Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-23-08, 10:59 AM   #501
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
最緊要既係:音響方面ok唔ok?
我識得幾個fd讀書果陣都話Aus果邊d卡啦ok唔係好新、又唔係好得(不過都已經係02年既事)

p.s.
上個月去吉隆坡,影左張咁既相

普遍黎講,綠盒多d台灣歌手既歌
不過深入少少問,你想唱咩歌手既國語歌?
翼勢力, 黑澀會........

原因 18禁不禁........

舊 01-04-09, 02:45 PM   #502
macross7ra
Ultimate Gamer
FireBomber!

註冊日期: Aug 2002
無人唱k呀 ?

舊 01-04-09, 05:09 PM   #503
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
我都想玩,18號(SUNDAY)放假/

舊 01-06-09, 02:09 AM   #504
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
如果18/1的話,除左我同kofire之外,仲有冇人得閒?

又或者唔得的話,可以再提議日子
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 01:00 PM   #505
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
如果18/1的話,除左我同kofire之外,仲有冇人得閒?

又或者唔得的話,可以再提議日子
如無意外. 我應該得..

舊 01-06-09, 09:50 PM   #506
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
我18號得!
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 11:08 PM   #507
下雪邊界

GAF音樂版1月份K聚
日期:18/1

1) 下雪
2) jimmyogata
3) 月牙火介
4) 情婆

18號m7唔得閒,要下次先可以出現

引用:
作者: 情婆`` 查看文章
我18號得!
你果日係咪同DA黎?我同masaki仲等緊佢ga
仲有...你e+可唔可以唱到歌ga
舊 01-09-09, 02:27 PM   #508
liverwan

註冊日期: Dec 2004
我想問我可唔可以加入=.=?
09年到今日都無唱過k
18號只要唔係唱貓頭鷹都應該ok
同埋你地唱d咩歌多@.@?
我只識唱國語同廣東....
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-09, 01:23 AM   #509
下雪邊界

引用:
作者: liverwan 查看文章
我想問我可唔可以加入=.=?
09年到今日都無唱過k
18號只要唔係唱貓頭鷹都應該ok
同埋你地唱d咩歌多@.@?
我只識唱國語同廣東....
我地通常唱開下午2點開始果個時段

仲有,我地呢班人入面會有日本同英文人,不過大部份都係唱開廣東同國語,放心啦

呀……仲有,你報唔報名ga?
舊 01-11-09, 03:58 AM   #510
liverwan

註冊日期: Dec 2004
引用:
我地通常唱開下午2點開始果個時段

仲有,我地呢班人入面會有日本同英文人,不過大部份都係唱開廣東同國語,放心啦

呀……仲有,你報唔報名ga?
GAF音樂版1月份K聚

1) 下雪
3) 月牙火介
4) 情婆
5) liverwan

係咪pm你留低聯絡方法?!:X
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-09, 11:29 AM   #511
sgouki
gakky奸爸dee

而家Neway 真係少好多歌, 但Green Box又貴好多, 假日$150起我真係未唱過咁貴.......

舊 01-11-09, 03:55 PM   #512
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

GAF音樂版1月份K聚

1) 下雪
3) 月牙火介
4) 情婆
5) liverwan
6) DA

我緊係唱得歌啦~~~!
最多無咩氣者~~~~
舊 01-11-09, 11:59 PM   #513
下雪邊界

引用:
作者: liverwan 查看文章
係咪pm你留低聯絡方法?!:X
無錯

引用:
作者: sgouki 查看文章
而家Neway 真係少好多歌, 但Green Box又貴好多, 假日$150起我真係未唱過咁貴.......
綠盒假日150 << 你唱咩時段先?

引用:
GAF音樂版1月份K聚

1) 下雪
3) 月牙火介
4) 情婆
5) liverwan
6) DA

我緊係唱得歌啦~~~!
最多無咩氣者~~~~
咁果日唔好咁激喇,首首降2個key唱啦

另,jimmyogata!!!你有冇煲到范范既歌?我果日想聽你唱
舊 01-12-09, 01:23 AM   #514
聰一(沖一)
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 情婆``
GAF音樂版1月份K聚

1) 下雪
3) 月牙火介
4) 情婆
5) liverwan
6) DA
想問一下係咪「加周紅」呢
如果係唔知仲可唔可以參加?

好想唱五月天新歌呀~~
聰一(沖一) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 12:28 PM   #515
sgouki
gakky奸爸dee

引用:
無綠盒假日150 << 你唱咩時段先?
APM 綠盒 8點開始, 150 剩人頭, 冇飲酒, 埋單要2舊..........
估吾到APM 開都咁舊, 仲用有線MIC, 下次一定吾會去HAPPY 同黃金.....

舊 01-12-09, 10:39 PM   #516
下雪邊界

GAF音樂版1月份K聚
時間:下午2點
地點:大角咀綠盒K歌站
1) 下雪
3) 月牙火介
4) 情婆
5) liverwan
6) DA

引用:
作者: 聰一(沖一) 查看文章

好想唱五月天新歌呀~~
無錯 (個人感覺:neway次次都無得低,仲會好準時響法定時間前3分鐘cut歌)
如果你有興趣的話,可以報名

五月天...我只係識終結孤單...

