Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-07-15, 12:45 PM   #51
Nichiki
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
但係我第一次DL之後就無再重裝過,都無石派喎。

我升緊第三把劍,兩個火屬+攻擊嗰把,但要升爆佢似乎有排,我而家先好似LV.10...
9月7日 23:00派
Nichiki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 12:49 PM   #52
血天人

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDAyErS021
引用:
但係我第一次DL之後就無再重裝過,都無石派喎。

我升緊第三把劍,兩個火屬+攻擊嗰把,但要升爆佢似乎有排,我而家先好似LV.10...
玩左兩日仲摸索緊,點知又緊急維修
btw見公告唔係2300先派石咩?我都未收到石

血天人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 10:02 PM   #53
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 血天人 查看文章
玩左兩日仲摸索緊,點知又緊急維修
btw見公告唔係2300先派石咩?我都未收到石
剛剛做完手頭上既嘢,諗住打下,點知又maintain,我覺得開發組根本係想考驗大家耐性,或者幫公司倒米⋯

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 11:03 PM   #54
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
剛剛做完手頭上既嘢,諗住打下,點知又maintain,我覺得開發組根本係想考驗大家耐性,或者幫公司倒米⋯
日本game 習慣左
佢成日覺得整出黎無人玩
Main完送3000石,大家一齊10抽,又抽爆左佢個server

不過隻game 無事果陣,係玩得幾爽

舊 09-07-15, 11:35 PM   #55
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
抽左下,入去玩又死
由手機版發出
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 11:56 PM   #56
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
我一樣又3000石送,正!
十抽後有兩隻一樣嘅5星sora,
係咪直接食左佢?

舊 09-08-15, 08:20 AM   #57
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

我玩左10抽,得一隻5星史迪仔,其餘都係3、4星,其實我堅想要Mickey。
今日終於試玩肥料關,30AP有6星肥料,升得勁快,難怪有人咁快5星80LV。
另外,請問有無快D既方法可以升AP同HP?有時對住每關非必要打既大佬,已經唔夠打。
不過而家剛剛打到104關,其實真係唔悶,可能自己又鍾意KH同Disney角色。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。

此篇文章於 09-08-15 08:25 AM 被 柴崎幸 編輯。
舊 09-08-15, 09:00 AM   #58
血天人

10抽4隻5星,不過無想要ge角色
但係暫時都夠哂打

想問keyblade最多係咪升到20lv? 而家power個把先+10,有排升

舊 09-08-15, 09:17 AM   #59
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
10抽4隻5星,不過無想要ge角色
但係暫時都夠哂打
想問keyblade最多係咪升到20lv? 而家power個把先+10,有排升
我諗我地都係升緊同一把Keyblade,我都係得LV.10。
話說,我地有無人開公會?如果有,不如Join 埋一齊打好過啦。

話說我而家掛緊呢隻5星,升到LV.74,攻力有4909 x 1.91,招技重要係全體火屬大攻擊,OK勁架。

搵唔到遊戲原圖,唯有呢隻頂住檔。

此篇文章於 09-08-15 09:20 AM 被 柴崎幸 編輯。
舊 09-08-15, 09:32 AM   #60
Nichiki

引用:
我玩左10抽,得一隻5星史迪仔,其餘都係3、4星,其實我堅想要Mickey。
今日終於試玩肥料關,30AP有6星肥料,升得勁快,難怪有人咁快5星80LV。
另外,請問有無快D既方法可以升AP同HP?有時對住每關非必要打既大佬,已經唔夠打。
不過而家剛剛打到104關,其實真係唔悶,可能自己又鍾意KH同Disney角色。
升衫就升到AP同HP,我通常唔要件衫淨係每件升哂啲能力
PS.米奇而家被評為魔法系S Rank大獎

此篇文章於 09-08-15 09:34 AM 被 Nichiki 編輯。
舊 09-08-15, 11:43 AM   #61
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: Nichiki 查看文章
升衫就升到AP同HP,我通常唔要件衫淨係每件升哂啲能力
PS.米奇而家被評為魔法系S Rank大獎
都合理既,話晒都係主角嘛。
有個問題,請問Skill嗰格係空既,點先可以加Skill?抑或5、6星先有Skill?
Thanks a lot.

舊 09-08-15, 12:08 PM   #62
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
自問自答,中左相同5星留嚟用應該好過食左佢
因為相同咭都可以照出場,我見好多人都咁樣做
講真網遊版我由beta打到呢家兩年幾了
呢隻手機版個故事暫時9成半同網遊一樣
玩個方面佢改得幾好,好玩好多好多,係行地圖就失望少少
網遊版係rpg成個地圖四圍走,呢家改做mission一忽忽去打
有啲似以前三國無雙ps2版同psp版個分別

舊 09-08-15, 12:37 PM   #63
Nichiki

引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
自問自答,中左相同5星留嚟用應該好過食左佢
因為相同咭都可以照出場,我見好多人都咁樣做
講真網遊版我由beta打到呢家兩年幾了
呢隻手機版個故事暫時9成半同網遊一樣
玩個方面佢改得幾好,好玩好多好多,係行地圖就失望少少
網遊版係rpg成個地圖四圍走,呢家改做mission一忽忽去打
有啲似以前三國無雙ps2版同psp版個分別
其實最終都係要自食,因為要升倍率
舊 09-08-15, 12:41 PM   #64
Nichiki

