Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
Sar8 11:54 AM 03-26-13

不過講真佢兩次把劍都整得唔好.....
我記得好似係綠劍來,唔知點解變左S既藍劍...而且又唔夠大把
Sar8 02:42 AM 03-28-13
隻Perfect strike都幾難玩下....
同埋右肩係咪同把大劍撞位.....

果然5子 Aegis整得最好
PTX-003C 03:04 AM 03-28-13
作者: Sar8:
隻Perfect strike都幾難玩下....
同埋右肩係咪同把大劍撞位.....

果然5子 Aegis整得最好
係撞位...右肩不舉
0lai0 08:56 AM 03-28-13
其實, 隻Perfect strike不是只求放哂所有裝備上身就算了嗎
唯一叫做有看頭是送火箭炮
Sar8 04:36 PM 03-28-13
作者: PTX-003C:
係撞位...右肩不舉
咁呢個真係難搞過空西+pack
炮裝後面果個圓形好似可以拆一半出來...
mikemike 05:35 PM 03-28-13
開晒盒了

mikemike 05:40 PM 03-28-13
今日開了3盒A.strike和I.W.S.P
左右手臂都是掉轉裝的
得隻Prefact strike是裝對的
T.K. 06:01 PM 03-28-13
Prefact strike有無台跟?
mikemike 06:36 PM 03-28-13
作者: T.K.:
Prefact strike有無台跟?

我無用度only
LonelyBlue 11:02 PM 03-28-13
作者: mikemike:
開晒盒了
強貼留名
非常強大既空間, 財力仲要有愛
小弟只係得隻a strike 同紅西
mikemike 12:13 AM 03-29-13
作者: LonelyBlue:
強貼留名
非常強大既空間, 財力仲要有愛
小弟只係得隻a strike 同紅西
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=621

mikemike 11:27 AM 03-29-13
三兄弟合照

Sar8 03:49 PM 03-29-13
話說我係k島見到你張strike合照........
mikemike 11:51 AM 04-03-13
作者: Sar8:
你都爭一隻stike
劍炮空,全武,IWSP

隻紅粉strike唔計數
你說的這樣嗎?

Gundam MK-2 11:56 AM 04-03-13
作者: mikemike:
三兄弟合照
我頂
隻II我買唔返啦
kyo353 02:37 PM 04-03-13
作者: Gundam MK-2:
我頂
隻II我買唔返啦
個陣時如果我唔係俾日網毒到我買隻II既話
我都會好似你宜家咁樣
Gundam MK-2 02:45 PM 04-03-13
作者: kyo353:
個陣時如果我唔係俾日網毒到我買隻II既話
我都會好似你宜家咁樣

(%&*)%)*&)*&*!^$#!@#

太過份了,風涼話

小心笨大出隻改善版通常販賣
kyo353 02:52 PM 04-03-13
作者: Gundam MK-2:

(%&*)%)*&)*&*!^$#!@#

太過份了,風涼話

小心笨大出隻改善版通常販賣
如果佢個雞冠頭可以轉到,我唔介意買多次
Dangerous-boy 04:20 PM 04-04-13

ROBOT魂 エアリーズ(ノイン機)
販売価格:3,675円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000080887/
green232432 03:25 PM 04-12-13

ROBOT魂 エクストリームガンダム オプションセット
4,410円(税込)
※本商品は海外で販売の予定がございます。

http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000080904/
Gundam MK-2 03:40 PM 04-12-13
作者: kyo353:
如果佢個雞冠頭可以轉到,我唔介意買多次
尋日上in's見到有1隻,不過......$1300

......呢個價我買隻matel build返去玩好過啦
赤兵尉SETH 05:58 PM 04-12-13
隻EXTREME Gundam質素好EXTREME!b
如果shf都學到r魂一半就好了....

野良猫 07:22 PM 04-12-13
唔錯喎

不過望埋上面對偽自由翼個價…
GN00508771 07:53 PM 04-12-13
作者: 野良猫:
唔錯喎

不過望埋上面對偽自由翼個價…
魂Shop戈個係兩形態4,410yen
野良猫 07:56 PM 04-12-13
作者: GN00508771:
魂Shop戈個係兩形態4,410yen
另一意味即係叫你硬食另一形態又或者叫你買多個本體啦
標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後

返回主題版面