Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

查看投票結果: 請投票
20 80.00%
唔開 0 0%
開唔開無所謂 5 20.00%
投票者: 25. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 09-11-04, 11:32 PM   #176
機動盜賊首領-電
God of Gamer

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: Snowshoe
其實0個日整路﹐地下有水+鐵板既。
但我地50~60都無事。

一煽呔﹐拒既自然反應係“乜都唔做﹐由得拒煽”~
轉彎冼肽要追返個軚喎.甩尾可以好大鑊.我試過次成部車打橫欄住條路,好彩D車跟得唔貼.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 11:51 PM   #177
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: Snowshoe
其實0個日整路﹐地下有水+鐵板既。
但我地50~60都無事。

一煽呔﹐拒既自然反應係“乜都唔做﹐由得拒煽”~
條友扭○ㄣX誇...

舊 09-12-04, 12:27 AM   #178
Minga
Je T'aime

引用:
作者: T.L.J
用磚頭擺o係"唧"車o個個位....偷晒四條呤囉....
邊條街咁狼呀??

所以d車真係唔好擺街擺過夜...真係隨時車都比人偷埋...
4個轆,9舊磚
4個轆,9舊磚
4個轆,9舊磚
4個轆,9舊磚
4個轆點分9舊磚呀 ?

舊 09-12-04, 12:59 AM   #179
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Minga
4個轆,9舊磚
4個轆,9舊磚
4個轆,9舊磚
4個轆,9舊磚
4個轆點分9舊磚呀 ?
你冇追post咩??人地都話仲有o個舊係用黎壓住張紙啦...
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 01:20 AM   #180
Minga
Je T'aime

引用:
作者: 勃勃
佢唔攝水潑
特登用多一舊磚壓住張紙
上面寫乜唔駛講啦

準備充足
幾有心呀
係喎...

舊 09-12-04, 05:48 AM   #181
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
引用:
作者: Hidekii
想問呢 , 我想換尾燈 , 但隻指揮燈係紅色 , 會唔會奶野? thx!
全紅就一定唔得架啦..燈紅或者過到骨?鴰

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 06:30 AM   #182
Hidekii
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Kojiro Fuuma
全紅就一定唔得架啦..燈紅或者過到骨?鴰
THX

係喎 , 你以前玩4仔有冇轉過3個圓型尾燈?
我架M記想換 , 但過唔到骨就 ...
Hidekii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 03:56 PM   #183
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
引用:
THX

係喎 , 你以前玩4仔有冇轉過3個圓型尾燈?
我架M記想換 , 但過唔到骨就 ...
無轉過呀~

其實純轉燈款唔會點比人啄~
只要你唔係有乜事發生,就算過箔LOCK都唔會有事~

你楂乜車架~?

01。03。11
舊 09-12-04, 11:13 PM   #184
Hidekii
Crazy Gamer

引用:
作者: Kojiro Fuuma
無轉過呀~

其實純轉燈款唔會點比人啄~
只要你唔係有乜事發生,就算過箔LOCK都唔會有事~

你楂乜車架~?
M記 , VR-M
舊 09-13-04, 02:18 PM   #185
15202ST

http://www.bmw.com/generic/com/en/pr...se_1/main.html

M5呀..

01。03。11
舊 09-13-04, 05:17 PM   #186
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
引用:
M記 , VR-M
我公司有3個好幫得手既Sales
老闆一人醒一部俾佢地

舊 09-13-04, 05:48 PM   #187
Hidekii
Crazy Gamer

引用:
作者: 蒲公英
老闆一人醒一部俾佢地
嘩~~~ 新車19幾二十個 , 2nd hand都4,5個
你老細真有米
舊 09-15-04, 01:39 AM   #188
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
請問學車邊間好?定搵師父好d?
係味一考考貨van好d(可以楂埋私家車?),定考左私家車先好d?
大概要預幾錢?

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 12:22 PM   #189
機動盜賊首領-電

引用:
作者: 蒲公英
老闆一人醒一部俾佢地
你公司賣乜??可卡因??

