Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-24-14, 10:18 PM   #151
Gallardo
God of Gamer
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

2tohei 二等兵
生放送では言えませんでしたが、figma蘭子の通常顔、元のカードのイラストから少しだけ最近のカード絵に寄せるようなアレンジを入れております~ pic.twitter.com/iGCd81X0rX

2tohei 二等兵
評判の良かったふくれっ面。我が名はブリュンヒルデ! pic.twitter.com/8u8zWvJTqu

舊 02-05-14, 05:56 AM   #152
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
小弟第一隻figma到手…
舊年9月信和孤仔訂的,終於取貨了…
進擊的巨人~MIKASA ACKERMAN (米卡莎・阿卡曼)

此篇文章於 02-05-14 09:19 AM 被 ゆうたろう 編輯。
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 10:48 AM   #153
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 薑餅人Lobo 查看文章
小弟第一隻figma到手…
舊年9月信和孤仔訂的,終於取貨了…
進擊的巨人~MIKASA ACKERMAN (米卡莎・阿卡曼)

我都係菇仔訂但無打比我
聽聞遲訂有可能要第二批貨先有得攞(我9月6日訂)
Btw 歡迎入坑

此篇文章於 02-05-14 10:50 AM 被 半熟蕃茄 編輯。
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 11:30 AM   #154
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: frankieccc 查看文章
我都係菇仔訂但無打比我
Btw 歡迎入坑
有時候苦主會唔記得打電話

我都中過好多次招

拎張單直接比佢睇就拎得
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 04:49 PM   #155
ゆうたろう
カツカレー炒飯

引用:
我都係菇仔訂但無打比我
Btw 歡迎入坑
菇仔都冇打電話叫我取貨,
我響信和見佢有成幢貨擺響度,
我畀張訂單佢睇,問拎得未,
佢話拎得,我排十幾。9月5日訂。
你6號訂應該唔會好後,如果排廿幾三十,
打個電話畀菇仔問下拎得未?
舊 02-05-14, 05:14 PM   #156
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
其他兩個樣完全係男人來...

舊 02-05-14, 08:02 PM   #157
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
我都係菇仔訂但無打比我
Btw 歡迎入坑
引用:
作者: ゆり 查看文章
有時候苦主會唔記得打電話

我都中過好多次招

拎張單直接比佢睇就拎得
由手機版發出
引用:
菇仔都冇打電話叫我取貨,
我響信和見佢有成幢貨擺響度,
我畀張訂單佢睇,問拎得未,
佢話拎得,我排十幾。9月5日訂。
你6號訂應該唔會好後,如果排廿幾三十,
打個電話畀菇仔問下拎得未?
在孤仔訂嘢,不用等他們電話的,直接拿張單去取貨就得!
因為我在188附近上班,所以差不多每日都去188打個轉;我咁多年在孤仔訂嘢,都係一見佢到貨便拿張單去取貨,冇等佢電話!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 08:24 PM   #158
ゆうたろう
カツカレー炒飯

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
在孤仔訂嘢,不用等他們電話的,直接拿張單去取貨就得!
因為我在188附近上班,所以差不多每日都去188打個轉;我咁多年在孤仔訂嘢,都係一見佢到貨便拿張單去取貨,冇等佢電話!
今次唔同,佢信和果邊講明分兩批到,
早訂先拎第一批貨,遲訂第二批,
排得後,我相信前兩日你會拎唔到。

所以我比較建議排得後嘅巴打,唔好直衝信和,
除非行開信和,否則打個電話畀菇仔問下拎得未比較穩陣。

此篇文章於 02-05-14 08:36 PM 被 ゆうたろう 編輯。
舊 02-05-14, 08:39 PM   #159
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
今次唔同,佢信和果邊講明分兩批到,
早訂先拎第一批貨,遲訂第二批,
排得後,我相信前兩日你會拎唔到。
Yes,其實佢地d遊戲規則我都清楚,都訂過好多次野
不過今次就係188哥哥問清楚我係旺角訂驚唔夠貨比人所以唔比我攞所以先問下
平時我都係近邊頭係邊間分店攞都無問題
不過聽日會經信和再睇下(平日返工唔係日日要過海)
舊 02-05-14, 08:45 PM   #160
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
冇訂到$398入手
之前買落的HT素體終於用得著

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 10:38 PM   #161
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
隻三笠真係恐怖……旺角3,4,5字頭都有,差距咁大,o的奸商真係當人唔識格價咁"

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 11:58 PM   #162
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
精品兩隻小褲褲戰隊都$188

買左黑騎麗

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 10:18 PM   #163
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
好想訂隻島風連特典,請問邊度仲可以訂?
如果唔方便可以pm, thanks

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 10:26 PM   #164
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

成功係菇仔攞左三笠
Figma改packing後第一次入手
不過都係以前packing靚d
舊 02-07-14, 02:18 AM   #165
Rv250

註冊日期: Aug 2002
到左兩日終於開箱 不過影一影又要收番埋都幾無謂

Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-14, 09:46 PM   #166
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

3DSソフト『闘神都市』 よりヒロイン「瑞原葉月」がfigma化!
http://ameblo.jp/figma/entry-11766899627.html

舊 02-07-14, 11:08 PM   #167
ゆり

註冊日期: Nov 2004

今次又幾多中槍

舊 02-08-14, 10:01 AM   #168
櫻太郎
Junior Member

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: bomber 查看文章
好想訂隻島風連特典,請問邊度仲可以訂?
如果唔方便可以pm, thanks
岩岩收到yesasia e-mail,話我隻特典島風冇貨要撻我訂......
櫻太郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-14, 09:13 AM   #169
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

PSN  IDRuriHoshino

出figma很好

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-14, 09:44 AM   #170
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
流子個樣整得咁好嘅,尤其對眼畫得咁清楚

此篇文章於 02-09-14 09:52 AM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-14, 10:04 AM   #171
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
FIGMA出柯南?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-14, 10:34 AM   #172
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

出流子係正,但其實寧願佢腰唔可動,都唔想見到個胸咁怪,其實可唔可以個身一件過
但點都好,有愛,都係要入手

此篇文章於 02-09-14 10:36 AM 被 半熟蕃茄 編輯。
舊 02-09-14, 10:51 AM   #173
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
FIGMA出柯南?

犯人

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-14, 10:54 AM   #174
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
犯人先係本體吧
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-14, 11:18 AM   #175
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
有無只買犯人平一半?

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
figma 討論區 vol.9 mikemike 收藏品討論版 1016 09-07-13 08:17 AM
yahoo mobage 討論區 VOL.10 okabe PC電腦遊戲討論版 1010 12-22-12 10:10 PM
yahoo mobage 討論區 VOL.9 okabe PC電腦遊戲討論版 1018 11-27-12 02:18 PM
yahoo mobage 討論區 VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 07-10-12 03:29 AM

現在的時間是 10:24 PM

手機版 | APP版