拖照拍~婚照婚~仔照生~

如果唔係單身俱樂部會長實係你長期擔任架啦
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 11:54 PM   #131
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: POKA 查看文章
咪咁灰啦~
希望在明天
大把人夠覺得女人個個都...........咩架啦~
咪一樣拖照拍~婚照婚~仔照生~

如果唔係單身俱樂部會長實係你長期擔任架啦
ok la~
thx

舊 02-09-09, 01:02 AM   #132
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
又到元宵....聽日都係(希望)快D放工早D返屋企

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-09, 10:12 AM   #133
犀牛大叔
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
今年可以攬住張好人卡過情人節lu...
That's great...
犀牛大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-09, 11:22 AM   #134
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
正日...工作....同老闆過.....
你唔係自己做左老闆咩?

引用:
作者: DevilElvis
又到元宵....聽日都係(希望)快D放工早D返屋企
元宵.... 應該陪屋企人食下湯丸.

舊 02-09-09, 06:56 PM   #135
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
大家睇下個日有冇人約出去呢......

舊 02-09-09, 07:00 PM   #136
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: loser 查看文章
元宵.... 應該陪屋企人食下湯丸.
係喎,多謝提醒,去買番包湯丸先

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-09, 08:03 PM   #137
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: kimiko 查看文章
邊有人咁話自己架?對自己都冇信心,係女都走喇~
我向來係呢方面都對自己冇乜信心

引用:
由佢字行間可以睇得出佢講緊反話 ...
又點會係反話呢 ?
係掂既話一單就唔駛過單身情人節啦
(還是你被 "" 這個誤導了 " )
Marco 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-09, 11:30 PM   #138
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
引用:
作者: Marco 查看文章
我向來係呢方面都對自己冇乜信心

又點會係反話呢 ?
係掂既話一單就唔駛過單身情人節啦
(還是你被 "" 這個誤導了 " )
我連見都無見過你...
當然係被 誤導...
我對 gei解釋係盜版或黑色幽默
所以唔好意思 ...

舊 02-10-09, 12:22 AM   #139
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

註冊日期: Sep 2002
近年都係工作中度過
不過今年情人節撞正婚紗展
期望會有大量情侶向我大灑金錢

舊 02-10-09, 12:34 AM   #140
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
我連見都無見過你...
當然係被 誤導...
我對 gei解釋係盜版或黑色幽默
所以唔好意思 ...
haha,唔緊要
都係大家傾下咁姐
因為同其他版友慣用 "",所以一時間好難用返正常表情
舊 02-10-09, 01:12 AM   #141
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
明顯我係路過
不過,要改變現時性格同氣質好花時間

不過都算吧啦

會去嘅地方陽盛陰衰得過份
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 04:56 PM   #142
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
大家果日有咩plan.. 不如一齊出去玩啦

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 01:52 AM   #143
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
單身無限好\/

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 02:33 AM   #144
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 亞利古 查看文章
單身無限好\/
真的不能同意你更多
現階段只要身邊有一班朋友就夠
舊 02-11-09, 09:16 AM   #145
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
單身無限好\/
只是近30

14號會去澳門一間叫"音"既義大利餐廳食野
落order只可以用英or日
不過驚緊無位/加價

舊 02-11-09, 09:21 AM   #146
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
單身無限好\/
星期6唱唔唱lunch k 呢~~

引用:
作者: Marco 查看文章
真的不能同意你更多
現階段只要身邊有一班朋友就夠
我又未至於咁諗
不過有多個人一齊分享苦同樂, 呢樣野都好難取代到....

星期6唱唔唱lunch k 呢~~

舊 02-11-09, 05:17 PM   #147
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
星期六做咩好.........

元宵節後5人自殺亡 「最壞情况未至」

元宵過後,全港昨日最少10人尋死,當中5人身亡。當中北角健康邨一名22歲女子,早前跟男友鬧翻後情緒受困,在情人節前跳樓斃命自殺者尋死原因各異。有精神科醫生指,節日時易加重負面情緒,但尋死前多有迹可尋,旁人細心聆聽可阻止悲劇發生...

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 05:31 PM   #148
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: 0001 查看文章
星期六做咩好.........

元宵節後5人自殺亡 「最壞情况未至」

元宵過後,全港昨日最少10人尋死,當中5人身亡。當中北角健康邨一名22歲女子,早前跟男友鬧翻後情緒受困,在情人節前跳樓斃命自殺者尋死原因各異。有精神科醫生指,節日時易加重負面情緒,但尋死前多有迹可尋,旁人細心聆聽可阻止悲劇發生...
正宗死死團
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 06:39 PM   #149
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
情人節將至.有咩好做?
去死一死
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-09, 03:02 AM   #150
Game Master