Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-15, 11:40 PM   #276
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: chunmanx 查看文章
Quote from 信報
等大家開心下
唔POST得記住叫我DELETE

等等先,乜KING仲賺得多過任天堂
唔係呀化
所以咪間間廠都走去出爛鬼課金手機game...

舊 08-04-15, 11:43 PM   #277
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 哥薩克 查看文章
所以咪間間廠都走去出爛鬼課金手機game...
佢哋依家嘅行為同買六合彩冇分別,成堆手遊希望有一隻可以中金多寶
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-15, 11:52 PM   #278
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
重努力緊係XENOBLADEX
聽日休息睇下買唔買隻支持下先XD

舊 08-05-15, 08:51 AM   #279
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
開發一隻廢課金Game 都係3個月貨仔
推出黎run 1年, 袋夠就熄ser 再搞隻新既

你望下而家SE

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 09:48 AM   #280
野良猫
肥倫

引用:
作者: 山內 一典 查看文章
重努力緊係XENOBLADEX
聽日休息睇下買唔買隻支持下先XD
驚你到時玩到停唔到手

聽日更新終於可以淋人油
舊 08-06-15, 01:05 AM   #281
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
8/6 大型更新部份簡介

個人等級上限由20升至50

排名對戰級別上限由A+升至S+

兩種新武器 :格林,水桶

40種新服裝

增加小圈子模式

大部份地圖格局有改動

增加BGM
https://www.youtube.com/watch?v=5ka7tlp6Syw
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 01:05 AM   #282
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
侵略!花枝娘合作衣服
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 01:31 AM   #283
Y.Bird
Ultimate Gamer
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
其實出埋DLC 花枝娘角,
反正100% 合隻GAME,
由可以賺一筆...。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 10:59 AM   #284
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
デカライン高架下完全係新場......但.....太大了吧?
ハコフグ倉庫就變到好窄咁

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 11:35 AM   #285
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
而家開咗新約戰mode,
係咪應該開約戰帖?
Btw, 我ID: NOTSIB

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)

此篇文章於 08-06-15 11:54 AM 被 N0T51B 編輯。
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 11:45 AM   #286
野良猫
肥倫

終於開放lv上限,唔駛成日玩殺人

哩隻真係更新得好密,抵讚抵玩
舊 08-06-15, 12:11 PM   #287
N0T51B
Game Master
非中國藉

Nintendo Switch ID6353-4652-6032
大耳窿油桶超過癮

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
舊 08-06-15, 12:21 PM   #288
野良猫
肥倫

引用:
作者: N0T51B 查看文章
大耳窿油桶超過癮
好想快啲收工番去試
舊 08-06-15, 12:49 PM   #289
N0T51B
Game Master
非中國藉

引用:
作者: 野良猫 查看文章
好想快啲收工番去試
我好有預感任天堂遲啲調低油桶殺傷力,
因為我唔使點用心玩都殺咗10個人

此篇文章於 08-06-15 12:55 PM 被 N0T51B 編輯。
舊 08-06-15, 01:08 PM   #290
野良猫
肥倫

引用:
作者: N0T51B 查看文章
我好有預感任天堂遲啲調低油桶殺傷力,
因為我唔使點用心玩都殺咗10個人
係咪一擊必殺?
舊 08-06-15, 01:19 PM   #291
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
引用:
作者: 野良猫 查看文章
係咪一擊必殺?
唔係, 1hit 70dam 左右,只係最大塊果pat 有判

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 01:23 PM   #292
野良猫
肥倫

引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
唔係, 1hit 70dam 左右,只係最大塊果pat 有判
食正都唔係必殺咁唔掂喎
舊 08-06-15, 01:25 PM   #293
N0T51B
Game Master
非中國藉

引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
但係可以開得好密,射程都唔錯
開兩槍都死得

舊 08-06-15, 02:47 PM   #294
一小英口

玩堆屍應該唔錯

舊 08-06-15, 04:32 PM   #295
一小英口

https://splatoon.nintendo.net/

可以登入nintendo ID 睇stat 同ranking

舊 08-06-15, 09:23 PM   #296
野良猫
肥倫

水桶唔係一擊必殺真係差啲,希望之後有個高攻嘅水桶出現
舊 08-06-15, 09:54 PM   #297
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
唔玩online係咪可以唔使買?因為以我既打機速度打online應該好快冇哂朋友.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 09:59 PM   #298
野良猫
肥倫

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
唔玩online係咪可以唔使買?因為以我既打機速度打online應該好快冇哂朋友.....

哩隻主力係ONLINE部份
舊 08-06-15, 10:56 PM   #299
N0T51B
Game Master
非中國藉

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
Online 打 rank battle 都ok 嘅
因為server會幫你揀人,
我都唔快,所以都係同d rank B玩家玩

舊 08-06-15, 11:58 PM   #300
野良猫
肥倫

新武器都係用唔慣
都係掃+吸盤炸彈最啱我駛

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Under Defeat (已售| G.Rev| Dreamcast舊作移植| 直向STG) ahleung 電視遊戲討論版 20 04-06-24 12:22 PM
[多機種] AKB 1/149 恋愛総選挙 l PSV PSP 已售 l PS3 真.完全版 已售 (奬杯分開NBGI 有良心) 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 86 09-10-13 08:17 PM
Kung Fu High Impact (Kinect專用|橫向ACT|已售) ahleung 電視遊戲討論版 4 03-08-13 11:12 AM
[PSV] シェルノサージュ 已售| シェルノサージュ RE:Incarnation 明年2/21發售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 1000 01-02-13 05:27 PM
『怒首領蜂大復活』(已售)&『ピンクスゥイーツ&ムチムチポーク!』(已售) 森羅 電視遊戲討論版 79 05-04-12 01:13 AM

現在的時間是 02:32 PM

手機版 | APP版