Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-25-03, 12:47 AM   #1
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
有睇TATU演出之人必定要入來八下!!

咁話說有一PART TATU兩條野女落左台影住D觀眾
不斷叫D人 KISS KISS KISS......
在場一萬幾人同時睇住超大螢光幕下
有個銀鏡少女咀左身邊另一個少女!!!!!!!

但後來我同我個FRIEND離場時聽到被咀少女向朋友講....
"死啦...求先當住咁多人面比人咀左..."
"果個人我唔識架!!!!!!"

............. ^^'''
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 12:48 AM   #2
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
我都估有d係唔認識.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 12:50 AM   #3
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
唔咀都咀o左...........
我都覺得佢係可能係唔識
不過前面d氣氛咁high...俾著我都唔知點

舊 10-25-03, 12:52 AM   #4
yeah yeah

引用:
Originally posted by card_captor :
唔咀都咀o左...........
我都覺得佢係可能係唔識
不過前面d氣氛咁high...俾著我都唔知點
早知走去前d la....
舊 10-25-03, 12:54 AM   #5
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by yeah yeah :

我個fd話,如果有喜歡人的一齊睇就可以乘機

舊 10-25-03, 12:54 AM   #6
Jamie
バンブラ小職人

引用:
Originally posted by yeah yeah :
有女陪就話乘機走前D咀姐...
但如果同仔睇... 佢成個螢光幕影住你要你咀時你點...?? ^^''''
舊 10-25-03, 12:56 AM   #7
yeah yeah

引用:
Originally posted by Jamie :

有女陪就話乘機走前D咀姐...
但如果同仔睇... 佢成個螢光幕影住你要你咀時你點...?? ^^''''
我會自殺...
舊 10-25-03, 12:58 AM   #8
yeah yeah

引用:
Originally posted by card_captor :
我個fd話,如果有喜歡人的一齊睇就可以乘機
我無女仔同我去呀......
舊 10-25-03, 01:01 AM   #9
咭咭王子(一V一)p

引用:

我無女仔同我去呀......
我同我d同學去,佢o地帶o左一個女仔好靚勁正 睇完之後齊齊去飲o野...我坐正靚女對面,差d衝動出手

舊 10-25-03, 01:02 AM   #10
~病人~
Insane Gamer
☆深田 恭子☆

註冊日期: Oct 2003
引用:
我同我d同學去,佢o地帶o左一個女仔好靚勁正 睇完之後齊齊去飲o野...我坐正靚女對面,差d衝動出手
點出手先?
~病人~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 01:06 AM   #11
majicman
~珠海護法~

引用:
Originally posted by ~病人~ :
點出手先?
女仔咀女仔ma???
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 01:06 AM   #12
咭咭王子(一V一)p

引用:
點出手先?
一齊行去仙x林果時好想一手搭佢肩
不過一睇佢就知佢唔係les啦.....而且佢好似係我同學媾+ing的女仔

舊 10-25-03, 01:12 AM   #13
~病人~
☆深田 恭子☆

引用:
一齊行去仙x林果時好想一手搭佢肩
不過一睇佢就知佢唔係les啦.....而且佢好似係我同學媾+ing的女仔
試過先知~
舊 10-25-03, 01:13 AM   #14
yeah yeah

引用:
我都見到個靚女呀...
舊 10-25-03, 01:17 AM   #15
咭咭王子(一V一)p

引用:
試過先知~
off哂
有機會梗係上啦...........呢次鎖定目標

舊 10-25-03, 01:18 AM   #16
~病人~
☆深田 恭子☆

引用:
off哂
有機會梗係上啦...........呢次鎖定目標
男同女都係一樣,要爭取過先知~
舊 10-25-03, 01:35 AM   #17
Jamie
バンブラ小職人

講真今場都幾多後生靚女........看得上眼的超過十個 ^^''

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
舊 10-25-03, 02:01 AM   #18
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
我今日都有去
其實在場都發覺有唔少靚女

舊 10-25-03, 01:59 PM   #19
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
如果係靚女,俾佢咀又何妨~~~

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 08:54 PM   #20
~蝦米~
Crazy Gamer
小司專用近身跟班

註冊日期: Nov 2002
維港巨星匯攪到勁多topic
同埋d內容o係上面開左topic..

林嘉欣
西野司
~蝦米~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:41 AM

手機版 | APP版