Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-05-07, 11:32 PM   #301
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: waitwait 查看文章
11/11之後既五六日都應該ok~
OK,各位潛水已久既團員,得閒既就黎報名啦~
情婆,你有時間都報名啦,最多我......

GAF音樂版11月份K聚
1) 下雪
2) waitwait (11/11之後既星期五、六、日 ok)
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-07, 01:16 AM   #302
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
反應冷淡~"."

舊 11-06-07, 02:49 AM   #303
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
OK,各位潛水已久既團員,得閒既就黎報名啦~
情婆,你有時間都報名啦,最多我......
GAF音樂版11月份K聚 各位潛水已久既團員,得閒既就黎報名啦~
1) 下雪
2) waitwait (11/11之後既星期五、六、日 ok)
3) 情婆 (16,17,23。而24得晏晝ok~全部星期日都得~~)

餓k餓得耐啦...其實都唔駛 住既,仲有既...haha
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-07, 10:04 PM   #304
下雪邊界

4人成團!!!

多一隻腳就得ga喇 ~~
舊 11-07-07, 11:15 AM   #305
waitwait
クリストファー

引用:
4人成團!!!

多一隻腳就得ga喇 ~~
宜家搞k聚真辛苦...想當年多人到報唔到名.....><

舊 11-07-07, 11:26 PM   #306
下雪邊界

日期:17/11 (星期六) 下午

1) 下雪
2) waitwait
3) 情婆
4) tinggy

引用:
宜家搞k聚真辛苦...想當年多人到報唔到名.....><
差唔多遮...
果時就報名辛苦,e+就搞手辛苦...

另,好想睇下DA一人獨唱呢首歌
http://youtube.com/watch?v=oBxYdRtaFIU

此篇文章於 11-08-07 12:47 AM 被 下雪邊界 編輯。
舊 11-08-07, 02:15 AM   #307
waitwait
クリストファー

好神.....

我其實我不會唱歌, 到時走音請不要見笑^.^

p.s. 今日唱k lunch見到red-box 唔知乜野時段11:00~8:00 $69~不過4間red-box限定(灣仔世紀,旺角新世紀+?????)

此篇文章於 11-08-07 02:22 AM 被 waitwait 編輯。
waitwait 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-07, 01:46 AM   #308
waitwait
クリストファー

唱k地點?集合地點?

舊 11-10-07, 11:16 AM   #309
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

1) 下雪
2) waitwait
3) 情婆
4) tinggy
5) DA
舊 11-10-07, 12:24 PM   #310
下雪邊界

引用:
好神.....

我其實我不會唱歌, 到時走音請不要見笑^.^

p.s. 今日唱k lunch見到red-box 唔知乜野時段11:00~8:00 $69~不過4間red-box限定(灣仔世紀,旺角新世紀+?????)
點歌?
傻啦~~真係識唱歌既,大家都唔會響呢度報名唱k啦~~
至於走唔走音,視乎你唱d歌適唔適合你自己既音域既遮~~真係要走音的話,我一定走得勁過你,其他團員應該會同意呢一點

尋晚同今朝都上唔到加州紅個網,所以check唔到,我只係知道尖咀格蘭、大角咀新九龍廣場同皇室堡都有redbox。11:00 - 20:00?如果真係每位$69都算抵喎,係驚太早的話我呢d夜鬼未開聲遮
引用:
唱k地點?集合地點?
你預番都係大約2點、響旺角唱,詳細集合時間將於星期三、四左右,等我confirm人數之後,book埋房就會pm或電話通知大家

如果呢次響greenbox唱,大家有冇問題?不過我知道情婆應該一定無問題……一定
舊 11-11-07, 12:32 AM   #311
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

1) 下雪
2) waitwait
3) 情婆
4) tinggy

我一定一定一定無問題啦
da話星期6唔得wo...
舊 11-11-07, 02:24 AM   #312
waitwait
クリストファー

check到多一間....
灣仔世紀,旺角新世紀,尖咀格蘭+????

今日去左Yo Park....勁多人參加個比賽....

舊 11-11-07, 06:09 PM   #313
下雪邊界

引用:
作者: 情婆`` 查看文章

1) 下雪
2) waitwait
3) 情婆
4) tinggy

我一定一定一定無問題啦
da話星期6唔得wo...
tinggy 18, 24, 25都唔得,一係你叫DA同佢兩個講掂數啦,如果唔就係繼續17/11
我知道加州紅你一定無問題既,因為我上次響neway city見到有得唱信樂團既愛情三十六計

引用:
check到多一間....
灣仔世紀,旺角新世紀,尖咀格蘭+????

