Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-06-04, 08:18 PM   #1
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
TAKARA既產品有[毒]架!!!

由彈朱人
到爆旋陀螺
小朋友無一幸免
全部成為潮物

估唔到我成17歲人
都中左爆旋陀螺[毒]

舊 04-06-04, 08:23 PM   #2
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
…………
一早已經有免疫
不過我都係大你一歲
中左更深,更毒既 s.i.c. 毒…

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 08:25 PM   #3
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
Q版車毒D....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 08:25 PM   #4
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
睇黎你都好易中毒
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 08:44 PM   #5
最強幻象
Game Master

引用:
作者: 斯羅
睇黎你都好易中毒
q車我都中過一次

舊 04-06-04, 08:46 PM   #6
最強幻象
Game Master

takara既玩具每次都有新玩法
每次都有新驚喜

舊 04-06-04, 09:55 PM   #7
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 最強幻象
由彈朱人
到爆旋陀螺
小朋友無一幸免
全部成為潮物

估唔到我成17歲人
都中左爆旋陀螺[毒]
我19 tim
但陀螺我係因公關係

千祈咪當陀螺低B

此篇文章於 04-06-04 09:58 PM 被 メソウサ 編輯。
メソウサ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 10:13 PM   #8
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 斯羅
睇黎你都好易中毒

我冇講過我有中毒\:bface:/...最多都係之前入左部搖控車之麻

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 10:44 PM   #9
最強幻象
Game Master

[QUOTE=勃勃]我19 tim
但陀螺我係因公關係

千祈咪當陀螺低B [/QUOTE〕
好玩過crush gear唔少

舊 04-06-04, 10:45 PM   #10
最強幻象
Game Master

引用:
作者: javaj
我冇講過我有中毒\:bface:/...最多都係之前入左部搖控車之麻
haha你都俾佢呃左一次la

舊 04-06-04, 10:53 PM   #11
メソウサ
The One

[QUOTE=最強幻象]
引用:
作者: 勃勃
我19 tim
但陀螺我係因公關係

有冇買天馬行空?
曹教授講中曬我想講

舊 04-06-04, 11:32 PM   #12
最強幻象
Game Master

引用:
有冇買天馬行空?
曹教授講中曬我想講
冇阿
講d俾我地知ar

舊 04-06-04, 11:36 PM   #13
大粒麥
最後衝刺......

其實Gundam先最係毒

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 11:43 PM   #14
最強幻象
Game Master

引用:
作者: 大粒麥
其實Gundam先最係毒
gundam玩法
唔夠出奇
唔夠殺食
小朋友認為唔夠潮

舊 04-06-04, 11:53 PM   #15
大粒麥
最後衝刺......

引用:
gundam玩法
唔夠出奇
唔夠殺食
小朋友認為唔夠潮
因為佢地仲係小朋友
到佢地大左就知gundam有幾毒
有排毒
排唔倒毒

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 11:54 PM   #16
メソウサ
The One

引用:
冇阿
講d俾我地知ar
$18買本啦
P.147

舊 04-07-04, 12:00 AM   #17
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
[QUOTE=最強幻象]
引用:
絕對係... :bface:
但...爆旋陀螺由伸橫巷做代理...
實在令陀螺失色不少~
而"爆"片只會播到5月頭就完...
睇怕陀螺熱亦很快玩完~~~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-04, 12:06 AM   #18
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
爆旋婆婆係西環都搞過比賽,好耐喇都....
但得小貓三四隻,個女裁判都有d唔耐煩XD
宣傳不足是致命傷.....

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-04, 12:12 AM   #19
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 小恐
爆旋婆婆係西環都搞過比賽,好耐喇都....
但得小貓三四隻,個女裁判都有d唔耐煩XD
宣傳不足是致命傷.....
唔係宣傳不足...而係近乎無宣傳~
連有關產品既電視廣告都無落...
卡通又被侷左係16:35播...日日播...好快玩完~
睇電視節目表,只得"至NET小人類"...無"爆旋陀螺"~

舊 04-07-04, 12:21 AM   #20
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: Busconcamp
唔係宣傳不足...而係近乎無宣傳~
連有關產品既電視廣告都無落...
卡通又被侷左係16:35播...日日播...好快玩完~
睇電視節目表,只得"至NET小人類"...無"爆旋陀螺"~
係啦....
最緊要係電視節目表冇套動畫既名....
宣傳真係好唔掂喎...

伸橫行...神經俠侶咭GAME開頭個勢幾勁架
不過套動畫完左,D product就......=.=

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-04, 12:24 AM   #21
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 小恐
伸橫行...神經俠侶咭GAME開頭個勢幾勁架
不過套動畫完左,D product就......=.=
完全死晒...神咭PART2...唉~

舊 04-07-04, 12:32 AM   #22
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: Busconcamp
完全死晒...神咭PART2...唉~