舊 09-15-04, 12:24 PM   #190
機動盜賊首領-電

引用:
作者: DQGUNDAM
請問學車邊間好?定搵師父好d?
係味一考考貨van好d(可以楂埋私家車?),定考左私家車先好d?
大概要預幾錢?
搵師傅彈性d囉.上幾多堂自己話事.
當然考van好d啦.考一次有兩個牌喎.
而家我諗5-6千道啦.

舊 09-15-04, 01:02 PM   #191
15202ST

開車版

對開車版一事進行投票

01。03。11
舊 09-15-04, 02:08 PM   #192
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

梗係開啦~~
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 03:43 PM   #193
Snowshoe
Senior Gamer

好﹐又講下車經先~

0尋晚去左相熟車房換偈油﹐波箱油﹐換風格。
成15000km無換過﹐自己又成日用盡副偈﹐放出D偈油又黑又烯﹐心痛到我呢。。

換完吹左一陣水﹐已經係12點幾﹐于是諗住一班人去食消夜之後返歸。
係去消夜既途中﹐發覺架車爽左好多好多 (當然了)﹐點知...........

去到一個90度左彎﹐60~70入﹐本來無乜問題﹐但係隻腳慣左未換偈油既渣法﹐大油左﹐結果係6XKM 下kick 左條尾出去﹐powerslide ~
0甘返呔過彎﹐OK﹐無mess up。不過自己知道係失誤來的。 /

之後比人話我做乜無端玩飄移﹐0甘我解析啦..............
無人理﹐比人寸左成晚~

PS 150匹 6XKM 都 powerslide﹐條呔真係曳到呢﹐power lock 都未裝架.......。
Snowshoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 11:14 AM   #195
Minga
Je T'aime

http://www.honda.co.jp/INTEGRA/

New Integra Type S / Type R

舊 09-16-04, 02:32 PM   #196
ALEX CHOW
AUDI SPORT

PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Minga
http://www.honda.co.jp/INTEGRA/

New Integra Type S / Type R
HAVE HSC OR NSX MA???

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-04, 12:01 AM   #197
STi
Game Master

XBox Live GamertagWeSTi67
STi
牌齡 : 3年
車齡 : 3年
小炒次數 : /
大炒次數 : /
最愛品牌 : 掃把,Toyota,BMW
舊有愛駒 :
現役愛駒 : Opel Corsa 1.4i[棍仔]
下一目標 : Bmw Z4
夢想愛駒 : 22B

舊 09-17-04, 10:37 AM   #198
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
報到先

蘿莉藍戰士
牌齡 : 8年(17歲拎)
車齡 : 7年(現在冇車)
小炒次數 : 1次
大炒次數 : 1次
最愛品牌 : 三菱,Toyota,Ferrari
舊有愛駒 : /
現役愛駒 : /
下一目標 : 未有
夢想愛駒 : mini cooper

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome

此篇文章於 09-18-04 12:14 PM 被 白薔薇騎士 編輯。
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-04, 09:29 PM   #199
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
Terry
牌齡 : 3 (from Dec 2000)
車齡 : 0 (無錢買車)
小炒次數 : /
大炒次數 : /
最愛品牌 : Toyota, Honda
現役愛駒 : /
下一目標 : 未有
夢想愛駒 : 未有
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-04, 10:48 PM   #200
仆仆下
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
仆仆下
牌齡 : 就3年
車齡 : 3年
小炒次數 : 無數...
大炒次數 : no...
最愛品牌 : Volvo, VW
舊有愛駒 : Toyota Liteace
現役愛駒 : Mitsubishi space, Mitsubishi VR-M, Volvo 740, Volvo 850
下一目標 : Peugeot Partner
夢想愛駒 : Peugeot Partner

遠古的歷史,變成了今天母親口邊的故事...
但,有多少人想到
這些故事,傳說和傳奇
是包裹了什麼的歷史...
和...
宅內含的智慧呢...?
仆仆下 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:42 PM

手機版 | APP版