Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27  ... 最後
電視遊戲討論版>Blood Stained ~Ritual Of the Night~ | 五十嵐 孝司 | 已售
血之淚 07:14 PM 06-27-19
作者: ericwpk:
請問一下黑胡椒係打邊隻出?
謝謝
冇怪出
去地下巫術實驗室開籃箱先有

如果整完料理唔夠材料整其他野
可以直接買料理然後分解,咁就可以唔使經常去開箱
ericwpk 07:24 PM 06-27-19
作者: 血之淚:
冇怪出
去地下巫術實驗室開籃箱先有

如果整完料理唔夠材料整其他野
可以直接買料理然後分解,咁就可以唔使經常去開箱
拎到啦, 唔該晒
darkvolver 07:24 PM 06-27-19
作者: 赤兵尉SETH:
無睇攻略好似又錯晒次序...
打到去左終焉之間先返轉頭學反射雷器
我發現通常一卡機或地圖開發到差不多就要打boss...

另外,PS4版本出現1.03更新
強化人間ですの~★ 10:59 AM 06-28-19

ps4boy 11:02 AM 06-28-19
做乜鬼事跳跳跳!
ericwpk 11:11 AM 06-28-19
我有時會用一閃黎代步
darkvolver 11:35 AM 06-28-19
所以月下真係神作及改變了很多人打法...
ericwpk 12:09 PM 06-28-19
原來 chok 波腳可以咁用
s2001154 01:05 PM 06-28-19
作者: 強化人間ですの~★:

原來236k係可以cancel變連跳.....
暗黑騎士 01:22 PM 06-28-19
PS4行版有冇實体架
Sar8 01:45 PM 06-28-19
作者: 強化人間ですの~★:

一如既往既變態
風間鈴木仁 02:08 PM 06-28-19
作者: 暗黑騎士:
PS4行版有冇實体架
當然有 , 但是頭一水過沽清售罄 有都賣 $ 438 旺角好景 /

另外最近返左一水 歐版 (應該有中文) $ 338 ~ 388 左右 旺角區。

@@@@@

拯救世界 - Bloodstained: Ritual of the Night

《血咒之城:暗夜儀式》 是一款以探索為主的橫向捲軸動作角色扮演遊戲,遊戲的故事背景設定在 18 世紀的英國,超自然力量召喚出了一座惡魔城堡,並釋放出了充滿強大魔力的水晶碎片。

Bloodstained: Ritual of the Night已經登陸 PlayStation®4
魔靈娘 09:02 PM 06-28-19
作者: darkvolver:
我發現通常一卡機或地圖開發到差不多就要打boss...

另外,PS4版本出現1.03更新
Switch版
2次死機都係俾完食物個呀婆,然後再問佢想食咩果陣死
血之淚 07:47 AM 06-29-19
白金
雖然故事麻麻但誠意十足

darkvolver 01:11 PM 06-29-19
想問下大家用什麼shard比較多,我現在都係用箭多...

另外,食什麼會回多d血?
Orage 03:38 PM 06-29-19
想問下大家用什麼shard比較多,我現在都係用箭多...

另外,食什麼會回多d血?
吸血+時間停止=無限回血
搖搖 04:48 PM 06-29-19
多數時間都係用追蹤雷同畫

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Orage 05:58 PM 06-29-19
基本好少用結晶,真係會用既只有盾
血之淚 06:04 PM 06-29-19
有地獄犬之前通常都用轉轉畫
有地獄犬之後,其他紅魂都係垃圾
darkvolver 06:40 PM 06-29-19
作者: 血之淚:
有地獄犬之前通常都用轉轉畫
有地獄犬之後,其他紅魂都係垃圾
地獄犬係唔係打塔2邊走個隻?

另外,在oriental sorcery lab有個人坐在個洞內要救...要點救...?
搖搖 07:32 PM 06-29-19
地獄犬係唔係打塔2邊走個隻?

另外,在oriental sorcery lab有個人坐在個洞內要救...要點救...?

地獄犬好似係全身有火果款,炎窟?

比傳送石佢

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
darkvolver 07:34 PM 06-29-19
作者: 搖搖:
地獄犬好似係全身有火果款,炎窟?

比傳送石佢

我入不到去佢個洞.....

5:55 https://www.youtube.com/watch?v=hl3oHL8XIDQ
搖搖 07:46 PM 06-29-19
我入不到去佢個洞.....

5:55 https://www.youtube.com/watch?v=hl3oHL8XIDQ

尼個位要打完尾2 boss拎變換尺寸先入到

charcsc2000 10:07 PM 06-29-19
作者: asd65535:
英文字幕bug 死一次就會正常返
忍不到手去switch港服買,仲係0.1版本,好彩有追post~
希望快d更新,而加好似有老花咁,個人好懞~
sugoteam 10:17 PM 06-29-19
作者: charcsc2000:
忍不到手去switch港服買,仲係0.1版本,好彩有追post~

希望快d更新,而加好似有老花咁,個人好懞~

盡量書櫃d書唔好睇住,好多一睇死game, 我玩PS4 都有中,玩Switch 版時仲多,最後走咗去玩 Hardcore 得佢更新至重新玩過

Sent from my iPhone using Gaforum
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27  ... 最後

返回主題版面