Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-23-07, 10:28 PM   #1
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
Hello! Project 大包圍討論區~~安倍なつみ、中澤裕子、松浦亜弥らが大量25人が09年3月卒業

事務所官網
http://www.helloproject.com/newsindex.html

Fan Site (Mikitty)
http://mikiing3.blog29.fc2.com/blog-category-0.html

H!P Kids
H!P kids任睇

Miki- sama

名前→藤本美貴
生年月日→1985年2月26日
血液型→A型
出身地→北海道
身長→156cm

ニックネーム→ミキティ、美貴ちゃん、たん
趣味→無趣味(趣味募集中だそうです)
好きな色→黒、白
好きなスポーツ→バレーボール
好きなアーティスト→浜崎あゆみ、安室奈美恵
ペット→アン君、ひまわりちゃん(トイプードル)

此篇文章於 06-20-07 12:31 PM 被 新堂愁一 編輯。
新堂愁一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 10:29 PM   #2
新堂愁一
男人三寶無樣有

全部H!P既野都講得~~
黎啦~~我想開好耐架啦~~

有咩網就拎出黎等我擺頭 post 啦~

舊 04-23-07, 10:35 PM   #3
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: Kaga 查看文章
我睇過 morning 娘第六期揀人 (因為 mikitty o個期)...... "恐怖"並不能足以形容 sayu 當時o既歌聲......
佢而家唱到o岩音我以經覺得神奇過幾千年前起萬里長城....hp o既歌唱導師真係勁.......

點都好, 我勁唔鍾意 mor 娘 d 歌....mikitty 下年快 d 畢業 la....
唔係丫~~~新果隻Single都好正丫~~
我諗緊25號出左響hk買好定遲下過去行大運果時先買好

舊 04-23-07, 10:36 PM   #4
StevenLeong
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
呢排好鐘意睇 Berryz工房 同 ℃-ute

而且 藤本美貴首Lu Lu Lu 第一句歌詞 好得意
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 10:38 PM   #5
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: StevenLeong 查看文章
呢排好鐘意睇 Berryz工房 同 ℃-ute

而且 藤本美貴首Lu Lu Lu 第一句歌詞 好得意
Berryz 我淨係留意 Risako....
13歲ja.....我驚緊自己係咪變態

舊 04-23-07, 10:48 PM   #6
黃金士郎
Game Master
33:33:33

註冊日期: Dec 2002
最近找到M娘的<女子喧嘩物語>PV來看先開始認識同迷上高橋愛,一緊張就爆福井音

お前らみたいなのがいる限り… 俺は、何度でも現れる…
タスケテー、ヒトガ、シンダ
黃金士郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 10:49 PM   #7
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: 黃金士郎 查看文章
最近找到M娘的<女子喧嘩物語>PV來看先開始認識同迷上高橋愛,一緊張就爆福井音
我都好鍾意小愛.....尤其佢以前做 HPN 果時.....勁得意

舊 04-23-07, 10:54 PM   #8
StevenLeong

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
Berryz 我淨係留意 Risako....
13歲ja.....我驚緊自己係咪變態
除左 梨莎子 我仲留意埋 嗣永桃子

C-ute 我留意 鈴木愛理

可能我變態過你
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 10:56 PM   #9
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
支持,不過希望唔好咁快沉

順帶一提,我係矢島舞美既

舊 04-23-07, 10:57 PM   #10
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: StevenLeong 查看文章
除左 梨莎子 我仲留意埋 嗣永桃子

C-ute 我留意 鈴木愛理

可能我變態過你
我比較上正常d....
我係睇M娘為主......
我鍾意睇halo morning仲多過睇佢地唱歌~

舊 04-23-07, 10:58 PM   #11
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: ase 查看文章
支持,不過希望唔好咁快沉

順帶一提,我係矢島舞美既
落力d討論就唔會沈架啦...

話時話我覺得 Kago 真係唔識自愛.....

舊 04-23-07, 10:59 PM   #12
ase
H.P.小博士

引用:
落力d討論就唔會沈架啦...

