Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-20-13, 08:45 AM   #376
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
做Sopranos主腳嘅Jame Gandoldini今日病逝, 享年51歲。

舊 07-03-13, 01:44 AM   #377
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
Dexter S08E01
第1集加埋預告
充滿劇力﹗
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 01:52 AM   #378
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
Dexter S08E01
第1集加埋預告
充滿劇力﹗
臨尾個爆點正呀

舊 07-03-13, 01:59 AM   #379
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
Dexter依然keep住咁緊張,最後一季真係唔捨得
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 02:09 AM   #380
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
DEX
好想快D知道個AUNTIE點解咁神

舊 07-03-13, 02:10 AM   #381
BRA武藏
Game Master

引用:
作者: cancerman 查看文章
臨尾個爆點正呀
希望最後DEXTER死來當某種贖罪(唔好坐監)
DEB 做返差人,撫養姪仔
而家DEB咁太慘啦
舊 07-04-13, 05:12 PM   #382
Sito
人修羅

引用:
作者: Montague 查看文章
DEX
好想快D知道個AUNTIE點解咁神
DEX
應該dex細個已經係由個auntie輔導,甚至有份幫harry製定規則,從一開始就知dex在殺人
舊 07-09-13, 12:47 AM   #383
BRA武藏
Game Master

Dexter S08E02
原來
第一塊染血玻璃戰利品係咁黎的
舊 07-22-13, 10:06 AM   #384
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
The Mentalist 第五季今晚明珠上!CCTVB又唔聲唔聲喇,好在13出翻嚟有追House啫~氣!

強力要求The Mentalist獨立成樓。

舊 07-29-13, 03:52 AM   #385
Sito
人修羅

最近先開始睇漢尼拔,相比之下Dexter簡直是正義的朋友啊……
舊 07-29-13, 04:39 AM   #386
BRA武藏
Game Master

引用:
作者: Sito 查看文章
最近先開始睇漢尼拔,相比之下Dexter簡直是正義的朋友啊……
舌尖上的美國 XD
剩睇構圖、美術、配樂都值
舊 07-31-13, 04:32 AM   #387
FOKKIT
Banned

Dexter S08E05
Yates 原來又係小角色
下集Hamilton個仔好似同Vogel 有關係,製造緊第二個Dexter??
今集季已經去到一半,Hannah仲未出場!?

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 03:29 PM   #388
Sito
人修羅

引用:
作者: FOKKIT 查看文章
Dexter S08E05
Yates 原來又係小角色
下集Hamilton個仔好似同Vogel 有關係,製造緊第二個Dexter??
今集季已經去到一半,Hannah仲未出場!?
Dexter
我覺得開腦殺手條線可能未完,根本另有其人
舊 08-01-13, 03:42 PM   #389
Montague
遺伝子生物工学博士号

Dex
劇情终於好睇好多
主要係因為DEB终於重新振作
自己由SEASON7尾部DEB話自己鍾意DEX巳經覺得好唔對路,編劇亦都係好似因為又唔知點寫佢同DEX個關係而開始亂黎.....
DEXTER由SEASON1開始就巳經放好多劇情嚮呢兩個兄妹角色度,一直寫既亦都係只有兄妹情,情人既情既話真係好難去拉得上....
希望黎緊既劇情佢地可以KEEP返呢個關係

(又睇黎編劇有意思拉返JOEY同DEB既呢段關係?)

舊 08-02-13, 03:00 AM   #390
Sito
人修羅

引用:
Dex
劇情终於好睇好多
自己由SEASON7尾部DEB話自己鍾意DEX巳經覺得好唔對路,編劇亦都係好似因為又唔知點寫佢同DEX個關係而開始亂黎.....
DEXTER由SEASON1開始就巳經放好多劇情嚮呢兩個兄妹角色度,一直寫既亦都係只有兄妹情,情人既情既話真係好難去拉得上....

Dex
特別係兩個演員之前結婚又唔咁玩,無理由而家離左婚先寫dex同deb一齊掛?
舊 08-02-13, 10:23 PM   #391
Sito
人修羅

新一季Person Of interest果然抽施諾登水
舊 08-03-13, 01:27 AM   #392
FOKKIT
Banned

引用:
Dex
劇情终於好睇好多

Deb
Deb男女關係一向幾亂,Dexter又唔係親大佬,
果刻將感情放錯係Dexter度唔係講唔通

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 01:42 AM   #393
Montague
遺伝子生物工学博士号

引用:
作者: FOKKIT 查看文章
Deb
Deb男女關係一向幾亂,Dexter又唔係親大佬,
果刻將感情放錯係Dexter度唔係講唔通
Deb
我就覺得好似溝都溝唔埋咁...
每個SEASON, DEB幾乎次次都有新既LOVE INTEREST,由LUNDY到ANTRON到JOEY等等...
而DEX每次同DEB一齊都只係大家去下食下午茶,嚮自己屋企門口隊下啤酒互tease對方,嚮表達手法下真係好難寫到佢地係情侶
不過希望真係DEB自己一相情願放錯感情,做返對搞笑兄妹會好睇好多

舊 08-05-13, 08:28 PM   #394
cancerman
Game Master

Lightbulb

"Dexter S8E06
放生獵物唔會有好下場,Dexter又再犯XD

舊 08-06-13, 01:47 PM   #395
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Sito 查看文章

新一季Person Of interest果然抽施諾登水
係唔係10月呀?? 等到身痕了..

舊 08-06-13, 02:11 PM   #396
Sito
人修羅

引用:
作者: traveller 查看文章
係唔係10月呀?? 等到身痕了..
9月尾就播了,超期待
舊 08-13-13, 08:58 PM   #397
BRA武藏
Game Master

The Newsroom S2
感覺不如上1季精彩
舊 08-14-13, 04:05 AM   #398
BRA武藏
Game Master

引用:
作者: cancerman 查看文章
"Dexter S8E06
放生獵物唔會有好下場,Dexter又再犯XD
近2集
睇見佢同DEB
輪流去找某人睇心理醫生咁
真係笑出來
舊 08-19-13, 09:05 PM   #399
cancerman
Game Master

Lightbulb

Dexter S8E8

睇見佢地四個同檯食飯真係攪鬼,
飯後仲有餘興節目XD

上集仲諗緊點解劇情冇乜突破,
點知今集最尾劇情一轉即刻醒神晒。

此篇文章於 08-19-13 09:07 PM 被 cancerman 編輯。
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-13, 08:32 PM   #400
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
死喇, 睇pearl先知Perception已經出左第二季

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:44 AM