Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-23-12, 11:21 PM   #701
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: 小黑 查看文章
玩PSV 果隻都玩到我停唔到手,59 $ 真係抵玩到爆炸
見到你隻鬼咁快既
後邊D關拎3個章難到爆炸

舊 02-24-12, 12:44 AM   #702
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: kyo353 查看文章
見到你隻鬼咁快既
後邊D關拎3個章難到爆炸
都係一時時好運
我而家玩到個地步已經係頂盡拎得兩個章,3個真係要用勁耐既時間先拎到
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-12, 02:08 AM   #703
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
雙白金 - MOTORSTORM RC (PS3 & PSV)
59蚊, 打一次, 兩SET盃, 抵呀
7金8銀, 兩SET盃就變 14金16銀 (足夠升PSN lv9 ->lv10)

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-12, 10:56 AM   #704
小黑

引用:
作者: 一小英口 查看文章
雙白金 - MOTORSTORM RC (PS3 & PSV)
7金8銀, 兩SET盃就變 14金16銀 (足夠升PSN lv9 ->lv10)
我想知隱藏盃係咩?
同埋beat fd's record 點樣解
舊 02-26-12, 06:24 PM   #705
jaychow7w
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
139,140白金
Marvel super hero squad:comic combat
Wipeout 2

隻wipeout 2好玩加易白金!
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-12, 06:26 PM   #706
jaychow7w

引用:
玩一次就2set白金?不過我未買維他......
舊 02-26-12, 06:56 PM   #707
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
wonder

Wipeout 2

呢隻MOVE GAME唔係難嘢嚟咩....

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-12, 10:51 PM   #708
jaychow7w

引用:
作者: Transformers 查看文章
Wipeout 2

呢隻MOVE GAME唔係難嘢嚟咩....
呢隻唔係racing果隻wipeout喎!同埋我只係用手掣玩。
舊 02-26-12, 11:02 PM   #709
一小英口

引用:
我想知隱藏盃係咩?
同埋beat fd's record 點樣解
你有一個PSN fd 玩左其中一關會有個時間 (要佢個時間快過你既)
之後你玩得快過佢, 果個就係銅盃

隱藏盃
有個係喺playground 入兩次籃
有個係開兩部隱藏車 (射入10球足球 & 10次入籃 各有一架)

引用:
作者: jaychow7w 查看文章
玩一次就2set白金?不過我未買維他......
你喺其中一邊玩到白金 (或者同時進行都得, 個save 會自動sync的)
之後另一邊開番隻game, 會自動pop up 你喺第二部機打左既盃出黎
都幾爽架

舊 02-27-12, 10:59 PM   #710
tong21093126
Junior Member

註冊日期: Jun 2011
有冇人有玩Red Faction: Armageddon呀,隻game真係冷門到....

有既可唔可以幫我解果個復活獎盃

我psn: starboy2109
tong21093126 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 12:24 AM   #711
小黑

隻MOTOR STORM 解唔到隻PITWALL 盃,係咪白金無望,我要高人指路
舊 03-01-12, 02:37 AM   #712
一小英口

引用:
隻MOTOR STORM 解唔到隻PITWALL 盃,係咪白金無望,我要高人指路
我岩岩send左個你本身快過我既challenge 俾你 打10次就搞掂

舊 03-01-12, 06:27 AM   #713
小黑

引用:
我岩岩send左個你本身快過我既challenge 俾你 打10次就搞掂

一陣開黎睇下試下得唔得先
舊 03-01-12, 06:47 AM   #714
kyo353
Game Master

白金左火影
最後D卡要估佢點出撞左勁耐

舊 03-01-12, 11:16 AM   #715
小黑

引用:
一陣開黎睇下試下得唔得先
試左開game,見到你個msg sent from ps3
不過冇得beat 你個record..可能真係一定要快過自己既record 既賽道先得

我自己試埋del psv 個game再裝返都唔得...差8次=_=
舊 03-01-12, 12:13 PM   #716
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
唔可以用副Account 玩十個慢record出黎
之後比主Account破返?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 03:12 PM   #717
小黑

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
唔可以用副Account 玩十個慢record出黎
之後比主Account破返?
你主acc 快過佢就好似唔得
一定要第二個record 快過第一個record 先有得係pitwall 出現

我pitwall 上面全部都係 我快過人地,之後下面果堆就係果d頭15 名既record....
我明明都玩得好慢架啦
舊 03-01-12, 03:44 PM   #718
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
你主acc 快過佢就好似唔得
一定要第二個record 快過第一個record 先有得係pitwall 出現

我pitwall 上面全部都係 我快過人地,之後下面果堆就係果d頭15 名既record....
我明明都玩得好慢架啦
即係要咁 ?
1) 主account: 龜速
2) 副account: 快龜速1秒b
3) 主account: I break your record la~

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 04:36 PM   #719
小黑

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
即係要咁 ?
1) 主account: 龜速
2) 副account: 快龜速1秒b
3) 主account: I break your record la~
就係要咁喇
舊 03-01-12, 05:02 PM   #720
LeUnG0o0
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
引用:
就係要咁喇
咁即係一開始咩都唔做 就係拿拿林開acc攪左先@@
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 06:38 PM   #721
LeUnG0o0
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
RO終於白金@c@
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 07:34 PM   #722
kyo353
Game Master

引用:
就係要咁喇
我上網睇D人話PITWALL可以重解...但係我玩D過左既都唔得

舊 03-01-12, 09:05 PM   #723
小黑

引用:
作者: kyo353 查看文章
我上網睇D人話PITWALL可以重解...但係我玩D過左既都唔得
重解係咩意思先?
舊 03-01-12, 09:14 PM   #724
小黑

唔知搞乜鬼個PIT WALL 都唔識郁咁既
舊 03-01-12, 09:43 PM   #725
小黑

終於解到了,雙白金了
原來有個最簡單既方法,係PS3 上面開一個新PSN ACC
之後入RC 玩第一關,是但玩個龜速出黎,之後SEND 俾主ACC
之後主ACC 就會有個CHALLENGE 既郵件,狂玩同一關就得
但要注意係PSV 係會收唔到,一定要係PS3上面先會出現

論壇跳轉

現在的時間是 11:17 AM

手機版 | APP版