Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
照相館>KHH兄~?磥(米加粒子砲)鏡就出了~
ZERO NEKO 11:41 PM 04-14-05

APO 300-800mm F5.6 EX DG HSM 850,000円(300-800mm)。4月29日発売。

APO 500mm F4.5 EX DG /HSM 550,000円(500mm) 4月29日発売。
DG版來的 夠唔夠cheap
上啦 ~ KKH
riceking 11:43 PM 04-14-05
有型有款, KKH大的上選

Rice
DARK ANGEL 11:48 PM 04-14-05
準備幾時落訂??
KKH 11:55 PM 04-14-05
500/4.5... 這樣的定價, 我猜兩皮左右吧...

Um... 唔知o個 MTF chart 靚唔靚呢...

諗下乍!! 咪當真丫~~

(Sigma 好似唔防水喎... )
riceking 12:04 AM 04-15-05
可能在不久的將來又有人要去睇醫生, 跟住買藥食啦

Rice
KKH 12:07 AM 04-15-05
買這支東西的話, 還要換一座巨型 tripod + head 才行得通... 否則想都不用想...

[認真]小的我其實十分愛 hand-held 的說~~[/認真]
wind_b 12:10 AM 04-15-05
還要強身健體,才能扛得起此等巨砲
riceking 12:15 AM 04-15-05
作者: KKH:
買這支東西的話, 還要換一座巨型 tripod + head 才行得通... 否則想都不用想...

[認真]小的我其實十分愛 hand-held 的說~~[/認真]
/\
手持才是王道

不過呢, 有些東西唔夠度就係唔夠度, 唔夠長就係影不到
看完醫生, 再到樓下醫療用品店買些器材復健嘛

Rice
KKH 12:22 AM 04-15-05
對於已經有 cheap cheap 大馬的人來, 這些只是茶餘飯後的小八卦, 反正已經有 500mm 了.

倒是暫時只到 300mm 的大仙比較令人擔心耶...
riceking 12:27 AM 04-15-05
作者: KKH:
對於已經有 cheap cheap 大馬的人來, 這些只是茶餘飯後的小八卦, 反正已經有 500mm 了.

倒是暫時只到 300mm 的大仙比較令人擔心耶...
APO 300-800mm F5.6 EX DG HSM 850,000円(300-800mm)。4月29日発売。
你的真正目標?

500mm我打算玩f/8反射, o的boke好得意, 又平
我未上神檯升仙耶

Rice
Strider 01:12 AM 04-15-05
在小弟心中
呢個板都好多有錢人
首推菜鳥兄, 跟住就係版主大大同米王喇!
(當然仲隱藏住好多有錢人....)

小弟就真係得個睇字喇!
萬能俠 02:32 AM 04-15-05
作者: Strider:

真係得個睇字喇!
同埋得個恨字!
apache 01:24 PM 04-15-05
ロ水中,但冇血
riceking 03:04 PM 04-15-05
我是很窮的, 相比起成日話用Cheap野的KKH大, 佢一部1仔Body已經貴過晒我全副裝備 OTL
計埋其他大老, 輪都輪唔到我啦... /

Rice
九等天使 09:36 PM 04-16-05
好巨型!
實際上係咪真係有咁多機會用得著哩d砲架?
KKH 09:23 PM 04-17-05
拍雀鳥龍舟海豚之類就有用, 而且可能不夠長呢.

忽然好想試下 望遠鏡+DC 的組合...

返回主題版面