Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-26-13, 02:40 PM   #851
shinjiku
Junior Member

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: Gustavi 查看文章
OCG 係Titan? o.0
我見到好似有d係Aegis 既... 定係我記錯.....
我同你講緊既係咪同一個LS ar? XDDDD
shinjiku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 02:43 PM   #852
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: shinjiku 查看文章
我同你講緊既係咪同一個LS ar? XDDDD
係.... 可能我記錯d 人物關係 =w=)
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 02:49 PM   #853
westpat
God of Gamer
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
我只知terry唔去ageis law =3=;;

舊 08-26-13, 02:54 PM   #854
Gustavi
Crazy Gamer

做乜走咁遠呀 XD
btw, 佢話遲D 會開收費轉server 的 ._.
舊 08-26-13, 04:20 PM   #855
暗.黑.騎.士
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
請問美版見街未?
暗.黑.騎.士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 04:28 PM   #856
Eking

註冊日期: Feb 2006
香港好似冇鋪頭入美,只有歐.....

舊 08-26-13, 04:35 PM   #857
暗.黑.騎.士

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Eking 查看文章
香港好似冇鋪頭入美,只有歐.....
咁就瀨野了
暗.黑.騎.士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 04:37 PM   #858
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 暗.黑.騎.士 查看文章
咁就瀨野了
買張 $50 usd 去 psn store 買
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 06:16 PM   #859
Tomatoxi

註冊日期: Sep 2003
I saw sakura momo in Aegis, that's the ONE?
由手機版發出
Tomatoxi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 07:17 PM   #860
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: waitwait 查看文章
其實我地可唔可以真係集中一個server,反正如果長期玩衝少幾日唔太大影響
如果做到GAF搞到公會係依到討論先有價值
最重要team埋一齊做quest升level快N倍
好贊成搞返個GAF公會
但已經分散係唔同server
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 07:45 PM   #861
花鳥鈴愛

註冊日期: Jul 2010
其實可以轉ser?
花鳥鈴愛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 07:58 PM   #862
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
引用:
作者: nefrezx 查看文章
好贊成搞返個GAF公會
但已經分散係唔同server
我諗第一步搵係人攻略區開番個 topic,再俾人填下名GAF有咩人玩緊先。

引用:
作者: 花鳥鈴愛 查看文章
其實可以轉ser?
依家未有,遲啲應該有,但要錢。
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 09:09 PM   #863
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
想問下要等明天正式開先玩得果批可唔可以down定隻game 先?
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 11:11 PM   #864
明鏡

註冊日期: May 2005
我也是以前11shiva的玩家,玩人類召喚士,現在去了aegis有冇公會可加入?名係Artemis Luna
明鏡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 12:44 AM   #865
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Gustavi 查看文章
ff11 shiva 既而我又識既都大部份去曬aegis...
ocg 都有人係aegis, 不過我同佢唔多熟
我唔記得你個名?
你係

引用:
作者: shinjiku 查看文章
OCG 將會在Titan 繼續做自閉中年... 共渡殘生... 善哉善哉 XDDD
你個名好熟
但唔記得

TOPIC等我開啦

舊 08-27-13, 01:01 AM   #866
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
TOPIC已開
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=233014

「新生FFXIV P/D吉田です。いよいよ8/27、正式サービスの日を迎えました!現在開発/運営チームでは、
皆さんのアカウントを正式サービス用に切り替えたり、新規レジストレーションコードの登録準備、特典アイテムの付与など、慎重に処理を進めています(1/2)。
この準備は順次進められているため、全作業完了の後、ワールドの安定性を見て、皆さんに「正式サービス開始」を宣言させて頂こうと思っています。
一眠りして頂いた頃にはオープンできると思いますので、どうぞ長い冒険の前、最後の休息をおとりくださいませ(2/2)。

此篇文章於 08-27-13 01:03 AM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 01:11 AM   #867
明鏡

註冊日期: May 2005
引用:
作者: money 查看文章
我唔記得你個名?
你係

你個名好熟
但唔記得

TOPIC等我開啦
===
他就是叫Gustavi吧?
明鏡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 01:14 AM   #868
hopeless
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch ID8345-4959-4970
新手問
係咪買左日版就要用日PSN+JP SE ACC玩
美版就美PSN+NA SE ACC?
兩者分別就只係比月費既方法?

唔想買錯左...
hopeless 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 04:01 AM   #869
field11

註冊日期: Oct 2009
唔使等訓醒, 而家已經入得. Eorzea 冒險之旅正式開始.
field11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 04:01 AM   #870
Dyman

註冊日期: Aug 2013
FF11 Dyman @ agesis just join today.

who from OCG at Agesis?
Dyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 07:26 AM   #871
tsubuma

註冊日期: Nov 2008
冇人去 Typhon
my player name is Ribon Ma

此篇文章於 08-27-13 07:49 AM 被 tsubuma 編輯。
tsubuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 08:24 AM   #872
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
JP PS STORE 無得買GE- -
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 08:29 AM   #873
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
冇咁早吧...11點左右

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 09:12 AM   #874
hopeless
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch ID8345-4959-4970
引用:
作者: hopeless 查看文章
新手問
係咪買左日版就要用日PSN+JP SE ACC玩
美版就美PSN+NA SE ACC?
兩者分別就只係比月費既方法?

唔想買錯左...
有冇人可以話我知
hopeless 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 10:18 AM   #875
Gustavi
Crazy Gamer

引用:
作者: money 查看文章
我唔記得你個名?
你係
ff11 個時咪係Gustavi

引用:
作者: 明鏡 查看文章
我也是以前11shiva的玩家,玩人類召喚士,現在去了aegis有冇公會可加入?名係Artemis Luna
今晚攪你... 如果仲未攪的話 ._.;

引用:
作者: Dyman 查看文章
FF11 Dyman @ agesis just join today.

who from OCG at Agesis?

Shin 話 OCG 去左 Titan _(._.)_
我攪錯唔好意思

--------------------------

https://secure.square-enix.com/accou...est=mogstation

* World transfer service is scheduled to begin mid-September. An announcement will be made on The Lodestone at that time

SE plan 左 9月中可以轉server wo

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
<未完>Final Fantasy XIII まだお仕事は終わらなそうです! neo2046 電視遊戲討論版 766 09-17-14 07:29 PM
[動畫] 『FINAL FANTASY Vll ADVENT CHILDREN COMPLETE』Blu-ray版 好評発売中 money 日本動漫畫討論版 400 07-19-09 04:43 PM
m(_ _)m~~真真正正嘅Final Fantasy online imgahou PC電腦遊戲討論版 21 12-05-07 04:33 PM
[NDS] Final Fantasy III -Vol 2- Shing 手提遊戲機討論版 428 02-02-07 02:28 PM

現在的時間是 12:33 AM

手機版 | APP版