Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-04-12, 11:35 PM   #1876
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 查看文章
星期六好喎,我本身都要出旺角…
有興趣的話Pm埋電話比我

星期五決定人最再book位

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 11:45 PM   #1877
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: Justine 查看文章
有興趣的話Pm埋電話比我

星期五決定人最再book位
一話去女僕cafe即時引到佢出黎

舊 09-05-12, 03:03 PM   #1878
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
一話去女僕cafe即時引到佢出黎
咁講野唔得喎
咁去大排檔坐啦~

舊 09-06-12, 01:42 AM   #1879
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
今個 Sat 黎唔到....

舊 09-06-12, 12:17 PM   #1880
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
今個 Sat 黎唔到....
你人雖然唔係度,但你既精神我地唔會忘記

舊 09-06-12, 01:42 PM   #1881
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

暫時得三個人,你地覺得ok既我照出
同埋,搞多幾次meeting,第時有其他人入來都好傾d

舊 09-06-12, 01:45 PM   #1882
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
暫時得三個人,你地覺得ok既我照出
同埋,搞多幾次meeting,第時有其他人入來都好傾d
計埋你3個?燐爺呢?

舊 09-06-12, 02:04 PM   #1883
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
計埋你3個?燐爺呢?
佢未pm我,如果唔想比電話我,係度講都ok
要電話係想出去果日方便d

舊 09-06-12, 02:15 PM   #1884
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
佢未pm我,如果唔想比電話我,係度講都ok
要電話係想出去果日方便d
已經pm左你喇~

舊 09-06-12, 02:19 PM   #1885
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
作者: 查看文章
已經pm左你喇~
thx a lot

舊 09-06-12, 03:33 PM   #1886
fxi
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
總算有個開始, 側田大請講埋係邊度食幾點等啦, 只係純meeting唔駛禁神秘啦
fxi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-12, 03:38 PM   #1887
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: fxi 查看文章
總算有個開始, 側田大請講埋係邊度食幾點等啦, 只係純meeting唔駛禁神秘啦
你唔係建議去cafe akiba咩???同埋要咁樣先引到某人出黎麻

舊 09-06-12, 03:43 PM   #1888
fxi

我係提議女僕cafe, 但都要尊重側田大既決定ma
舊 09-06-12, 03:44 PM   #1889
Suika
God of Gamer
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
好想黎
不過星期六唔放人
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-12, 03:44 PM   #1890
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
我係提議女僕cafe, 但都要尊重側田大既決定ma
根據特區政府既邏輯, 唔反對代表贊成

引用:
作者: Suika 查看文章
好想黎
不過星期六唔放人
邊個唔放人???

此篇文章於 09-06-12 03:47 PM 被 小昭Teddy 編輯。
小昭Teddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-12, 04:25 PM   #1891
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
作者: Suika 查看文章
好想黎
不過星期六唔放人
女人定老細先?

已確定出現:
1. fxi
2. 小昭Teddy
3. 燐
4. 小弟
星期六我諗就七點信和門口等
其實得四個人可能連位都唔使book
大圍有乜意見?

舊 09-06-12, 04:32 PM   #1892
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
女人定老細先?

已確定出現:
1. fxi
2. 小昭Teddy
3. 燐
4. 小弟
星期六我諗就七點信和門口等
其實得四個人可能連位都唔使book
大圍有乜意見?
星期六, book定穩陣

舊 09-06-12, 04:48 PM   #1893
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
星期六, book定穩陣
咁就要由提議去maid cafe果位決定去邊間我再打去book
我無去開,唔知邊間好

舊 09-06-12, 04:57 PM   #1894
Suika
God of Gamer
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
女人定老細先?
女人
到時睇下撞唔撞到你地
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-12, 05:04 PM   #1895
fxi

引用:
咁就要由提議去maid cafe果位決定去邊間我再打去book
我無去開,唔知邊間好
其實我無去上過maid cafe架, 只係小弟行開旺角見有個loli姑娘派傳單先知, 不過openrice有相睇唔好預果度食晚飯飽肚
舊 09-06-12, 05:52 PM   #1896
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
其實我無去上過maid cafe架, 只係小弟行開旺角見有個loli姑娘派傳單先知, 不過openrice有相睇唔好預果度食晚飯飽肚
咁揾人提議啦,我no idea
再冇定案就出左來再算架啦

此篇文章於 09-06-12 05:55 PM 被 Justine 編輯。
舊 09-06-12, 06:35 PM   #1897
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
果D地方根本就唔係食野既…

舊 09-06-12, 06:45 PM   #1898
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
咁揾人提議啦,我no idea
再冇定案就出左來再算架啦
引用:

舊 09-06-12, 09:22 PM   #1899
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
我D fd話依間唔掂
不如揾間餐廳食飽先再搵間cafe坐
如果真係想cafe食飯,又唔一定要maid cafe的話
我有推介:
https://www.facebook.com/friends.in.cafe.hk

舊 09-06-12, 09:28 PM   #1900
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
我D fd話依間唔掂
不如揾間餐廳食飽先再搵間cafe坐
如果真係想cafe食飯,又唔一定要maid cafe的話
我有推介:
https://www.facebook.com/friends.in.cafe.hk
http://www.openrice.com/restaurant/s...40689&region=0

食飽之後就唔搵cafe搵pub坐啦

此篇文章於 09-06-12 09:32 PM 被 小昭Teddy 編輯。
小昭Teddy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:46 PM

手機版 | APP版