Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-13-22, 02:51 AM   #1
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
Deadpool & Wolverine (2024-07-26)

Deadpool 係咪有份出現 Dr. Strange atMoM 未知,不過萬眾期待嘅 Deadpool 3 公怖(?)咗有導演,就係繼續拍住 Free Guy 同 Adam Project 嘅 Shawn Levy。Reynolds 自已講嘅,可以信住先掛:

https://twitter.com/VancityReynolds/status/150241721265263002

此篇文章於 02-12-24 08:10 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-22, 06:10 AM   #2
肉羊哩咖
griffin611

冇嘢講,自己睇:

舊 09-28-22, 08:19 AM   #3
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
冇嘢講,自己睇:
我們期待的一幕終於要來了嗎?!

不過還要等很久呢

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-22, 08:50 AM   #4
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
多重宇宙狼叔
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-22, 10:03 AM   #5
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
hugh jackman!

舊 09-28-22, 10:22 AM   #6
Eking

註冊日期: Feb 2006
正常hugh jackman都係客串...

舊 09-28-22, 02:26 PM   #7
肉羊哩咖
griffin611

一出成個網癲晒,唔洗咩內容,已經吸引過公怖過嘅 MCU 片~~~

要講嘅,一連樣都冇,得個側面剪影;二,唔放過任何機會玩置入式廣告!

舊 09-28-22, 03:40 PM   #8
wing
格鬥低手

引用:
作者: Eking 查看文章
正常hugh jackman都係客串...
個logo係3條爪痕, 似乎唔係客串咁少

舊 09-28-22, 03:44 PM   #9
Eking

重點係hugh jackman都講左唔做, 明顯地佢係賣人情俾 Ryan Reynolds, 唔排除好似DP2 CABLE 咁做一集, 或者交替俾新人

舊 09-28-22, 04:21 PM   #10
肉羊哩咖
griffin611

離一離題,有傳之前套 DSMoM 「撞咗期」而無出,跟住套 Secret War 有搵過 Jack Man 重作馮婦,唔知成唔成到事。

舊 09-28-22, 04:24 PM   #11
wing
格鬥低手

引用:
重點係hugh jackman都講左唔做, 明顯地佢係賣人情俾 Ryan Reynolds, 唔排除好似DP2 CABLE 咁做一集, 或者交替俾新人
如果好似上集cable咁多戲份, 應該好多人好滿意

舊 09-28-22, 08:59 PM   #12
肉羊哩咖
griffin611

玩嘢繼續~

舊 09-28-22, 10:13 PM   #13
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
羅根嘅死係"羅根" 嘅劇情 (2029年)

只要拍2029年前的劇情就可以...........

唔洗玩平行世界 / 多重宇宙

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-22, 10:52 PM   #14
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
自蜘蛛俠NWH後最令人興奮嘅MCU消息。Phase 4除咗NWH外可以話係冇乜驚喜,可能大家仲係浸淫喺Phase 3 Endgame 嘅高潮,要由頭開始過始終會有啲失落。如果用足球嚟比喻嘅話,Phase 3係英超去到煞科高潮及歐聯去到決賽決定冠軍,而Phase 4就係新球季啱啱先開始。

有Doctor Strange MoM嘅例子做前科,Hugh Jackman應該都會好似MoM裡面嗰啲Illuminati演員咁,呢集純粹只係復活蛋式客串為粉絲帶嚟歡樂,之後就正式交棒畀MCU官方嘅狼人演員。話晒Hugh Jackman都唔再後生,應該冇乜可能要佢長做。

(除非叫佢授權批准可以用CG key佢嘅樣落以後啲電影度

此篇文章於 09-28-22 10:56 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-22, 09:45 AM   #15
Eking

新條片真係好搞笑.....講真我都希望佢JOIN MCU.....最好有埋X23

舊 09-29-22, 05:59 PM   #16
wing
格鬥低手

引用:
新條片真係好搞笑.....講真我都希望佢JOIN MCU.....最好有埋X23
marvel 咁多套都係雷, 希望呢套保持水準

舊 07-12-23, 07:27 PM   #17
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
竟然冇人貼

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-24, 08:00 AM   #18
肉羊哩咖
griffin611

予予告

此篇文章於 02-12-24 08:08 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 02-12-24, 09:05 AM   #19
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
字幕
竟然玩TVA? 洛基會唔會有份?

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-24, 10:12 AM   #20
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

港VER

FIXED

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-12-24 11:34 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 02-14-24, 04:46 PM   #21
肉羊哩咖
griffin611

紀錄!史上最多人睇嘅予告片,頭 24 粒鐘計。

舊 04-22-24, 08:31 PM   #22
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

重點最後一句...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-22-24, 09:25 PM   #23
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

嗯....轉個頭......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-22-24, 09:33 PM   #24
肉羊哩咖
griffin611

三級預定 。據報滴嚟畀佢哋去得好盡吓 — 包括踩滴住嚟~

舊 04-22-24, 09:58 PM   #25
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

港版都有了

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 04-22-24 10:32 PM 被 亍 ◣ 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Deadpool 2 (MAY 18 2018) | 美限BD跟Children's Book (第7頁#175) david 電影版 191 01-12-21 07:27 AM
[西片] Atomic Blonde (查理絲花朗+ Deadpool 2 導演)<2017> 信長 電影版 18 08-01-17 10:35 AM
Deadpool Movie 有片! manpower893 電影版 143 05-20-16 02:52 PM
[多機種] DEADPOOL (死侍) 信長 電視遊戲討論版 26 06-29-13 01:00 AM

現在的時間是 02:15 PM

手機版 | APP版