Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 11-06-19, 12:22 PM   #76
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
Dark Fate唔差, 起碼有中上水準, 今次的明顯缺點只係3個女主角雖有交流, 無T2咁到位

T2實在係不可超越之壁
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-19, 05:35 PM   #77
david
The One

註冊日期: Mar 2002

Get woke. Go Broke. Period.

Next~~

---
NS CC:Morphus X300

此篇文章於 11-06-19 05:41 PM 被 david 編輯。
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-19, 05:42 PM   #78
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
Salvation新鮮感比其他續習大好多,只係d死忠死攬住套舊方程式唔放

舊 11-11-19, 11:43 AM   #79
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
尋日睇完,水準喺T1、2、3、5之下,4一樣中下級。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-19, 11:18 AM   #80
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
睇完。。。第一,裡拳萬歲\/ 你嘅存在唔係為了子宮

其他。。。無其他了,哈密瓜你做咩咁有人性這個不是我認識嘅T800

睇畫面ok值, 睇內容就算吧
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-19, 06:35 PM   #81
david
The One

註冊日期: Mar 2002

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-19, 02:25 PM   #82
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Rance 查看文章
Salvation新鮮感比其他續習大好多,只係d死忠死攬住套舊方程式唔放
琴日喺netflix 睇多次, 同3,5,6比, 真心覺得唔差得過佢哋, 佢用新切入點講喱個故事, 唔洗不停loop個模式, 又有返D著墨點connect返1,2... but~

舊 07-03-20, 06:52 PM   #83
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
趁iTunes特價$48買咗4K Dolby Vision版Terminator: Dark Fate~!

套戲頭半個鐘好精彩,
新敵人、新守護神、女打男咁…

不過,之後三個女戲果段有點悶同拖戲,
到元老級角色相遇之後先好睇返。

"弱化人"Grace,
完全唔覺佢有咩強化咗,
"老太婆"都比佢硬淨…
不過,佢描述到未來無飯食都生到佢咁高大就真係怪怪地。

今季個個未來嚟的都玩從天而降?

睇過結局應該仲有得做落去,
新敵人+新守護神+T-800等,
多多少少應該留咗未來科技係現代,
同埋都無講點消除"新SkyNet" Legion呢個危機。

應該可以再發展人類VS機械的故事,
不過,元老級角色應該唔會再登場了吧?

【谷阿莫】帥哥穿越過來對她死纏爛打,卻不敵護花使者的被迫和他殉情2019《魔鬼終結者:黑暗宿命》
https://www.youtube.com/watch?v=x1EbYtsANyc

The Ending Of Terminator: Dark Fate Explained
https://www.youtube.com/watch?v=RXkGz2QN15E

The Terminator Timeline Explained
https://www.youtube.com/watch?v=JJYHaeQTqz4

此篇文章於 07-03-20 07:06 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-20, 11:15 AM   #84
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
睇埋個追加內容,
原來戲內的墨西哥,
係西班牙扮墨西哥拍攝的。

三個女人戲同過境之間,
仲有少少追蹤動作場面刪走咗,
敵人Rev-9原來係透過民間的網路上網追查一眾主角的下落,
唔駛咁煩專程去美軍基地hack無人機用…(呢個安排有點蠢 )

睇完反而想知Grace係未來世界搭軍機回基地時,
背景果幾條高柱係有乜用途?
係敵方的建築物?所以Rev-7先會玩Titanfall式從天而降?
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-23, 08:36 PM   #85
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
Arnold Schwarzenegger 宣布不再回歸《魔鬼終結者/未來戰士/Terminator》
同時表示系列第五、六集的劇本寫得很差。
https://hypebeast.com/zh/2023/5/arno...ator-franchise
州長都老了, 玩情懷都玩夠了
Heaven 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-23, 11:47 PM   #86
肉羊哩咖
griffin611

或者忍咗好多年,終於吐糟。

舊 05-18-23, 04:31 PM   #87
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Heaven 查看文章
Arnold Schwarzenegger 宣布不再回歸《魔鬼終結者/未來戰士/Terminator》
同時表示系列第五、六集的劇本寫得很差。
https://hypebeast.com/zh/2023/5/arno...ator-franchise
州長都老了, 玩情懷都玩夠了
州長唔係認老,啱啱先拍netflix間諜片集

舊 05-18-23, 08:21 PM   #88
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: wing 查看文章
州長唔係認老,啱啱先拍netflix間諜片集
FUBAR -- 同 Top Gun Maverick 入面個女機師做父女。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Terminator: Genisys (2015) 草薙さん 電影版 149 04-25-16 11:26 AM
Terminator: Salvation 神祕人1號 電視遊戲討論版 64 12-14-10 06:47 PM
[ETC] Halcyon game for 'Terminator' adaptation 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 11-18-07 06:06 PM
睇過 Terminator 既請進~~ rider 電影版 74 09-21-07 11:34 PM
Novel Character Vol. 6: Tim Wineberg PTX-003C Cosplay同人MIX討論區 10 06-30-05 04:58 PM

現在的時間是 01:51 PM

手機版 | APP版