Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-01-15, 01:14 PM   #51
Rv250
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Alata 查看文章
依加抽中3張SSR. 樂園武神心寂, 同CC相比呢隻易抽好多
想入團但係唔知點轉會...
我覺差唔多, 抽4次10連, 三張SSR
lv升得好慢, 打唔到上級

至於轉會, 有人招手好似可以直接轉過去,
至於退團就上面個post
引用:
作者: ammms 查看文章
入自己個城右下綠色 menu
入面最右下係退團

此篇文章於 05-01-15 01:18 PM 被 Rv250 編輯。
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 01:26 PM   #52
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
想入團嘅不如索性俾你 ID 我
我 search 完再招你會快 d
今日打到 1000 位左右
嗒喏果場守完再大反擊逆轉到
好刺激

舊 05-01-15, 01:39 PM   #53
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
想入團嘅不如索性俾你 ID 我
我 search 完再招你會快 d
今日打到 1000 位左右
嗒喏果場守完再大反擊逆轉到
好刺激
lte同3g 都打唔到....
公司wifi又唔夠力推入game

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 01:54 PM   #54
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: 真仔 查看文章
lte同3g 都打唔到....
公司wifi又唔夠力推入game
其實剩係打夜晚 9 點果轉我覺得都 ok

舊 05-01-15, 02:08 PM   #55
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
其實剩係打夜晚 9 點果轉我覺得都 ok
我份工係輪更黎,好多時間係公司通頂....
好攪笑用手機放wifi比架tab度就打得

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 03:29 PM   #56
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
做左白痴野打錯ID大小階換唔到卡
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 03:49 PM   #57
ammms
渣根懦夫

好似仲有最後機會

舊 05-01-15, 04:18 PM   #58
小嘉
The One

係,已send 多次
舊 05-01-15, 05:13 PM   #59
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
公會仲有冇位
主要係9點on會戰

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 07:29 PM   #60
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
公會仲有冇位
主要係9點on會戰
要不要加好友?

如果已開了騎士團(團長,但的一人)
有沒有辦法摺左佢?

舊 05-01-15, 07:41 PM   #61
小嘉
The One

引用:
作者: 利家 查看文章
要不要加好友?

有沒有辦法摺左佢?
得一個人唔使理
搵其他會入就得
舊 05-01-15, 08:35 PM   #62
利家
Game Master

引用:
作者: 小嘉 查看文章
得一個人唔使理
搵其他會入就得
唔可以摺左佢?
自己找到答案了

Lone wolf = 1 man bank

此篇文章於 05-01-15 09:22 PM 被 利家 編輯。
利家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 09:29 PM   #63
天痕
Senior Gamer
微課金戰士

註冊日期: Oct 2005
超強組職 (算係呱....!?.....)
天痕組織 (俾班FD 強迫要我改的=_=)
城Lv18 酒場已經升到開放左加BP、AP的了....
努力升埋個樹....幫大家賺多D 錢....ww

現在333名 14勝2敗中…
想招多一、兩個幫手打...盡力啪水的人...orz.....

乖離性ID: 937,248,475

C.C. ID:157,080,163
天痕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 01:05 AM   #64
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
要不要加好友?

有沒有辦法摺左佢?

hjkfkbXW

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 05-02-15, 07:21 AM   #65
Spawn 21
Crazy Gamer
GRARDLAND部隊

註冊日期: Apr 2002
新手上路
首刷SSR雙槍囡囡/首十抽中SSR正義男
岩岩Unlock咗騎士團,求其亂入咗果,
SEGA GAME有心玩下,應該會長玩,請問有冇大大有團有位收兵?

另,其實隻GAME儲石難嗎?AP水易出嗎?

在下ID: PzL5KNkr 多多指教

Chunwai大@ 唔好意思,我見你POST咗ID所以ADD咗你,有位請回

MAIN ACC: AKLC
SUB ACC: JYKC

此篇文章於 05-02-15 07:38 AM 被 Spawn 21 編輯。
Spawn 21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 09:41 AM   #66
利家
Game Master

引用:

hjkfkbXW
已加
弱弱的弓奶

開始前想要弓奶
開始後想要ラム

舊 05-02-15, 12:33 PM   #67
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
已加
弱弱的弓奶

開始前想要弓奶
開始後想要ラム
你係咩名?

隻game d人好難升

舊 05-02-15, 12:43 PM   #68
利家
Game Master

引用:
你係咩名?

隻game d人好難升
等一等先....
2回得1SSR 好似玩爛左個帳.....

尋/求帳中....再加...

舊 05-02-15, 02:47 PM   #69
ammms
渣根懦夫

其實佢 maintenance 之前真係攪錯左個 setting
我上星期刷首抽閒閒地都 2 SSR 起手
結果最後揀左個 4SSR (大小姐, 心寂, 奶弓, 必殺弓) 起手
maintenance 之後應該 fix 左 d bug
我之後想抽 2 SSR 都難

舊 05-02-15, 03:16 PM   #70
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
等一等先....
2回得1SSR 好似玩爛左個帳.....

尋/求帳中....再加...
等你再開新ac

舊 05-02-15, 05:30 PM   #71
利家
Game Master

引用:
其實佢 maintenance 之前真係攪錯左個 setting
我上星期刷首抽閒閒地都 2 SSR 起手
結果最後揀左個 4SSR (大小姐, 心寂, 奶弓, 必殺弓) 起手
maintenance 之後應該 fix 左 d bug
我之後想抽 2 SSR 都難
所以巴也少了送帳
難道單ssr弓奶要繼續上路?

舊 05-02-15, 05:56 PM   #72
ammms
渣根懦夫

keep 住再刷
不過要小心唔好過左拎唔到 5 月 7 日個優惠
我覺得真係想玩落去的話
果兩次 10, 30, 50 就算貨少少都要抽埋佢
等於送 4 張 SSR
當中仲可以自算兩張添

舊 05-02-15, 06:21 PM   #73
Spawn 21
Crazy Gamer
GRARDLAND部隊

註冊日期: Apr 2002
想問EP LVL係有咩用?
另外主人公有咩升LVL方法?

MAIN ACC: AKLC
SUB ACC: JYKC
Spawn 21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 06:42 PM   #74
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: Spawn 21 查看文章
想問EP LVL係有咩用?
另外主人公有咩升LVL方法?
一覺, 二覺, 開騎士故事關
邊個升 level 都係要爆房

舊 05-02-15, 06:53 PM   #75
利家
Game Master

引用:
keep 住再刷
不過要小心唔好過左拎唔到 5 月 7 日個優惠
我覺得真係想玩落去的話
果兩次 10, 30, 50 就算貨少少都要抽埋佢
等於送 4 張 SSR
當中仲可以自算兩張添
果然自選ssr有期限....
咪住
2張自選咁多?

引用:
等你再開新ac
我復活了

本身見到個5連弓加sr的
但我還是選了弓奶加革命槍

Id
bB3mhMQA
利家

今晚怒煲衝等!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 原作:カプコン×監督:高松信司「イクシオン サーガ DT」二期決定 money 日本動漫畫討論版 95 11-10-15 06:49 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 08:53 PM

手機版 | APP版