Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後
收藏品討論版>以Q版蘿白名義集結區(S.R.D-S,D-STYLE,D-SPEC,ES合金,FIRST合金,Deformover,SD∞,NXEDGESTYLE綜合討論區)
杯具土怒羅 02:13 PM 07-28-15
成箱
Es合金剩係得隻倍功夫
高廸安諗緊買唔買
T.K. 02:25 PM 07-28-15
咁堆野唔係我既
先放功夫漢,再變成兩隻高迪安,再等功夫漢再販,放兩隻高迪安再變四隻功夫漢b
杯具土怒羅 02:57 PM 07-28-15
過幾日行過睇下仲有無
隨緣算
T.K. 05:48 PM 07-28-15
現時點入手
杯具土怒羅 06:50 PM 07-28-15
同倍功夫一齊display應該幾正
T.K. 09:26 PM 07-28-15

像電光閃過天空!變成高迪安~~

求用我的一雙手~摧毀百魔黨~

憑著赤膽、和忠肝,星際任流浪~~

人人敬重高迪安~

高迪安~~舉世仰望~~~
杯具土怒羅 10:08 AM 07-29-15
關節實唔實淨a
係第二度睇話幾鬆下
T.K. 10:42 AM 07-29-15
高迪安好實,紅就一般,欖球食屎,最堅強人仔
T.K. 10:49 AM 07-29-15
高迪安最鬆大脾可揭開放紅果兩塊版,無卡位會反落黎
Rance 02:28 AM 07-30-15
紅色隻腳好鬆呀,高迪安D關節都設計得幾好,D細O既就唔係好郁得...

最平都係IN's point
T.K. 03:37 PM 07-30-15
偷桃:0)
Attached: FB_IMG_1438241488606.jpg (91.5 KB) FB_IMG_1438241492847.jpg (85.3 KB) 
杯具土怒羅 04:34 PM 08-02-15
路過188見隻高狄安賣850
T.K. 04:57 PM 08-02-15
下邊開盒未玩囉六五零
T.K. 10:11 AM 08-04-15
勇者再臨
Attached: FB_IMG_1438654423228.jpg (107.3 KB) 
杯具土怒羅 11:38 AM 08-04-15
隻高廸安做得差過倍功夫

好多位都偏鬆,不過見無乜產品買隻es合金當做個紀念:0)
J+1 09:58 AM 08-18-15
越睇越唔順眼呢個比例

http://hobby.dengeki.com/news/93956/
由手機版發出
Dangerous-boy 08:50 PM 08-27-15
[ネクスエッジスタイル] 『機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ』からラインナップ続々登場!
Terry仔 10:09 PM 09-21-15
SD 大贊卡已出
元朗 X興$399普通版,$429有特典,好似係把電鍍大劍

真係一盒比一盒貴
唔知叫咩名 04:17 PM 09-22-15
我400有找
另外異變參式係唔係冇佐影?
昏迷童子Sleepy 07:39 PM 09-22-15
4字頭......
本童子寧願350袋舊金屬色爛鐵返去算喇......
oscarsze 01:41 PM 09-24-15
SD 大贊卡 係咪都有行版或日版之分?

我係幾個月前在淘大訂,328元一盒,但盒外面有一個應該係香港代理的貼紙
ゆり 01:57 PM 09-24-15
作者: oscarsze:
SD 大贊卡 係咪都有行版或日版之分?

我係幾個月前在淘大訂,328元一盒,但盒外面有一個應該係香港代理的貼紙
壽屋模型一向有代理嫁
Dangerous-boy 08:03 PM 09-25-15
[ネクスエッジスタイル] 『機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ』より「ガンダムキマリス」2月発売決定!
T.K. 11:13 AM 10-25-15

GN00508771 12:51 PM 10-25-15
奧米加獸出NX反而冇咩違和感
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後

返回主題版面