Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 11-22-15, 10:56 PM   #101
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
快必挑倒亡國興?
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 10:58 PM   #102
chitkan

泰博機會極低
舊 11-22-15, 10:59 PM   #103
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
應該問共聯會有eatsleep肥仔助選,實win啦:0)

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 10:59 PM   #104
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: chitkan 查看文章
快必挑倒亡國興?
唔係吓嘛??真???

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 11:00 PM   #105
chitkan

引用:
作者: HONDA 查看文章
唔係吓嘛??真???
票站調查係兩個機會均等
舊 11-22-15, 11:03 PM   #106
chitkan

港大票站調查:社記麥國風機會大過謝契仔
舊 11-22-15, 11:03 PM   #107
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
話要再洗樓丫嘛

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 11:06 PM   #108
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
以常識去討論,

唔好理佢咩野政綱咩野背景
你兩邊都覺得係敵人既時候,
保持雙方勢力平衡是常識吧
一旦一方坐大就一定返唔到轉頭

他朝一日左派佔壓倒性多數既時候,
有無下一次選舉都好難講

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 11:09 PM   #109
T.K.
很黃很暴力

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 11-22-15, 11:11 PM   #110
風音
The One

treegun

⊃天⊂
舊 11-22-15, 11:11 PM   #111
chitkan

九龍城黃埔東 游蕙禎撼梁美芬 投票率55%
舊 11-22-15, 11:12 PM   #112
chitkan

重點係:我而家先知原來treegun係政治明星
舊 11-22-15, 11:12 PM   #113
風音
The One

mouse fun都瓜埋就very good

⊃天⊂
舊 11-22-15, 11:13 PM   #114
風音
The One

引用:
重點係:我而家先知原來treegun係政治明星
雙料議員就算架啦

⊃天⊂
舊 11-22-15, 11:13 PM   #115
T.K.
很黃很暴力

林作團隊認為會贏
不過下午譚香文都告急

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-22-15, 11:16 PM   #116
風音
The One

譚香文出左段錄音水洗都唔清啦sosad

⊃天⊂
舊 11-22-15, 11:18 PM   #117
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
調查對民主派都唔會準確....
咩掌心雷呀, 旅遊車送去果d選民, 我諗佢地就唔會做票站調查
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 11:19 PM   #118
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
有無直播睇下?
蘋果個個都無得睇
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 11:19 PM   #119
chitkan

引用:
作者: Penny仔 查看文章
調查對民主派都唔會準確....
咩掌心雷呀, 旅遊車送去果d選民, 我諗佢地就唔會做票站調查
建制派個票站調查顯示徐子見機會大過treegun
舊 11-22-15, 11:21 PM   #120
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
treegun會落敗?愚彎俾佢值gun咁多年...相信不能

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 11:21 PM   #121
chitkan

雖然唔知有幾成真
但d票站調查都幾好J
有理無理J左先
舊 11-22-15, 11:22 PM   #122
T.K.
很黃很暴力

話說我果邊,區區一個獨立人可以拎到我電郵,用我本人名向我問候,我都知你唔係獨立啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-22-15, 11:23 PM   #123
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
建制派個票站調查顯示徐子見機會大過treegun
我就唔信漁灣都贏唔到...
不過有得j...就j住先啦
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 11:24 PM   #124
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
樂翠人

小小一個區今年咁精彩

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 11:24 PM   #125
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
若果treegun收皮
應該係愚彎選民終發現
種樹根,得惡果!

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:36 AM

手機版 | APP版