Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 03-31-07, 11:27 AM   #51
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
玩得開心d喇....

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-07, 11:05 PM   #52
戰鬥員A
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDaumanhk

今日坐到腰骨痛=,=

舊 03-31-07, 11:27 PM   #53
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
少年真係幾正~同毒A合唱過~
希望真係搵次黎到

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-07, 11:43 PM   #54
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
「我隻腳腳怎麼走~~~」

今日d咪好有問題....

真係坐到腰骨痛

好耐無見既hyde出返黎...把聲唔同左

勁倒瀉野整到我同下雪成身成面凍檸蜜之後再整多劑凍檸茶all by DA
可能仲有其他倒瀉野事件發生但我maybe唔知

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-07, 12:00 AM   #55
masaki
小峽谷肥安娜

哈哈哈有四人遊唱喇勁開心wo~~

"唔該要串光陰走辣"

舊 04-01-07, 12:02 AM   #56
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
引用:
作者: masaki 查看文章
仲好講?有得唱時你又唔黎

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-07, 12:06 AM   #57
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
今日好似冇乜認真唱><"
玩野!!!XDD
E+ K MEETING 多左好多高人!!
tinggy同C人有好高技巧LA!!
有冇咩歌可以JAM下??

p.s.4月黎吾黎多獲?吾好side 左咁多新血LA!!

20:26PM
7.23LB

此篇文章於 04-01-07 12:15 AM 被 DARK ANGEL 編輯。
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-07, 12:13 AM   #58
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
作者: 情婆`` 查看文章
仲好講?有得唱時你又唔黎
我有唱呀

"唔該要串光陰走辣"

舊 04-01-07, 12:31 AM   #59
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
係呀, 呢個估佢唔到~練定大同果part先~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-07, 01:34 AM   #60
tinggy
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
wow.....a lot of good singers today

舊 04-01-07, 01:45 AM   #61
tinggy

引用:
作者: DARK ANGEL 查看文章
玩野!!!XDD

thanks you have great talents too 張信哲!!!
it's like listening to CD XD

JAM歌。。。。唔
-Superwoman
-浮誇
-普通朋友

that's what I can think of now

舊 04-01-07, 07:42 AM   #62
Hyde
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
今日勁無態
開聲開錯左....好慘
不過唱得好盡慶呀
Hyde 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-07, 06:32 AM   #63
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
玩野!!!XDD

我都無認真唱,
後段把聲仲唔係咁得

4月再黎,梗係要啦,
大家4月邊日得閒?

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-07, 07:07 PM   #64
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
引用:
吾好side 左咁多新血LA!!
多o左好多新人..... 等我仲以為入錯房...

舊 04-02-07, 11:22 PM   #65
Kami
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
引用:
作者: tinggy 查看文章
thanks you have great talents too 張信哲!!!
it's like listening to CD XD

JAM歌。。。。唔
-Superwoman
-浮誇
-普通朋友

that's what I can think of now
本應走前都想同T小姐玩浮誇
但最後因時間關係都係走左 冏rz

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-07, 10:48 PM   #66
tinggy

引用:
作者: C人 查看文章
本應走前都想同T小姐玩浮誇
但最後因時間關係都係走左 冏rz
唔緊要la, 下次再唱過﹗

此篇文章於 04-03-07 10:52 PM 被 tinggy 編輯。
tinggy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-07, 10:50 PM   #67
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
死了都要愛 << 我想搵人陪我玩呢首(明知不可而為之 )
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-07, 12:45 AM   #68
Hyde

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
死了都要愛 << 我想搵人陪我玩呢首(明知不可而為之 )
我好狀態個陣都係唱到一段咋...
注意係唱到only
Hyde 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-07, 08:53 PM   #69
戰鬥員A
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDaumanhk
引用:
作者: Hyde 查看文章
我好狀態個陣都係唱到一段咋...
注意係唱到only
我試都唔敢試

舊 04-10-07, 03:15 AM   #70
下雪邊界

你地一個二個實在太過令我失望喇
叫你地選番一個人出黎頂我個位
結果你地一個二個無人出一句聲
令我突然間好懷念張惠妹…… 最怕你用沉默 當做對我的回答

算罷啦,既然一個二個都係扶不起的亞斗,咁我出番黎做團長啦,有冇人有異議?有既請出聲
舊 04-10-07, 10:32 AM   #71
tinggy

ya...c'mon..someone plz

舊 04-10-07, 10:33 AM   #72
masaki
小峽谷肥安娜

即出聲

唱首大同你聽~~
多留一會 給命運一個機會
就算不相信完美 請相信總會有人為了你 掉眼淚

"唔該要串光陰走辣"

舊 04-11-07, 12:26 AM   #73
下雪邊界

對唔住,各位,我歸位喇~

GAF音樂版4月份K聚現正公開報名,有興趣既就報告一下自己邊日得閒啦
1) 下雪 (暫時除13、14、21號之外,邊日都得)

引用:
作者: tinggy 查看文章
ya...c'mon..someone plz
someone for what? vice-chairman? u la~

引用:
即出聲

唱首大同你聽~~
多留一會 給命運一個機會
就算不相信完美 請相信總會有人為了你 掉眼淚
你唔駛唱俾我聽,你是但搵個人響我面前為我流滴眼淚啦
如果搵唔到既話…就你上啦,我俾夠30秒時限過你又點話
舊 04-11-07, 02:12 AM   #74
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章

你唔駛唱俾我聽,你是但搵個人響我面前為我流滴眼淚啦
如果搵唔到既話…就你上啦,我俾夠30秒時限過你又點話
咁呀....搵d女聲俾d眼淚你啦

我唔制, 我成日離隊既

"唔該要串光陰走辣"

舊 04-11-07, 02:30 AM   #75
下雪邊界

引用:
咁呀....搵d女聲俾d眼淚你啦

我唔制, 我成日離隊既
總之你搵到滴眼淚就咩人都得
成日離隊?唔緊要喎,講得出就要做得到
呢滴眼淚可以delay到你出黎為止……係你既,始終都係你既
雖然我記性差,不過我絕對唔介意落個眼淚reminder響頭post度
(again,有異議既請出聲,無出聲既我當讚成ga喇)

此篇文章於 04-11-07 02:32 AM 被 下雪邊界 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:11 AM

手機版 | APP版