今日去左Yo Park....勁多人參加個比賽....
今日上到加州紅個網,不過個網停左,click乜都唔郁,都仲係check唔到

Yo Park?係咪果個懷舊歌比賽?
勁多人就一定ga喇,不過質素如何,多唔多勁人先
舊 11-11-07, 10:04 PM   #314
waitwait
クリストファー

引用:
tinggy 18, 24, 25都唔得,一係你叫DA同佢兩個講掂數啦,如果唔就係繼續17/11
我知道加州紅你一定無問題既,因為我上次響neway city見到有得唱信樂團既愛情三十六計

今日上到加州紅個網,不過個網停左,click乜都唔郁,都仲係check唔到

Yo Park?係咪果個懷舊歌比賽?
勁多人就一定ga喇,不過質素如何,多唔多勁人先
勁人+型仔索女都ok多

收到會訊
$69
11:00~8:00
lunch+2杯
灣仔世紀,旺角新世紀,尖咀格蘭Green Box,大角咀k歌站($65)

此篇文章於 11-11-07 10:08 PM 被 waitwait 編輯。
waitwait 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-07, 11:49 PM   #315
下雪邊界

問過tinggy,佢25/11原來得閒
情婆、DA、waitwait,你地果日得唔得?
如果全部ok就延期到25/11啦

引用:
勁人+型仔索女都ok多

收到會訊
$69
11:00~8:00
lunch+2杯
灣仔世紀,旺角新世紀,尖咀格蘭Green Box,大角咀k歌站($65)
我今日check信箱都收到會訊,不過你打漏左最重要果一句:逢星期一至五
順帶一提,大角咀果間我上兩個星期去過,真係幾新淨下,不過位置響奧海城附近,行又唔係,打的又唔係
舊 11-12-07, 02:06 AM   #316
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
日期:25/11 (星期日) 下午

1) 下雪
2) waitwait
3) 情婆
4) D.A.

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-07, 08:41 AM   #317
下雪邊界

DA:
e+ 17/11 定 25/11 未confirm ga
要等埋 情婆 同 waitwait 話 25/11 得唔得閒先決定邊一日
舊 11-12-07, 07:41 PM   #318
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

引用:
DA:
e+ 17/11 定 25/11 未confirm ga
要等埋 情婆 同 waitwait 話 25/11 得唔得閒先決定邊一日
25我唔係唱夜晚我就ok啦
舊 11-12-07, 11:51 PM   #319
下雪邊界

引用:
作者: 情婆`` 查看文章
25我唔係唱夜晚我就ok啦
正常黎講,假日都係下午多ga啦

另,個個25/11都ok,咁就正式改期啦
繼續接受報名

日期:25/11 (星期日) 下午
1) 下雪
2) waitwait
3) 情婆
4) tinggy
5) D.A.
舊 11-16-07, 11:38 PM   #320
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
唔好意思借黎問少少野
而家 hk 仲有邊度有得唱日文歌?
新唔新?? 小弟想唱J-pop同ani-song, makanachikaii, JAM Project之類既有無??

舊 11-17-07, 10:54 AM   #321
下雪邊界

引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
唔好意思借黎問少少野
新唔新?? 小弟想唱J-pop同ani-song, makanachikaii, JAM Project之類既有無??
呢個問題呢...我諗要叫Kaiser同jimmyogata出黎先解答到喇
舊 11-17-07, 11:26 AM   #322
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
唔好意思借黎問少少野
J-sound有得唱, 不過超貴..
我22/11可能會去唱, 如果你想一起去, 我可問問我朋友介唔介意..
price/人: [$240/4 (maximum人數)*hr+$38 (minimum) ]+ 10% charge

另外,tst 好時中心neway ceo竟然俾我見到有勇者王誕生唱...

舊 11-17-07, 11:43 AM   #323
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
唔好意思借黎問少少野
J-SOUND一定有,仲OK新
不過價錢極貴.....

如果你話Neway呀、盒呀果D,都唔係無
但一定無咁新同埋數量有限.....
真係要唱的話,就盒啦,因為多D~
anisong唔係無,鐵甲萬能俠、無敵ge聖衣你敢唔敢唱 ???

我都想有JAM D歌呀~~~~

引用:
作者: jimmyogata 查看文章
另外,tst 好時中心neway ceo竟然俾我見到有勇者王誕生唱...
咩話

上次見到盒有山下智久首抱いてセニョリータ唱果陣我已經O左......

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)

此篇文章於 11-17-07 11:46 AM 被 Kaiser 編輯。
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-07, 11:46 AM   #324
新堂愁一
男人三寶無樣有

盒得果少少少少少少少, Kat tun想搵隻Real face都無#

咁J-sound有無 JAM??
我想唱SKILL, GONG

舊 11-17-07, 11:48 AM   #325
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: Kaiser 查看文章

上次見到盒有山下智久首抱いてセニョリータ唱果陣我已經O左......
呢首去親都唱
仲有 Tokio 隻My boss My hero OP 宙船

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:47 AM

手機版 | APP版