Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-22-07, 01:35 AM   #576
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: syncmaster 查看文章
多謝馬沙
有冇搞錯呀~

梗係多謝艾朗素先啦~
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:36 AM   #577
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
wow...M記玩完...
根本上hamiliton一早讓埋alonso自己坐住喺第四已經搞掂...經驗就係經驗...
入到去M記兩個車手會唔會打交?!

舊 10-22-07, 01:36 AM   #578
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 魚伕 查看文章
梗係多謝艾朗素先啦~
原來真係阻住黑仔突圍玩欖炒

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:36 AM   #579
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
呢場車真係可以拍成電影~

個劇本寫得咁好~
其實最大功勞係咪應該係Alonso呢

上台最開心可能係佢

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:37 AM   #580
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Norm 查看文章
根本上hamiliton一早讓埋alonso自己坐住喺第四已經搞掂...經驗就係經驗...
等睇戲

Kimi 一過檔就咁樣贏世界冠軍
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:39 AM   #581
TCS_disable
我有車車~

行過MK1(現時點對面),見到就好
舊 10-22-07, 01:40 AM   #582
魚伕
Moderator

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
原來真係阻住黑仔突圍玩欖炒
上面都有講...其實咸美頓自己忍耐下都已經可以搞掂...
不過佢過唔到自己0個關~
舊 10-22-07, 01:41 AM   #583
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
差點忍耐就上唔到台

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 10-22-07, 01:45 AM   #584
魚伕
Moderator

艾朗素同法拉利0個邊0既4人合照...

見到艾朗素0既笑容...真係好感覺到無間道...
舊 10-22-07, 01:45 AM   #585
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
睇完呢場中尾段覺得真係好刺激..(第1次睇f1)
我完全為左睇下黑帝拎唔拎到總冠軍..><""

下季幾時開始??同埋係咪多數now有得睇架??
hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:46 AM   #586
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: lph_1818 查看文章
睇完呢場中尾段覺得真係好刺激..(第1次睇f1)
我完全為左睇下黑帝拎唔拎到總冠軍..><""

下季幾時開始??同埋係咪多數now有得睇架??
係碼要三月,Now 你訂 體育Pack 實有 Start Sport 同 ESPN
舊 10-22-07, 01:46 AM   #587
Norm
=_="""""

引用:
其實一早估到反骨仔會上嚟搞事,以佢架車咁快,坐住第四後面啲車根本冇可能過到佢,結果佢都係選擇硬碰硬,結果就輸埋個冠軍...
反骨仔狂笑中....

舊 10-22-07, 01:48 AM   #588
syncmaster
六番隊副隊長

引用:

幾鬼friend呀

平時同Ham影一野即閃

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 10-22-07, 01:49 AM   #589
TCS_disable
我有車車~

講d外幕野...
http://www.mclaren.com/gpleague/login.php

ALO唔係所有人team名下
(我好記得我係有用佢,但家下完全無晒影 )
舊 10-22-07, 01:50 AM   #590
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:

自己囉唔到都寧願俾kimi都開心D

舊 10-22-07, 01:50 AM   #591
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
其實一早估到反骨仔會上嚟搞事,以佢架車咁快,坐住第四後面啲車根本冇可能過到佢,結果佢都係選擇硬碰硬,結果就輸埋個冠軍...
反骨仔狂笑中....
年少氣盛之過,比下面師兄可能都會益下你E個小朋友,就唔駛E家出現咁羞家o既場面

(迷之聲:麥拿倫唔係己經羞家到貼地喇嘛!? )

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....

此篇文章於 10-22-07 02:03 AM 被 DevilElvis 編輯。
舊 10-22-07, 01:52 AM   #592
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
<=睇到火都嚟埋

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:53 AM   #593
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: HONDA 查看文章
<=睇到火都嚟埋
等下年啦(拍盾 )
舊 10-22-07, 01:53 AM   #594
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: HONDA 查看文章
<=睇到火都嚟埋
黑帝死忠!?

舊 10-22-07, 02:02 AM   #595
Francisau100
Game Master
大名

註冊日期: Apr 2005
呢一年, 成套戲咁,
仲黎過首尾呼應 (頭站,尾站都係kimi)
真係可以出書.

kimi 一離開m記就冠軍....
我係m記fans, 支持kimi幾年, 佢依家攞冠軍, 真係百感交雜.............

不過我估下件好好睇,
至少, 由埋班開始, 已經好難估

MU GO GO GO!!

學習攝影! A99+2470+50.4+85.4+70300
Francisau100 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 02:09 AM   #596
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
等下年啦(拍肩 )
唉.......Honda
引用:
黑帝死忠!?
半死忠
我是Honda,Button & kubica的死忠

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 02:10 AM   #597
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
黑帝死忠!?
睇下人地叫咩名......b

引用:
引用:
反骨仔狂笑中....
引用:
作者: syncmaster 查看文章
差點忍耐就上唔到台
唉...年少氣盛......
本童子個腦又浮番起當年Mika響葡京直路俾老舒陰低果一幕......

點都好,恭喜Kimi (等左七年終於等到)

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 02:14 AM   #598
TCS_disable
我有車車~

家下真係要諗諗ALO 下年去向...
McLaren 好似上上下下對佢恨之入骨
舊 10-22-07, 02:20 AM   #599
Norm
=_="""""

引用:
我諗佢即刻買機票番西班牙啦...仲出現咩...

舊 10-22-07, 02:25 AM   #600
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
返去雷諾把啦...
反正今季廢屍真係頽到甩肺......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] Game Makers 商標出願情報 neo2046 電視遊戲討論版 242 02-21-24 12:01 PM
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.30 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1002 10-27-07 09:03 AM

現在的時間是 04:04 AM

手機版 | APP版