Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-27-18, 05:48 PM   #2376
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: ShinDou 查看文章
原來係魔物唔係劍士@@ 咁得閃電鏈爆2次

疾行女騎自動鬥雞應該點用?我排十字陣,佢行到盡5格先出疾行唔原地出既? 定係改左ai先變成咁?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
等唔知邊個VERSION 先識企定

依家要識企 你要比石轉步兵

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-18, 05:50 PM   #2377
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
超時空d千攻我冇進擊唔敢撞滿血近戰,好易自爆,有奶騎個坦又好坦好多,有好過冇既,再動我都係有d版先會出,奶騎出場率高好多,除非你公主隊雙map砲就可能再動雪莉收3隻好

明白, 噤我之後訓身抽"光之起源精选" 池
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-18, 05:53 PM   #2378
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
唔食石了得番1粒,咁唔駛再升疾行女騎住

ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-18, 06:00 PM   #2379
GUSTAV
The One
poor

睇左下6伏大佬玩4代陣 其實幾勁 不過又真係唔值

玩法係雙蘭+魔女 加奶騎團推 魔法就用魔女食+反擊 其他物理就紅騎兵加奶騎回血全食
推超時空D弓兵剌客基本上全部都會自爆 真心猛

但投資都好大 全部都要5星樓上

作為4代粉 只好練了

舊 12-27-18, 06:25 PM   #2380
ShinDou

係喎蘭芳特個全指揮都加好多,紅馬靠奶騎補得滿﹖補幾多度﹖不過淨係要升隻紅馬已經好高難度 @@

係喎艾馬林克都有紅馬喎,不過招架得1格,同埋要食兩粒石轉番騎,淨係會驚槍兵,人地D槍兵多數係坦唔會成日衝上黎打,不過要兩粒石都係算了 @@

此篇文章於 12-27-18 06:33 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-27-18, 06:34 PM   #2381
半島鐵盒
Senior Gamer

想問下洛基的假面"被近身战斗时,防御提升3%" 係吾係比人打先打防,主動打人無加防?

煩緊元帥用洛基的假面定耶梦加得之眼好
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-18, 06:35 PM   #2382
ShinDou

睇字面似係俾人打先加防

諗諗下等拎多粒藍石暗王子轉番中線算,鬥雞成日因為係怪好易俾人1野天罰秒,就算MAP砲打人D僧都係扣2,爭太遠

此篇文章於 12-27-18 06:43 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-27-18, 08:23 PM   #2383
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

官方不停送雪莉~係咪發現d"幾多回合完成"成就~無雪莉既送頭公主~跑9都跑唔切呀~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-18, 09:31 PM   #2384
ShinDou

應該係補番俾D之前7日冇拎雪莉既人

好耐冇打地圖裝任,1打就出藍月 @@ 要狂打了
舊 12-28-18, 07:57 AM   #2385
ShinDou

今日65基絆隻千防雷丁唔識打,1開波係中間俾3邊圍,殺左邊右邊又衝過黎,雷丁再下turn就自動上黎,唔殺晒其他人用雷丁都打佢唔入

諗諗下光頭可能附魔推雙防仲好喎?高d防扣少d,反正5星奶騎有80%補

舊 12-28-18, 08:34 AM   #2386
ShinDou

60配置差唔多易超多,夠力殺得切真係爭好遠

舊 12-28-18, 09:28 AM   #2387
GUSTAV
The One
poor

向左行殺左2隻之後龜住打OK 佢千防係因為福音緊

真係唔得好似用傳送人拉哂佢地上上面條路再自傳去中間等佢地一個個出黎比你殺
當年我都係過唔到 XD

舊 12-28-18, 09:51 AM   #2388
ShinDou

我係左邊殺2隻拉架,但第3turn雷丁上上黎同右邊2隻會合,打又唔係唔打又唔係,積西加又帶槍卒秒唔到,隻水兵又多血,定係要公主雙天罰雪莉收先打得切?

傳送自己人上上面條路?但最多傳得兩隻,中間3隻走唔到唔會俾人圍死咩?

60白龍打唔到了,每turn好準咁封我d打手,打條毛咩 XD 不過唔係打足6turn未必夠火力秒,我d裝太廢,打番55算,原來神電冇波

舊 12-28-18, 09:58 AM   #2389
GUSTAV
The One
poor

天罰冇用架 係自己搵隻傳送行上去引哂D敵人上去

其他人係左面城外等

舊 12-28-18, 10:09 AM   #2390
ShinDou

即係左邊殺完兩隻跟手傳1隻去上面引右邊兩隻走上去追?

射多十連終於中到毒奶,好似次次都係飲晒d水先抽到人

蘭芳特又想要埋,繼續儲飛射先

舊 12-28-18, 10:11 AM   #2391
GUSTAV
The One
poor

呢個真係打唔贏先用

其實打住60先都得 下個星期應該就夠殺架啦

舊 12-28-18, 10:26 AM   #2392
ShinDou

原來毒奶著到橡樹,但好似好難keep到血,唔岩佢用

舊 12-28-18, 10:48 AM   #2393
ShinDou

都係淨谷血驚激舞踏算,仲要食石拎心錐,要拎多粒石先有封印

舊 12-28-18, 08:36 PM   #2394
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

清一清個好友list~發現原來60個~有31個已經退驚~

舊 12-28-18, 08:42 PM   #2395
ShinDou

我FD LIST都有幾個好多日冇上,不過冇理住,反正都冇咩人ADD
舊 12-28-18, 08:51 PM   #2396
okabe

台服算好喇!陸服ADD爆左,得十幾個仲有玩.....
D FD PT都算有用,所以我KEEP住清同ADD
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-18, 09:11 PM   #2397
ShinDou

除左協力同團戰之外我已經好耐冇同街客打,好似以前35前會組隊打下兄貴,35開始有光線就自己打了,而家有埋波咁方便更加係自己AUTO算啦,果少少體由佢算而家又唔駛衝D咩,可以HEA打,而家FD只係用黎儲友情

而家覺得光頭力凸好緊要,有1回合空窗火力低太多

此篇文章於 12-28-18 09:51 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-28-18, 10:01 PM   #2398
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
除左協力同團戰之外我已經好耐冇同街客打,好似以前35前會組隊打下兄貴,35開始有光線就自己打了,而家有埋波咁方便更加係自己AUTO算啦,果少少體由佢算而家又唔駛衝D咩,可以HEA打,而家FD只係用黎儲友情
組隊打好似會出多d item~

舊 12-28-18, 10:35 PM   #2399
ShinDou

係會架仲扣少D體,但成街地雷唔係好想踩,有D協力係要守既好多時俾D人自爆完守唔住,自己夠打自己條線都冇用
舊 12-28-18, 11:01 PM   #2400
GUSTAV
The One
poor

兄貴自己打寫意好多....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 11:22 AM

手機版 | APP版