Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-22-14, 06:07 AM   #51
kotetsu
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2010
引用:
作者: blackcatlam 查看文章
我都想求個前登錄碼...我今日先知原來出左

另外想問, 首抽邊幾隻好用??
SSR
DIO/伊奇(狗仔)
kotetsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-14, 09:06 AM   #52
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
用ticket+老JOJO / 初始SSR 波紋大叔, 有冇可以換未用過既事前CODE比我...??

此篇文章於 03-23-14 07:54 PM 被 blackcatlam 編輯。
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 02:52 AM   #53
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
1回目 3部ジョセフのレアメダル 3部ジョセフのレアメダル:44890290256
2回目 強化カエル 強化カエル:56685816015
3回目 強化カエル 強化カエル:50173703483
4回目 ダイヤ ダイヤ:65242587816
5回目 強化カエル 強化カエル:51428179499
由手機版發出
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 12:47 AM   #54
f2light
Crazy Gamer

1回目 ダイヤ ダイヤ:66908829732
2回目 3部ジョセフのレアメダル 3部ジョセフのレアメダル:42370363888
3回目 ダイヤ ダイヤ:60647088407
4回目 強化カエル 強化カエル:55399993672
5回目 ダイヤ ダイヤ:64728714364
由手機版發出
舊 03-25-14, 06:55 AM   #55
blackcatlam
Crazy Gamer

引用:
作者: f2light 查看文章
1回目 ダイヤ ダイヤ:66908829732
2回目 3部ジョセフのレアメダル 3部ジョセフのレアメダル:42370363888
3回目 ダイヤ ダイヤ:60647088407
4回目 強化カエル 強化カエル:55399993672
5回目 ダイヤ ダイヤ:64728714364
由手機版發出
巴打係咪想要TICKET???
舊 03-25-14, 09:34 AM   #56
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
想問請問點可以升主動技LV?

舊 03-27-14, 05:11 PM   #57
f2light
Crazy Gamer

引用:
作者: blackcatlam 查看文章
巴打係咪想要TICKET???
Thanks,我有ticket喇
好似淨係冇第三輯個用火果個
由手機版發出
舊 03-28-14, 01:30 PM   #58
blackcatlam
Crazy Gamer

引用:
作者: f2light 查看文章
Thanks,我有ticket喇
好似淨係冇第三輯個用火果個
由手機版發出
果個唔洗抽,直接送
舊 04-04-14, 04:56 AM   #59
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003

打佐幾日,一開小號就被迫重玩⋯⋯⋯

舊 04-04-14, 04:28 PM   #60
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
今日送 人人有份重收到12石

GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 10:56 AM   #61
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
有冇中文wiki,d技0既發動條件其實係點?
1時出到一時出唔到…………

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-14, 03:42 PM   #62
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
SR up.... 7抽7R, 痴線
由手機版發出
Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-14, 02:13 PM   #63
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
仲有無人玩緊呢隻game
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-14, 12:12 AM   #64
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003

最近超絕up真係有up
不過自己個邊啲咭越改越弱.............

舊 11-04-14, 01:34 AM   #65
Bandit-Anji
Crazy Gamer

仲有玩, 都係最近up 先中到ssr
玩咁耐先得3 ssr, 不過總算開始夠力打邂逅 (40體除外)

舊 11-04-14, 02:50 PM   #66
jerry
Game Master

我想問有無人試過抽野時,用五粒石去抽,抽完出左一個人,然後畫面突然又出現一個無著衫既人出黎打爆玻璃,之後又去返抽野果度,結果用五石抽到兩次野。我試過幾次係咁,最勁果次出左兩張SR 比我!
舊 11-04-14, 02:55 PM   #67
Bandit-Anji
Crazy Gamer

引用:
作者: jerry 查看文章
我想問有無人試過抽野時,用五粒石去抽,抽完出左一個人,然後畫面突然又出現一個無著衫既人出黎打爆玻璃,之後又去返抽野果度,結果用五石抽到兩次野。我試過幾次係咁,最勁果次出左兩張SR 比我!
而家除左7抽送一次
見到dio(無著衫既人)會送多一次抽

舊 11-12-14, 11:11 AM   #68
jerry
Game Master

昨日打中級跌左一R 女人同一 SR 雀仔,第一次跌到 BOSS
舊 11-12-14, 11:26 AM   #69
mx_eugene
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
我沒有玩這遊戲,但我有一套由V Jump 12月號的序號,有無人有任何怪物彈珠的序號交換?

http://vjump.shueisha.co.jp/newinfo/index.html#info04

--------------------------------------------------
LINE Chat id: mxex
mx_eugene 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-14, 01:35 AM   #70
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
原來呢度仲有人玩,而家7ssr
其中3隻+1,尋日打狗仔40体一次就出咗ssr
其實呢隻算係咁,唔駛課金都玩到
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-14, 01:55 AM   #71
jerry
Game Master

開左game三個月左右,我近期叫有每日打下,最鐘意左抽野不過無課金 hea 打,而家有三 SSR 前幾日打限時任務,好彩跌左一綠色 SR,明日下午五點至十一點又話有 drop up,又試下打唔打得跌紅色果隻先之前有抽中過呢隻
舊 11-20-14, 01:58 AM   #72
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: jerry 查看文章
開左game三個月左右,我近期叫有每日打下,最鐘意左抽野不過無課金 hea 打,而家有三 SSR 前幾日打限時任務,好彩跌左一綠色 SR,明日下午五點至十一點又話有 drop up,又試下打唔打得跌紅色果隻先之前有抽中過呢隻
隻野好易出,我拎尼當食材咋,出咗10隻到
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 荒木飛呂彦「ジョジョの奇妙な冒険 スターダストクルセイダース」 丨実写映画8月4日 公開丨 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 943 昨天 07:33 PM
荒木飛呂彦「ジョジョの奇妙な冒険」第13話「JOJO vs. 究極生物」丨Part8 ジョジョリオン 連載中 loser 日本動漫畫討論版 1005 02-12-13 04:12 PM

現在的時間是 03:25 AM

手機版 | APP版