Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 787 1287 1687 1737 1777 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1797  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Sar8 05:37 PM 08-06-20
奶光寶解
GN00508771 12:20 AM 08-07-20
可惜冇自充NP(不過咁又會同黑周那重覆左)
Sar8 09:46 AM 08-07-20
咁開左神周先強化奶光...
佢地都將神周定做上位互換,奶光迫唔走係正常
pet3 10:56 AM 08-07-20
作者: Sar8:
咁開左神周先強化奶光...
佢地都將神周定做上位互換,奶光迫唔走係正常

寶解完

唔雙特攻

攻擊力仲係輸神周
還沒自充

好想知到底有幾多個敵人可以中到雙特攻
Sar8 11:03 AM 08-07-20
作者: pet3:
寶解完

唔雙特攻

攻擊力仲係輸神周
還沒自充

好想知到底有幾多個敵人可以中到雙特攻
全隻驚得8隻人可以食到雙特
pet3 01:17 PM 08-07-20
全隻驚得8隻人可以食到雙特

班媽寶講到好多咁
可以輕鬆打出超越阿周娜咁
Sar8 05:38 PM 08-07-20
輩前3T強化解除耐性
Sar8 05:17 PM 08-09-20
居然係武藏寶解
沖田哭死在廁所
pet3 06:41 PM 08-09-20
居然係武藏寶解
沖田哭死在廁所
武藏 強化完仲係輸沖田雙斯卡蒂吧
Sar8 10:32 PM 08-09-20
武藏 強化完仲係輸沖田雙斯卡蒂吧
點解唔係獨立比較而沖田要夾兩隻bba
digiharuka 10:42 PM 08-09-20
居然係武藏寶解
沖田哭死在廁所
沖田綁在ぐだぐだ, 已是死症了; 除了等復刻ぐだぐだ外都不用想到佢有強化吧
幕間?? 要問經驗值吧

====

單計一次寶具傷, 武藏已經贏唔知幾多條街了
the fool 01:48 AM 08-10-20
輩前3T強化解除耐性
其實仲有個攻擊力Up
居然係武藏寶解
沖田哭死在廁所
估唔到係武藏,仲以為係強化沖田病弱
終於有隻真係叫做剋到AE o既人(雖然カーマ都有特攻技,但本身殺職被剋),個強化應該係想配合返2.5故事描述
寶解完即刻試下打Memorial Quest,寶1魔放Lv10都唔夠力一刀收隻AE皮有少少失望,但諗返轉頭無其他Buff(好似)白字打到十萬左右算係咁
pet3 07:07 AM 08-10-20
點解唔係獨立比較而沖田要夾兩隻bba
因為現在敵人出單隻頭目時
一定會是打手跟兩隻強化咁打嘛

佐倉 要最大攻擊要跟梅林 配bb鎖卡
但梅林果20即係極限打兩次寶具就無

沖田小姐大勝利就雙斯卡蒂+BB卡
可以打4次寶具+不斷爆擊....

大家未強化時(即現在中服/港服)
我打金蛋果條龍
沖田+1斯卡蒂+極地服=36萬
武藏+1梅林+極地服=32萬

係強化後的現在先平衡番d
digiharuka 05:23 PM 08-10-20
其他不說了

男裝靈衣

西哥 >> 布姐
紅A >> 伊莉亞
蘭陵王 >> 輩前 吧

(サテー 之前的大概是劇透了) w
Hextor 06:35 PM 08-10-20
果然要睇住STREAMER爆死會易D中
キャストリア未抽晒送果D石+福袋石寶一收工
福袋Voyager
GN00508771 06:37 PM 08-10-20
キャストリア 20連中
福袋中水著BB....

諗緊追唔追寶具 感覺好人權
廢‧人一個 09:42 PM 08-10-20
術王真係影響生態...
Sar8 11:33 PM 08-10-20
大家話狐好慘...
其實應該貞德最慘先岩
大家都無敵,傻果個係真正既無敵
T.K. 12:55 AM 08-11-20
副賬石沉大海sosad
廢‧人一個 01:06 AM 08-11-20
作者: T.K.:
副賬石沉大海sosad
the fool 04:52 AM 08-11-20
真係俾人估中最後係強化SN組:
兄貴終於有+攻擊力skill,更加實用
B叔殿後能力再強化,佢個寫法應該係每復活一次就加一個B Up
エミヤ等左咁多年終於有得變返A寶具,試左次齋用回路接続都回到72NP,(唔知同對面係狂有無關係,聽講好似會回少d)連射應該唔係問題,但第二下會細力好多(順便一提,鷹之瞳出星得廿幾粒)
水著妖尼興趣不大(雖然都會抽...),比較想要布姐
而家改左曜日任無綠方,少多好多動力去打,應該得閒農下素材就算
FGOW先著55萬人限定,唔知過左有無方法DL
大家話狐好慘...
其實應該貞德最慘先岩
大家都無敵,傻果個係真正既無敵
雖然聽講魔放力度一樣大,但玉藻寶具有+CT(另帶回血)無得代替
キャストリア同貞德比就真係慘d,大家都有弱体解除,但キャストリア係解左先所以一定可以上到無敵(仲要有加攻).
不過貞德係個無敵係1T,キャストリア得1次,如果對面放2個寶具就難搞d

P.S.:招友解任
pet3 08:01 AM 08-11-20
作者: GN00508771:
キャストリア 20連中
福袋中水著BB....

諗緊追唔追寶具 感覺好人權

弓貞和狂武好像飛天了

但狂武點連?
第一回合

黑杯狂武+雙呆全開
之後直接次次回100 ?
-------------------------

寶石+雙呆藍放=55
一呆+50 =65
二呆+50= 第3次完成

這種我就識
廢‧人一個 08:45 AM 08-11-20
弓貞和狂武好像飛天了

但狂武點連?
第一回合

黑杯狂武+雙呆全開
之後直接次次回100 ?
-------------------------

寶石+雙呆藍放=55
一呆+50 =65
二呆+50= 第3次完成

這種我就識
你想要嘅答案:
https://www.youtube.com/watch?v=elED...ature=emb_logo
digiharuka 10:11 AM 08-11-20
作者: the fool:
而家改左曜日任無綠方,少多好多動力去打,應該得閒農下素材就算
做1個日任 10粒, 2個再多10粒, 3個再多10粒; 去看任務看看啦
T.K. 12:57 PM 08-11-20
術吾A隊個回轉率,好多時兩個寶具oc多左次無敵
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 787 1287 1687 1737 1777 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1797  ... 最後

返回主題版面