Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 01-09-03, 11:52 AM   #1
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
wonder 奇怪日文顯示問題~~

我係ME度睇到的效果~~~~
但係XP又睇到喎~~~ :@_@":
ME一早裝左櫻花
XP亦都裝左同類的CODEC:@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-03, 12:12 PM   #2
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
之前我都係咁,去呢度 download unicode 裝左應該得
chobits 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-03, 12:55 PM   #3
男
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
well, 我個名呢~~

正常, xp先至睇到的
這個版顯示櫻花碼有問題

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-03, 01:58 PM   #4
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
唔係呀.....我宜家用98都睇到呀.....上次downloado左呢度個日文之後就睇到喇.....

佢o既輸入法同櫻花好似冇乜分別.....仲可以打漢字....但唔識用....
除o左知個「」係「no」就一隻字都唔識打.......

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:18 AM

手機版 | APP版