Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 72 112  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
pet3 08:32 PM 09-04-20
抽了400錢都唔中
放棄
wing 08:56 PM 09-04-20
作者: holsety:
個個都話要抽,真係咁堅?
DPS最高援機
kog 11:07 PM 09-04-20
個個都話要抽,真係咁堅?
高攻,但打停弱,適合混戰抽水,
又大又慢,難自保。

基本上要同行,但又不能太前。
KENSNAKE 10:20 PM 09-05-20
作者: kog:
高攻,但打停弱,適合混戰抽水,
又大又慢,難自保。

基本上要同行,但又不能太前。
部機要靠晒隊友。野團用返古古j,02M,G7好過。

而且奇怪宇宙適性但唔適合打宇宙。
Chris Redfield 10:45 AM 09-06-20
雅典娜係需要熟練度高既機黎,多武器但得一種可即打停,混戰時抽水一流又唔怕打停自己友
相對黎講就要靠累積黎打停人,對前線頂線壓力較大

不過佢既浪漫導彈同肩炮係魅力所在
KENSNAKE 11:44 AM 09-06-20
自從S開放後越A越新手。都唔要求高超技術,只係想等人重生搶中據。發覺係做唔到。
GN00508771 11:17 AM 09-07-20
唔好亂送頭已經好多謝佢
wing 04:50 PM 09-07-20
作者: KENSNAKE:
部機要靠晒隊友。野團用返古古j,02M,G7好過。

而且奇怪宇宙適性但唔適合打宇宙。
大部同慢囉, 但如果隊友頂得住, 佢抽水能力好可怕.
pet3 09:55 AM 09-18-20
部 假-新高達
格劍也太慢吧
wing 10:13 AM 09-18-20
作者: pet3:
部 假-新高達
格劍也太慢吧
好似話N下係駁到, 但第二hit修正好大, 個damage好細.
而且枝槍要charge 4秒................

唔少人話係得個樣的廢柴
KENSNAKE 10:45 AM 09-18-20
作者: wing:
好似話N下係駁到, 但第二hit修正好大, 個damage好細.
而且枝槍要charge 4秒................

唔少人話係得個樣的廢柴
600都還可以,650俾人射到當傻仔。
鳳熾魂 01:03 PM 09-18-20
支槍70%よろけ値又幾吸引又有鐵拳
wing 02:25 PM 09-18-20
作者: 鳳熾魂:
支槍70%よろけ値又幾吸引又有鐵拳
同原本NT-1果枝比一比....
kog 07:57 PM 09-18-20
同原本NT-1果枝比一比....
打法唔同,佢是1槍再補5粒手腕炮,唔洗儲,
不過唔中就....
安安 12:39 PM 09-19-20
https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=45263
<開發消息>9月下旬的MAP更新
wing 10:21 AM 09-21-20
作者: 安安:
https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=45263
<開發消息>9月下旬的MAP更新
查布羅
holsety 10:22 PM 09-22-20
實說,short cut鍵,個人四方+三角,切換命中率最低。。。
wing 09:45 AM 09-23-20
實說,short cut鍵,個人四方+三角,切換命中率最低。。。
我應該會用番4鍵short cut+一下rb算. 咁都可以short cut到8樣武器
Hunter 12:22 PM 09-25-20
short cut鍵加到8種, 太好了, 有時4個唔夠用

水戰幾好玩
用高戰蟹去新地圖諗住有優勢, 不過隻高戰蟹真心唔識用
用番非水產機算
wing 02:30 PM 09-25-20
作者: Hunter:
short cut鍵加到8種, 太好了, 有時4個唔夠用

水戰幾好玩
用高戰蟹去新地圖諗住有優勢, 不過隻高戰蟹真心唔識用
用番非水產機算
新地區真係幾特別, 又有水, 幾座山劃開幾個小戰區, 匿蹤機多路走, 好刺激緊湊
Gundam MK-2 02:45 PM 09-25-20
新地區真係幾特別, 又有水, 幾座山劃開幾個小戰區, 匿蹤機多路走, 好刺激緊湊
不過上水幾麻煩,好多位要跳
熟左地形的話對家好易捉路趁上水集火

我從使用 Tapatalk 的 XQ-AT52 發送
wing 03:39 PM 09-25-20
作者: Gundam MK-2:
不過上水幾麻煩,好多位要跳
熟左地形的話對家好易捉路趁上水集火

算幾好玩....

不過新場成日出現, 而且random場十次有9次出新場, 好難避.... 我通常用援機會打得好辛苦
Gundam MK-2 03:45 PM 09-25-20
算幾好玩....

不過新場成日出現, 而且random場十次有9次出新場, 好難避.... 我通常用援機會打得好辛苦
唔玩random
尋晚玩果陣得650場,未試到水泳部威力
都未試到愛機量坦可以點隱藏

wing 05:14 PM 09-25-20
作者: Gundam MK-2:
唔玩random
尋晚玩果陣得650場,未試到水泳部威力
都未試到愛機量坦可以點隱藏

我唔鍾意打高cost同低cost, 通常打中cost, 好多時random或者唔鍾意果D場地都要焗打.
kog 08:42 AM 09-27-20
新場地幾好玩嘅,用匿藏機趴喺樹林入面,
見d敵機係身邊經過,又發現唔到自己,真是偷笑了好多次。

但還是輸多贏少
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 72 112  ... 最後

返回主題版面