引用:
都合理既,話晒都係主角嘛。
有個問題,請問Skill嗰格係空既,點先可以加Skill?抑或5、6星先有Skill?
Thanks a lot.
抽咭機隨機出有技嘅金幣,可以俾自己隻主力食,
不過食1粒只有20%機率覺醒,要一次過食5個同skill先100%
或者打到後面會拎到史高治叔叔,100%覺醒技能
舊 09-08-15, 03:42 PM   #65
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
抽咭機隨機出有技嘅金幣,可以俾自己隻主力食,
不過食1粒只有20%機率覺醒,要一次過食5個同skill先100%
或者打到後面會拎到史高治叔叔,100%覺醒技能
唔該晒先,我而家先打到107,有排先拎到。
今天留AP打30肥料關,好快就升爆左5星幣。

舊 09-08-15, 05:56 PM   #66
血天人

引用:
我諗我地都係升緊同一把Keyblade,我都係得LV.10。
話說,我地有無人開公會?如果有,不如Join 埋一齊打好過啦。

話說我而家掛緊呢隻5星,升到LV.74,攻力有4909 x 1.91,招技重要係全體火屬大攻擊,OK勁架。

搵唔到遊戲原圖,唯有呢隻頂住檔。
我都有呢條龍升爆左80lv, 嘩易升相信好快有七星

舊 09-08-15, 09:02 PM   #67
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
打關隨機送既強化卡,火屬多到喊,未有卡升,佔左我一半位,都唔知賣唔賣好
但我要既水木,差不多10次先有一張

舊 09-08-15, 09:13 PM   #68
血天人

引用:
作者: 小草 查看文章
打關隨機送既強化卡,火屬多到喊,未有卡升,佔左我一半位,都唔知賣唔賣好
但我要既水木,差不多10次先有一張
強化卡打耀日任50lv出張6星食省返唔少錢,不過server又down左

舊 09-08-15, 11:37 PM   #69
Nichiki

引用:
我都有呢條龍升爆左80lv, 嘩易升相信好快有七星
咁易升係因為俾你升5隻用嚟升技
舊 09-08-15, 11:40 PM   #70
血天人

引用:
咁易升係因為俾你升5隻用嚟升技
見有人講升技可以由3星食起疊上去,會省好多

舊 09-08-15, 11:51 PM   #71
Nichiki

引用:
見有人講升技可以由3星食起疊上去,會省好多
就算由3星升起,最後都要進多兩隻6星
舊 09-13-15, 11:44 AM   #72
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

原來主線故事暫時得200關,一個星期多啲就已經打得晒。

舊 09-13-15, 02:50 PM   #73
血天人

引用:
原來主線故事暫時得200關,一個星期多啲就已經打得晒。
岩岩先開始營運我諗都唔係好多人衝得咁快ge (雖則我都200關左)
不過唔入團自己d Boss真係搞唔掂, 一俊亞種得個5分鐘你打但係有成幾十萬血

同埋希望佢快d開多d關啦, 我d keyblade唔夠石升級, 每25關先出一粒點都計唔掂數,而家剩係升爆左power同speed個把

另外想問下鬥技場係咪每個月reset一次? d 素材coins係咪要拎哂先?

舊 09-13-15, 11:08 PM   #74
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
岩岩先開始營運我諗都唔係好多人衝得咁快ge (雖則我都200關左)
不過唔入團自己d Boss真係搞唔掂, 一俊亞種得個5分鐘你打但係有成幾十萬血
同埋希望佢快d開多d關啦, 我d keyblade唔夠石升級, 每25關先出一粒點都計唔掂數,而家剩係升爆左power同speed個把
另外想問下鬥技場係咪每個月reset一次? d 素材coins係咪要拎哂先?
我開頭有咩素材就升咩劍,結果而家一把都未升得爆。
既然而家打爆左200關,就慢慢升晒D角色,相信而家已經可以擺到兩隻6星喇掛。

舊 09-14-15, 12:16 AM   #75
血天人

引用:
我開頭有咩素材就升咩劍,結果而家一把都未升得爆。
既然而家打爆左200關,就慢慢升晒D角色,相信而家已經可以擺到兩隻6星喇掛。
新超難度任140lv搞唔掂

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Kingdom Hearts 3 | 發售中 money 電視遊戲討論版 501 09-21-23 04:01 AM
[分享] KINGDOM HEARTS 2 MINIGAME~~ 蚊蚊 電視遊戲討論版 1 01-24-09 12:17 PM
[ETC] Kingdom Hearts Coded imgahou 手提遊戲機討論版 3 09-27-07 12:20 PM
[ETC]Kingdom Hearts 2 - Ending (hints to Kingdom Hearts 3?) neo2046 電視遊戲討論版 13 12-24-05 09:54 AM
[問題] Kingdom Hearts Gizmo 電視遊戲討論版 8 03-11-05 08:39 AM

現在的時間是 11:15 AM

手機版 | APP版