引用:
APM 綠盒 8點開始, 150 剩人頭, 冇飲酒, 埋單要2舊..........
估吾到APM 開都咁舊, 仲用有線MIC, 下次一定吾會去HAPPY 同黃金.....
晚上一定貴啦 (所以通常都下午唱,除非生日節日)
不過150人頭又真係過份左d...呢個數係8年前我Happy hour唱k兼劈酒既埋單價錢
舊 01-13-09, 02:40 AM   #517
月牙火介
《kofire》

隔左一排今次終於成團啦!
到時我要狂嗌!!

之前同fd為左唱JAY d新歌去左次NEWAY,
(我應該有兩三年冇去過NEWAY)
發現同加州紅比,D歌係各有多少,
但有一D歌係兩間都冇左 (例如Jay o既-擱淺)
NEWAY最神係有信樂團亞信D新歌\/
同埋而家NEWAY唱貓頭鷹時段平番過加州紅

舊 01-13-09, 02:54 AM   #518
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

GREEN BOX我有75折呀(好似係)!!!!提我帶證啦~~~~
舊 01-13-09, 08:37 AM   #519
下雪邊界

引用:
作者: 月牙火介 查看文章
到時我要狂嗌!!

我有好耐無嗌過,到時把聲都應該又係fing唔起

同埋都唔係最近既事,唱開台灣歌手的話,都應該會留意到由好幾年前開始,好多歌都係兩間K鋪互有獨家歌。不過擱淺呢首歌,我記得以前響兩間K鋪都唱過...........

NEWAY有阿信既新歌?有冇告別的時代&前面???

引用:
GREEN BOX我有75折呀(好似係)!!!!提我帶證啦~~~~
"o拿~~到時記得帶證呀~~" (已經提左,到時果25%入情婆數啦)
舊 01-13-09, 09:14 AM   #520
聰一(沖一)
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 下雪邊界
無錯 (個人感覺:neway次次都無得低,仲會好準時響法定時間前3分鐘cut歌)
如果你有興趣的話,可以報名
嘩!!!!三分鍾前cut歌!!!!!好無品呀~~~~
參加確定

GAF音樂版1月份K聚
1) 下雪
3) 月牙火介
4) 情婆
5) liverwan
6) DA
7) 沖一
聰一(沖一) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-09, 01:43 PM   #521
sgouki
gakky奸爸dee

引用:
到時我要狂嗌!!

冇想妳的夜.............

舊 01-13-09, 02:42 PM   #522
月牙火介
《kofire》

引用:
不過擱淺呢首歌,我記得以前響兩間K鋪都唱過...........
NEWAY有阿信既新歌?有冇告別的時代&前面???
就係有D歌以前兩間K鋪都有,唔知點解而家冇左
阿信新歌暫時得Take me to the Star,但咁樣即係遲D可能會有其他歌啦,
而且佢上隻碟D傷城,我恨你都有得唱(加州紅冇的)
引用:
我都想要
仲有好多都冇
過台灣唱啦

舊 01-14-09, 12:00 AM   #523
jimmyogata

註冊日期: Aug 2005
引用:
另,jimmyogata!!!你有冇煲到范范既歌?我果日想聽你唱
現在開始去煲 下雪記唔記得你俾我個精選入面邊首有得唱?
放電, 沒那麼愛他, 我們的紀念日, 一個像夏天一個像秋天, 到不了, 因為, 可不可以不勇敢, 一顆心的距離

引用:

好想唱五月天新歌呀~~
唱埋舊歌啦, eg.為愛而生

舊 01-14-09, 01:45 AM   #524
下雪邊界

GAF音樂版1月份K聚
1) 下雪
3) 月牙火介
4) 情婆
5) liverwan
6) DA
7) 沖一

引用:
嘩!!!!三分鍾前cut歌!!!!!好無品呀~~~~
參加確定
註:呢個係我個人感覺咋 ,不過都應該會有人同意

引用:
講開又講... 加州紅無 從今以後

引用:
就係有D歌以前兩間K鋪都有,唔知點解而家冇左
阿信新歌暫時得Take me to the Star,但咁樣即係遲D可能會有其他歌啦,
而且佢上隻碟D傷城,我恨你都有得唱(加州紅冇的)

我都想要
仲有好多都冇
過台灣唱啦
曾幾何時W!LL響度講過,有時海關黎循之前,D卡啦OK會剷左D非官方既KTV,之後可能未必會加番歌上去...........

話時話,除左傷城、我恨你之外,我好似曾經見過 手擁 同 英國的夏天 (唔記得左邊間)

引用:
作者: jimmyogata 查看文章
現在開始去煲 下雪記唔記得你俾我個精選入面邊首有得唱?
放電, 沒那麼愛他, 我們的紀念日, 一個像夏天一個像秋天, 到不了, 因為, 可不可以不勇敢, 一顆心的距離
獨唱:啟程、最初的夢想、黑白配、是非題
合唱:不能跟情人說的話、仨人、如果的事、好寂寞
(無影過相,所以僅靠記憶去答你)
p.s. Bold左果2首歌,都幾fit你把聲,到時唱下啦
舊 01-16-09, 10:28 PM   #525
下雪邊界

集合詳情已pm給各參加者

另,麻煩 沖一 pm番你個聯絡電話俾我

主題工具
顯示模式

論壇跳轉