Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-21-13, 02:06 PM   #3876
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
有顔色既系吾系同黑色同價
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 05:21 PM   #3877
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
3G / Wi-Fi版同價重有無人買Wi-Fi版
日本wifi 版好賣過3G版
由手機版發出
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 06:07 PM   #3878
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
3G除非你出機就打算用準備埋SIM 唔係一直有個找不到SIM卡ICON係度
又唔知到時想用SIM卡時個卡位有冇問題 = =
見過不少人空置好一陣子突然心血來潮想用 結果一插有問題www
真係覺得自己會用3G先買3G版啦
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 06:48 PM   #3879
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: mrk 查看文章
非常認同,
望向對面友機,
淨係個個擦身而過game系列不停追加新砌圖及新game,
估唔到都可以咁耐玩!!!

P.S.:不過如果WiFi版個價我接受到,都應該會考慮下ge!!!
部機咪就買返黎淨玩擦身
出美版等雷逆等到放機,換日機係打過3G, culdcept
而家逆5又要出過美版機,動森等到無買
封左成年,解凍玩mh, pm

舊 08-21-13, 07:07 PM   #3880
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
新砌圖咪又係咁....D 新GAME又要畀錢...

舊 08-21-13, 07:30 PM   #3881
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
水日wifi版係咪做緊千三、四左右?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 08:34 PM   #3882
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
想問下VITA下載中既時候,有冇得唔自動熄左個MON?有時佢會自動幫我暫停左佢
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 09:17 PM   #3883
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: rorimoe 查看文章
日本wifi 版好賣過3G版
由手機版發出
原因:鎖docomo台

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 09:37 PM   #3884
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: Rance 查看文章
新砌圖咪又係咁....D 新GAME又要畀錢...
你睇番個銷量啦!!!
好多人兄都Buy個買3送1方案!!!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 09:46 PM   #3885
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: assy 查看文章
部機咪就買返黎淨玩擦身
出美版等雷逆等到放機,換日機係打過3G, culdcept
而家逆5又要出過美版機,動森等到無買
封左成年,解凍玩mh, pm
咁我好你少少啦!!!
bio:rev玩左100hrs以上,美版mk7都60hrs左右,

p.s.:原來你冇入到動森,咁朋友收藏集~新生活有冇興趣呢???
同埋因為psv唔可以同時儲多個acc,所以一直都想入多部psv,可惜太少啱我o既game引我出多部啦!!!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 12:39 AM   #3886
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
Ps4 都用番十字bar, 真心希望vita 都用番十字bar, 用左咁耐波波ui都唔覺好
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 02:24 AM   #3887
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
求救 我今天買了部美版機 設定了X决定 O取消 可否改番調轉 謝謝

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 03:01 AM   #3888
assy
Game Master

引用:
作者: 古烈特 查看文章
想問下VITA下載中既時候,有冇得唔自動熄左個MON?有時佢會自動幫我暫停左佢
去setting 到 tick 返個 use wifi in power save mode

引用:
作者: mrk 查看文章
p.s.:原來你冇入到動森,咁朋友收藏集~新生活有冇興趣呢???

睇唔明玩落好無引

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
求救 我今天買了部美版機 設定了X决定 O取消 可否改番調轉 謝謝
無,美版PSP都係咁

舊 08-22-13, 11:12 AM   #3889
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
請問有冇兄弟知道如何在PSV reset年齡 ?
628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 05:39 PM   #3890
安安

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 628 查看文章
請問有冇兄弟知道如何在PSV reset年齡 ?
http://manuals.playstation.net/docum.../parental.html
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 10:21 AM   #3891
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
Thank you !
628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 07:34 PM   #3892
王小虎

註冊日期: Apr 2002
見到段video,都幾得意吓,順手貼。個idea係你拖住個細路女隻手,沿途幫佢開路,雖然全程玩touchscreen,有小小阻住個畫面...
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-13, 10:22 AM   #3893
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 王小虎 查看文章
見到段video,都幾得意吓,順手貼。個idea係你拖住個細路女隻手,沿途幫佢開路,雖然全程玩touchscreen,有小小阻住個畫面...
你講到咁似玩ICO咁…
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-13, 04:25 PM   #3894
dannyu
Junior Member

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 王小虎 查看文章
這個好似好玩!
dannyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-13, 09:19 PM   #3895
orlando_dog
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: assy 查看文章
前兩日在藍店出機
黑機 1590 跟晒圖中堆野,加多114有8GB
想問下各位版友的意見...而家出機好唔好?

其實我係諗住9月尾先玩的(閃の軌跡
今日路過藍店都仲見到有呢個夏日優惠....
但sony又公布左9月1日起機價會有調整...
所以o係度諗之後會唔會有D優惠package仲抵...
但我又好矛盾咁諗會唔會部機之後平左,反而唔會成日有呢類優惠package...
p.s.因為保養所以prefer行機~
orlando_dog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-13, 12:36 AM   #3896
assy
Game Master

係我的話會等埋九月有無新型消息再算
反正有減無加,暑期大作又出晒

舊 08-25-13, 02:04 PM   #3897
安安

應該訂左閃軌先....未有行貨

http://www.footballmanagerblog.org/2...-comes-to.html
舊 08-27-13, 08:03 PM   #3898
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
http://www.inside-games.jp/article/2.../27/69840.html

舊 08-27-13, 08:13 PM   #3899
assy
Game Master

部機而家sleep mode會超準時15分鐘自動開畫面一次
見其他朋友都係咁準時on/off...
幾時先肯出patch fix左佢

舊 08-27-13, 10:23 PM   #3900
安安

http://blog.asia.playstation.com/com...%8826%E6%97%A5
本週港服更新

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=589627144413362
『KILLZONE MERCENARY』多人遊玩Beta測試(英文版)明日(8/28)正式解禁! (台灣)

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 02:46 PM

手機版 | APP版