Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-18-16, 06:17 PM   #25776
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
昨天戈PACK 5星活動禮突滿...
所以有冇人需要用
我呀
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 06:53 PM   #25777
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
http://www.famitsu.com/news/201611/18120946.html

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 07:51 PM   #25778
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
昨天戈PACK 5星活動禮突滿...
所以有冇人需要用
成日用

咁快20萬, 究竟係歸功於轉左做無雙類較為容易為大眾接受, 定還是多得Zero動畫/UBW動畫/魔伊動畫/FGO呢?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 08:06 PM   #25779
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我覺得無雙要素歸功唔少

我呢邊有唔少人唔識FATE但都買回來斬斬斬
嘛⋯⋯快買快放咁解w因為睇唔明(佢地話)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 09:47 PM   #25780
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
抽齊四張牛牛禮裝
197萬>164萬 用左33萬友情點

賣到手軟

舊 11-19-16, 03:28 PM   #25781
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

同上次萬聖復刻一樣
果然復刻就是比較靜?w

舊 11-19-16, 04:44 PM   #25782
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
復刻活動諗唔到有咩討論(都係頹農)
卡池唔出新野不特止仲係非限定,諗唔到抽既理由

舊 11-19-16, 05:01 PM   #25783
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 6078 查看文章
復刻活動諗唔到有咩討論(都係頹農)
卡池唔出新野不特止仲係非限定,諗唔到抽既理由
頹農絲帶X2 幾時先拎到聖誕SABER?
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-16, 05:21 PM   #25784
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 空調 查看文章
頹農絲帶X2 幾時先拎到聖誕SABER?
最後一天第七夜, 即後日

======

打緊EX, 哈哈
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-16, 05:58 PM   #25785
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: digiharuka 查看文章
最後一天第七夜, 即後日

======

打緊EX, 哈哈
哇 佢堆加成角我得3星以下果幾個
最後一日咪肝到死
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-16, 05:59 PM   #25786
蛋撻王子
功德完滿

引用:

打緊EX, 哈哈
同舊同事行左成日山
無 左 成 日

都係留仰屋企玩fgo同extella比較適合我
好想快d番屋企

舊 11-19-16, 06:00 PM   #25787
蛋撻王子
功德完滿

絆礼装一覧 第13弾更新
効果別とクラス別
順番は個人的な評価で並べたものだから気にしないで
効果別

個人覺得佢都整理得幾齊
可以一睇

舊 11-19-16, 07:13 PM   #25788
stcdavidhk

抽極都抽唔齊牛牛禮,反而抽到張小安....

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 11-19-16, 07:18 PM   #25789
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
第一隻絆十都未出到貨升絆經驗值真係太恐怖

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
抽極都抽唔齊牛牛禮,反而抽到張小安....
歐洲之血醒覺

舊 11-19-16, 07:22 PM   #25790
stcdavidhk

引用:
作者: 6078 查看文章

歐洲之血醒覺
但望如此,迎戰2016聖誕event

舊 11-19-16, 08:51 PM   #25791
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
最後一日咪肝到死
現在就農啦, 開到最尾沒時間給你農的
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-16, 11:21 PM   #25792
蛋撻王子
功德完滿

引用:
最後一日咪肝到死
引用:
現在就農啦, 開到最尾沒時間給你農的
提一提大家
◆イベント開催期間◆
2016年11月16日(水) 19:00~11月22日(火) 14:59まで(星期二下午兩點)
係同平時既星期三午完唔同架!!!!

舊 11-19-16, 11:24 PM   #25793
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
八箱話少唔少

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-16, 11:37 PM   #25794
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: T.K. 查看文章
八箱話少唔少
其實都有D擔心會打唔晒8個
依家打到第三個箱~

我岩岩先發現..除左揀隊友可以篩剩D活動禮裝外..
原來編隊個到都做到 好方便~

絲帶打完了 突滿牛牛掛左係騎職瑪爾大到~

舊 11-20-16, 12:12 AM   #25795
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
現在打到第5 箱,頂多明晚出ap50 再爆了果感夠數了吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-16, 12:15 AM   #25796
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
刷到第6箱, 我諗刷完8箱都未刷到禮裝

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-16, 12:33 AM   #25797
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我打到第3個箱咋
應該要爆果打埋佢
拎錢
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-16, 02:00 AM   #25798
psidef

註冊日期: Apr 2007
我hea到第2個箱都未抽完

舊 11-20-16, 03:16 AM   #25799
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

同上....

舊 11-20-16, 04:19 AM   #25800
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
開緊第5個箱,因為有傑克,抱隻聖誕黑大抱再加一隻3星,打一場40差唔多100咁滯

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:07 PM

手機版 | APP版