Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
街機遊戲討論版>GUILTY GEAR XX ΛCORE PLUS R
killua 05:27 PM 06-06-12
有決戰睇我一定出現:-)
knife-edge 05:39 PM 06-06-12
作者: killua:
有決戰睇我一定出現:-)
唔似係決戰...
佢地似屠宰場多D....
-
你星期四如果去天天我去同你決戰啦...
好想玩2手:-)
killua 05:55 PM 06-06-12
作者: knife-edge:
唔似係決戰...
佢地似屠宰場多D....
-
你星期四如果去天天我去同你決戰啦...
好想玩2手:-)
我呢3日幫同事頂24,係就星期六
killua 06:00 PM 06-06-12
願聞其詳:-)
真心學野
好想知用EDDIE點先可以無腦到...
咁樣打就唔會輸左比隻P谷住度氣
個無腦就係,打DOWN>GUARD不*3>KO:-)

但係EDDIE點樣打DOWN P呢?
P有236P,地震,46之類既埋身招,EDDIE中是但一招都會比人壓
點先唔中呢D招呢?要善用立D,遠S,HS
前面果招避地震,後面兩招判定唔差同多HIT
埋到佢身又怕指令投,呢個時候可以用牆,或者直接捉指令投黎大佢
如果打遠距離呢,怕佢地震,低空DASH又怕比人直GUARD指令投,呢個時候就要死忍,一係打佢真人:-)
knife-edge 06:04 PM 06-06-12
個無腦就係,打DOWN>GUARD不*3>KO:-)

但係EDDIE點樣打DOWN P呢?
P有236P,地震,46之類既埋身招,EDDIE中是但一招都會比人壓
點先唔中呢D招呢?要善用立D,遠S,HS
前面果招避地震,後面兩招判定唔差同多HIT
埋到佢身又怕指令投,呢個時候可以用牆,或者直接捉指令投黎大佢
如果打遠距離呢,怕佢地震,低空DASH又怕比人直GUARD指令投,呢個時候就要死忍,一係打佢真人:-)
老細....貨不對辨喎.....
都唔係冇腦打既
要睇佢咁多野......要練嫁喎:-)
-
星期6....如果夜晚都OK既...
不過果時應該多人到爆
killua 06:15 PM 06-06-12
老細....貨不對辨喎.....
都唔係冇腦打既
要睇佢咁多野......要練嫁喎:-)
-
星期6....如果夜晚都OK既...
不過果時應該多人到爆
我咪講左,用冇腦野之前,要有好多用腦野去SUPPORT LOR:-)
k8888 06:19 PM 06-06-12
星期6多數都無人
s2001154 06:28 PM 06-06-12
比人擇上中下投就話人無腦.....
比人破左招又想打人.....
出黎打格game唔自己念點破招生存唔到
蒼森.laio 07:17 PM 06-06-12
咁今晚有冇人打?@@
千野 衛 11:35 PM 06-06-12
作者: {蒼}:
咁今晚有冇人打?@@
星期五機會會大d
風音 01:30 AM 06-07-12
又唔係"比賽",都無"獎品" :-)
純粹為啖氣既對戰:-)
keyalien 09:11 AM 06-07-12
我咪講左,用冇腦野之前,要有好多用腦野去SUPPORT LOR:-)
即係要用腦去諗用有腦角色但想無腦地贏人地用腦咁用無腦角色
我暈啦:-):-)
s2001154 09:21 AM 06-07-12
作者: 風音:
又唔係"比賽",都無"獎品" :-)
純粹為啖氣既對戰:-)
呢D就係青春:-)
Dyhalt Rushifar 09:24 AM 06-07-12
作者: s2001154:
呢D就係青春:-)
當年有唔少,最轟動既應該係世D主辦既切J大擂台。
s2001154 09:50 AM 06-07-12
作者: Dyhalt Rushifar:
咁癲? 最後得返一個男人其他變晒太監:-)
Dyhalt Rushifar 09:57 AM 06-07-12
咁癲? 最後得返一個男人其他變晒太監:-)
高登日日都有人講賭:-)啦,有幾多人找數?:-)
印象中個擂台本身係為咗世d同某chipp玩家既決鬥…
ヨコ男 10:25 AM 06-07-12
比人擇上中下投就話人無腦.....
比人破左招又想打人.....
出黎打格game唔自己念點破招生存唔到
呢D都係青春:-)
s2001154 12:06 PM 06-07-12
作者: ヨコ男:
sad but true:-)
Dyhalt Rushifar 02:36 PM 06-07-12
作者: ヨコ男:
咁在下到底青春未到定根本就冇呢:-)
雷刀 02:41 PM 06-07-12
作者: Dyhalt Rushifar:
我淨係記得同一秒6個reply話佢切:-)
詳細情況同賽果已經完全無印象....
Dyhalt Rushifar 03:26 PM 06-07-12
作者: 雷刀:
我淨係記得同一秒6個reply話佢切:-)
詳細情況同賽果已經完全無印象....
討論版玩到好熱烈,出到咪係成班友出黎下飯。
印象中在下出到去睇果陣,佢好似已經輸到走咗…
s2001154 08:34 PM 06-07-12

話說GGXX既音樂都係吸引我一直玩落去既原因:-)
knife-edge 09:30 PM 06-07-12
話說GGXX既音樂都係吸引我一直玩落去既原因:-)
都唔錯
不過都係MI VS ED既STILL IN THE DARK正D:-)
-
TO:鬥神
聽日你係唔係去呀....
s2001154 09:07 PM 06-08-12

剛發現最近仲有人玩cover歌
太正既關系又想放上來
唔好怪我廚:-)
fantast 01:50 AM 06-09-12
其實arcsys出果D格game音樂我不嬲都覺得正:-)
由GG到BB我都係聽歌多過打:-)
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面