Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
收藏品討論版>LEGO IV MARVEL VS DC
凍檸茶 09:17 AM 05-28-12

yeah yeah 09:40 AM 05-28-12
其實會唔會出單眼佬..
凍檸茶 11:08 AM 05-28-12
FREE HULK

凍檸茶 12:08 PM 06-06-12
印尼D LEGO 好貴.
貴香港成陪
LonelyBlue 05:07 PM 06-06-12
入左lotr 未?
盒9471好好玩
6人加一隻馬, 兩套獸人甲
伊歐文頭盔有印花
城牆冇大件, MOC 有用
無貼紙, 弩炮既木頭居然係print 件

連我唔係咁玩城堡
遲下去番2百零蚊都會入多幾盒做軍隊
凍檸茶 12:08 AM 06-08-12
作者: LonelyBlue:
入左lotr 未?
盒9471好好玩
6人加一隻馬, 兩套獸人甲
伊歐文頭盔有印花
城牆冇大件, MOC 有用
無貼紙, 弩炮既木頭居然係print 件

連我唔係咁玩城堡
遲下去番2百零蚊都會入多幾盒做軍隊
連superhero都未入,
最新入o個d都係上2個月英國報紙o個堆free lego
惡魔X魔鬼 01:20 PM 06-07-12
我想問
係唔係唔可以係shop.lego.com到買野,然後ship黎香港嫁?
凍檸茶 12:01 AM 06-08-12
lego.com唔送香港
係前排amazon送香港, 而家就唔知了
暉暉816 04:00 PM 06-08-12
想問下香港有冇出過Dino系列的5885?
依家仲有冇得賣?大約幾錢?Thanks
凍檸茶 04:54 PM 06-08-12
香港冇返過行,
YBID有500樓下
闇影風 08:11 PM 06-08-12
上星期日買左VOLKSWAGEN T1
今日終於砌好

整體幾好
實物重視度極高, 而且內部裝修都唔錯
係有D地方難砌實呢度差

基於相機壞左, 電話太差, 假如換左電話先有機會補圖
暉暉816 10:28 PM 06-08-12
今日去咗新加坡環球影城,
用咗坡紙109.9買咗5885呢set,大約港幣$680左右。
凍檸茶 11:03 PM 06-10-12
作者: 暉暉816:
今日去咗新加坡環球影城,
用咗坡紙109.9買咗5885呢set,大約港幣$680左右。
恭喜
恭喜
irismong 12:42 PM 06-19-12
作者: 闇影風:
上星期日買左VOLKSWAGEN T1
今日終於砌好

整體幾好
實物重視度極高, 而且內部裝修都唔錯
係有D地方難砌實呢度差

基於相機壞左, 電話太差, 假如換左電話先有機會補圖
難砌實嗎?
你講緊邊度?
我好鐘意佢 >3<~~~
砌完勁有滿足感
GateHacker 12:40 PM 06-19-12
新MONSTER系列好毒啊
想齊Set
凍檸茶 10:59 PM 06-20-12
終於買superman
本身想買埋iron話下星期再返貨

9471 未有貨
jerry 02:19 AM 06-27-12
請問呢兩款市面上幾錢左右呢?
LEGO Monster Fighters The Ghost Train (9467)
Lego 7347 Creator Highway Pickup
好鍾意 9467 monster fightersThe Ghost Train 香港有現貨未呢?反斗城同吉之島未見有
GateHacker 09:54 AM 07-05-12
作者: jerry:
請問呢兩款市面上幾錢左右呢?
LEGO Monster Fighters The Ghost Train (9467)
Lego 7347 Creator Highway Pickup
好鍾意 9467 monster fightersThe Ghost Train 香港有現貨未呢?反斗城同吉之島未見有
鬼車我見IN'S點$8XX

我成SET都好鍾意,EBAY一見一SET買3K,好有衝動
另,有冇人知MONSTER系列個隻袋裝鬼點先有
見人賣緊$5X包
LonelyBlue 12:40 PM 07-05-12
作者: GateHacker:

見人賣緊$5X包
邊度有$5x包
我唔想入火車, 呢兩個月已經買左好多lord of the ring
yeah yeah 12:51 PM 07-05-12
作者: GateHacker:

見人賣緊$5X包
我見bricklink最平39元...未計shipping
GateHacker 03:26 PM 07-06-12
作者: LonelyBlue:
邊度有$5x包
我唔想入火車, 呢兩個月已經買左好多lord of the ring
IN'S點囉未又係
指環王我買左磁力王架馬車算,其他想係想要人仔多過場景
作者: yeah yeah:
我見bricklink最平39元...未計shipping
甘貴
甘去現時點買幾包算
LonelyBlue 04:18 PM 07-06-12
本來為獸人已經入左9471同9476
心郁郁而家打算儲埋佢
差有隻巨人個set同埋磁力王馬車
就齊基本9人眾

磁力王唔知遲下響哈比人set 會唔會有個好d 既look