話時話我覺得 Kago 真係唔識自愛.....
抵佢死
最慘係佢連累nono冇野做

舊 04-23-07, 11:01 PM   #13
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
抵佢死
最慘係佢連累nono冇野做
仲應該會好寂寞tim...
話晒佢地12~3歲一齊到而家.....搞到nono而家都未有碟出
不過好在佢好多TV番組~~唔愁見唔倒

舊 04-23-07, 11:06 PM   #14
Nozomu
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
只看Berryz和C-ute, 其餘一概冇興趣 /

不過隨住berryz既成員漸漸長大, 我都開始少左留意...
Nozomu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 11:09 PM   #15
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: Nozomu 查看文章
只看Berryz和C-ute, 其餘一概冇興趣 /

不過隨住berryz既成員漸漸長大, 我都開始少左留意...
真正既蘿莉控丫

舊 04-23-07, 11:36 PM   #16
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
我相信一兩年之內都會係berryz控\/
risako先係皇道//

c-ute剩係睇愛理/

舊 04-23-07, 11:49 PM   #17
新堂愁一
男人三寶無樣有

有無人同我一樣每個禮拜追 hello morning! ??
我都係睇完先鍾意佢地~~~歌其實我聽得果少少,.....
諗住遲下過去先補購番~~~~不過只補6期開始既~

舊 04-23-07, 11:50 PM   #18
Sgodkyo
the one

提供 : 某夏帆控

H!P kids任睇

舊 04-23-07, 11:53 PM   #19
新堂愁一
男人三寶無樣有

太細個我受唔倒....

而家最想睇既只得幾個~
mikitty, reina, kamei, Ai, Risa.....沒了~

舊 04-24-07, 12:02 AM   #20
ase
H.P.小博士

引用:
有無人同我一樣每個禮拜追 hello morning! ??
我都係睇完先鍾意佢地~~~歌其實我聽得果少少,.....
諗住遲下過去先補購番~~~~不過只補6期開始既~
我冇追,只有睇番dl左好耐冇睇果d,有d真係好好笑,好似講英文果集咁

single我由1st至33th全部持有,排出黎真係幾壯觀~頭果幾隻真係幾難搵

舊 04-24-07, 12:05 AM   #21
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
我冇追,只有睇番dl左好耐冇睇果d,有d真係好好笑,好似講英文果集咁

single我由1st至33th全部持有,排出黎真係幾壯觀~頭果幾隻真係幾難搵
你真係HP忠實信徒
真係難為佢地唔識英文但d歌詞成日要唱

舊 04-24-07, 12:13 AM   #22
新堂愁一
男人三寶無樣有

http://mikiing3.blog29.fc2.com/blog-category-0.html
我成日去既 mikitty fan site....

舊 04-24-07, 12:27 AM   #23
Sgodkyo
the one

Hello! Project Eggs
是什麼東東 ?a

舊 04-24-07, 12:30 AM   #24
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: 神京 查看文章
是什麼東東 ?a
係咪類似見習生果類?

舊 04-24-07, 12:34 AM   #25
Sgodkyo
the one

維基度有一堆list
不過我搵唔到其他資料

植樹共生隊(ともいき・木を植えたい)
森咲樹
前田憂佳
湯德步美(湯徳歩美)
古川小夏
能登有沙

The Possible(THE ポッシボー)
諸塚香奈實(諸塚香奈実)
橋本愛奈
岡田・羅賓・翔子(岡田ロビン翔子)
後藤夕貴
秋山由里香(秋山ゆりか)
大瀨楓(大瀬楓)

新井愛瞳
前田彩里
小川紗季
關根梓(関根梓)
岡井明日菜
佐保明梨
福田花音
和田彩花
古峰桃香
北原沙彌香(北原沙弥香)
西念未彩
吉川友
橋田三令
武藤水華
澤田由梨
小倉愛實(小倉愛実)
仙石南(仙石みなみ)
田中杏里
真野惠里菜(真野恵里菜)
青木英里奈
是永美記

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS] Black Sigil: Blade of the Exiled (Project Exile / 即時戰鬥RPG) 信長 手提遊戲機討論版 30 03-18-09 01:08 AM
香港Drifter成日本Project Mu廠隊車手 scania GAF Racing Engine車迷討論區 0 01-21-08 11:52 PM
[Wii] Project H.A.M.M.E.R [発売中止] neo2046 電視遊戲討論版 22 09-12-07 05:52 PM

現在的時間是 05:52 PM

手機版 | APP版