Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-20-06, 08:57 AM   #276
LPSLPSLPS
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
真係嚇一嚇.....

美雨唔係鐘意路賢嗎.點解可以一d反應都無.....

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 03:26 PM   #277
EricET
Senior Gamer

註冊日期: May 2003
PSN  IDEricet83
XBox Live GamertagEricet83
引用:
作者: LPSLPSLPS
真係嚇一嚇.....

BL的力量,女性是無法抗拒的!
EricET 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 06:38 PM   #278
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: LPSLPSLPS
真係嚇一嚇.....

因為美雨自己也想看他們兩人 BL...

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 10:07 PM   #279
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 李某人
因為美雨自己也想看他們兩人 BL...
那即是她們是腐女啦

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 04:43 AM   #280
月之民 ̄▽ ̄
God of Gamer
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
360隻新game 玩世界蛇果邊
連game主角都係分身????

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 09:23 AM   #281
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄
360隻新game 玩世界蛇果邊
連game主角都係分身????
之前的GAME你有買嗎?
zegapain好正,可以自己組合,有限度(8成以上)上自己喜歡的color,
而且有些loading時的插畫見d機組合得好正.
不過難易度怪怪,一時d關易到唔好玩,一時就難到就要至少4,5次...
(不過難比易好玩好多)
有時學姐無lala走下過黎,又有時走左人...不過無得用....

其實見到新個隻有d騙人錢的感覺.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 10:27 AM   #282
ai.
RELEASED

DVD VOl2 Cover

http://www.zegapain-game.net/ <<首頁架機不錯,好似係近排識出魔法那部.
http://www.zegapain.net/special/download.html <<-anime官網有wallpaper dl

舊 09-22-06, 04:53 PM   #283
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
25出了rmvb

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 04:54 PM   #284

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRaymond9542
引用:
作者: mikemike
25出了rmvb
25集最後唔係太明...
睇預告個度艾比斯&辛好似未死咁...
24463929 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 07:02 PM   #285
ai.
RELEASED

剩下一集點樣可以完美地出一個good ending?_? bad end就一集都有機會....
不過已經京搞成咁........
其實用GARDS-ORM的技術唔係可以做好似辛一樣半幻體半真實的人嗎?
點解京唔用個種!?而且地球唔係一早有技術將人變成量子,如果係返到地球之後都可以用....
點解作故事要咁作~

ps.今集d ai好強~好識搞氣分

=======================
突然想到26京同學姐唔會戰死~之後了子拍翻套戲~
又或或是京失蹤...之後n年後了子拍翻套戲見笨京!?
我覺得好土,不過我唔想京一個人係出面....

此篇文章於 09-22-06 07:53 PM 被 ai. 編輯。
舊 09-22-06, 07:27 PM   #286
ai.
RELEASED

引用:
關於Zegapain 22 特別ED的一些TIPS

看過ED之後,首先奇怪的是ED的插畫上寫着副會的聲優井上麻里奈的名字,
經過一番調查,最後在她BLOG看到了真相,
原來這些可愛的插畫竟然真的都出自副會(的聲優)之手,

"Minato一邊考慮着作戰的事,一邊畫了大家的畫."
"以Minato視點的評語也在人物的旁邊小小的寫着."

Minato真是個愛畫畫的人呢,恐怕就是在外傳漫畫時畫下的吧...

Zegapain給我留下深刻印象的聲優,看來不只花澤一個人.
資料來源:http://my.opera.com/kaminagi/blog/show.dml/440075

舊 09-22-06, 11:24 PM   #287
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 24463929
25集最後唔係太明...
睇預告個度艾比斯&辛好似未死咁...
他們在回憶中吧

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 11:26 PM   #288
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: AiStudio
支持副會長

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-06, 12:27 AM   #289
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
今集最後係咪話要一個人去完成第4階段?
但果個人唔會復活........?

舊 09-23-06, 01:23 AM   #290
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
個預告....非常不安呢

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1

此篇文章於 09-23-06 05:05 AM 被 Led Mirage 編輯。
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-06, 03:44 AM   #291
Tin852
Junior Member

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: com1010hkjp
今集最後係咪話要一個人去完成第4階段?
但果個人唔會復活........?
唔係,正好相反

係果個人復活先,其他人要繼續做住幻體先

果個人要自己一個生活係現實世界,直至復原裝置完成
Tin852 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-06, 08:52 AM   #292
johnnycage20
Game Master
"一字馬" 明星

3DS Friend Code2449 5953 1887
シズノ今集萌左好多

ハァハァ

|     /ヽ ヽ_//  
johnnycage20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-06, 05:10 PM   #293
EricET

註冊日期: May 2003
PSN  IDEricet83
XBox Live GamertagEricet83
引用:
作者: Tin852
唔係,正好相反

係果個人復活先,其他人要繼續做住幻體先

果個人要自己一個生活係現實世界,直至復原裝置完成
我覺得好有神創世人的feel...

不過京的寂寞,真係好難想像...一定好慘
EricET 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-06, 05:28 PM   #294
ai.
RELEASED

引用:
作者: EricET
我覺得好有神創世人的feel...

不過京的寂寞,真係好難想像...一定好慘
根本用寂寞的2字已經形容唔到,
因為佢地只有資料好多野都唔明,都唔知幾時造翻件野出返黎;
咁不如叫京用前以技術返翻入量子世界入面會好d.
(京不如死掉吧,之旦係了子會傷心)
不過想深一層....他們的工廠,zegapain,戰艦係可以將d量子人表現出來,
那裡說...可能無咁悶,至少可以對話,不過食物方面都唔知點解決....

舊 09-23-06, 05:44 PM   #295
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
不過想深一層....他們的工廠,zegapain,戰艦係可以將d量子人表現出來,
那裡說...可能無咁悶,至少可以對話,不過食物方面都唔知點解決....
搵條命黎燒

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-06, 06:20 PM   #296
ai.
RELEASED

引用:
作者: ZONDAS
搵條命黎燒
唔明??
搵條命黎燒同無咁悶或食物有咩關係?

舊 09-23-06, 06:30 PM   #297
Carlsberg

註冊日期: Aug 2003
引用:
唔明??
搵條命黎燒同無咁悶或食物有咩關係?
幻體去戰艦, zegapain果時會有data loss.....
莫非為左同京傾幾句就搵命黎搏?

"Kanon"
Carlsberg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-06, 08:26 PM   #298
ai.
RELEASED

引用:
作者: Carlsberg
幻體去戰艦, zegapain果時會有data loss.....
莫非為左同京傾幾句就搵命黎搏?
啊~原來係講緊幻體~,還以為講緊京~
去一次唔係去咪得law~,之後在那裡sleep,
而且工廠都要幻體~工作(估)

舊 09-29-06, 06:41 PM   #299
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
26字幕發見

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-06, 09:25 PM   #300
ai.
RELEASED

有老頭,媽和妹的京是誰?另一個人?
而且點解有些之前講話戰鬥死左的女仔,點解可以復活翻?_?還是另一個人?

2年就完成,比上一集所講的感覺快咁多.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB360]Zegapain NOT預定12月7日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 10 11-07-06 09:09 PM
[XB360]Zegapain XOR圖片,7月27日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 30 08-23-06 12:31 PM
Zegapain Hayami 日本動漫畫討論版 0 12-11-05 11:23 AM

現在的時間是 05:04 PM

手機版 | APP版