Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-30-04, 04:11 PM   #1
fayfer
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
幾多人有睇美國漫畫ga習慣ga?

幾多人有睇美國漫畫ga習慣ga?
大家又會睇開邊本ga?
例如spawn,hell spawn,spiderman,batman

舊 07-30-04, 04:16 PM   #2
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
剩係睇街霸
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 04:20 PM   #3
愚零鬥武多
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2003
有...
開頭睇25-30本一個月(7,8年前),
現在5,6本一個月.
愚零鬥武多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 04:40 PM   #4
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
美國漫畫我只睇Alex Ross的作品
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 04:40 PM   #5
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
想知依家美漫要多少錢一本?

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 04:48 PM   #6
AGITΩ
Game Master

註冊日期: Feb 2003
我都好想睇... 但係覺得d故事系列好雜...
同埋下下都要由外國入口... 都幾貴下...

舊 07-30-04, 04:55 PM   #7
fayfer
Crazy Gamer

引用:
作者: 嘿哈兒
想知依家美漫要多少錢一本?
$24一本到
引用:
作者: AGITΩ
我都好想睇... 但係覺得d故事系列好雜...
同埋下下都要由外國入口... 都幾貴下...
其實唔係太貴ga la,
一本都要成US2.50($19.5)
口係香港買都係$24
差唔多ga la

此篇文章於 07-30-04 04:58 PM 被 fayfer 編輯。
fayfer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-04, 11:46 PM   #8
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

睇開jim lee
and ultimate系列

capcom 無口齒!!!
支持三上過檔 任天堂
witchblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-04, 01:12 AM   #9
Akito86
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2003
冇睇開, 不過幾鐘意spawn, 邊度有得買架??

舊 08-03-04, 09:27 AM   #10
fayfer
Crazy Gamer

引用:
作者: Akito86
冇睇開, 不過幾鐘意spawn, 邊度有得買架??
口係信和地庫有一間
好似銅鑼灣都有一間,等我去一去睇下口係邊度

舊 08-03-04, 09:32 AM   #11
愚零鬥武多

引用:
作者: fayfer
口係信和地庫有一間
好似銅鑼灣都有一間,等我去一去睇下口係邊度
銅鑼灣有兩間,
1/F---Metro Comics---價格比較平,種類唔多.
2/F---Clark Comics---價格正常,種類多.
舊 08-03-04, 09:33 AM   #12
fayfer
Crazy Gamer

引用:
作者: 愚零鬥武多
銅鑼灣有兩間,
1/F---Metro Comics---價格比較平,種類唔多.
2/F---Clark Comics---價格正常,種類多.
thx

係口係銅鑼灣邊度ga
我驚去錯
同埋d價錢係點ga?

舊 08-05-04, 10:26 AM   #13
愚零鬥武多

引用:
作者: fayfer
thx

係口係銅鑼灣邊度ga
我驚去錯
同埋d價錢係點ga?
係糖街的銅鑼灣中心,
我都係個頭買,但唔係好記得...大約...
1/F---Metro Comics---12算8折,出書頭兩天12算6折
2/F---Clark Comics---12算8折
你自己可以去証實下
舊 08-05-04, 11:03 AM   #14
singsingjai
Crazy Gamer

我整係看舊既漫畫
如: BatMan vs Predator
BatMan vs Predator 2
Aliens vs Batman
Aliens vs Predator

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-04, 03:50 PM   #15
hk_boy
諸行無常 諸法無我

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDSwitch
Nintendo Switch IDPS Vita
3DS Friend Code0123 4567 8900
PSN  IDXBox one
XBox Live GamertagPlayStation 4
以前睇都有Spawn,Xmen,
之前都有睇Hellboy~

但美漫呢期無咩野好注目~

日本(本州)縱斷した,オレは~!
遙かなる時空,異形の月!
セガサミーホールディングス株式会社
hk_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-04, 03:51 PM   #16
hk_boy
諸行無常 諸法無我

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDSwitch
Nintendo Switch IDPS Vita
3DS Friend Code0123 4567 8900
PSN  IDXBox one
XBox Live GamertagPlayStation 4
引用:
作者: windart
美國漫畫我只睇Alex Ross的作品
Alex Ross好野黎~!!識貨~!!

日本(本州)縱斷した,オレは~!
遙かなる時空,異形の月!
セガサミーホールディングス株式会社
hk_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:35 AM

手機版 | APP版